FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RN87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RN87 » 15 avg 2015, 00:15

Sporije ekipe od nas nema dunjaluku, **** vam shisha bratha, kontru istrčati je misaona imenica, čim primi loptu svaki je daje prvom do sebe, povuci je jade
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 avg 2015, 00:15

zagorski je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:I nemojte molim vas da neko sad na forumu napise 'fuj pljuvaci, tu ste samo kad se izgubi'.. molim vas nemojte da ne bi psovao bez veze!
Jel treba cekat minus od 15 bodova da bi se moglo pljuvati po neznalicama?
I sada nije kasno!
Trebaju samo ovi iz Uprave da sjedu i da razmisle o svemu da analiziraju. Ovdje je sada glavni Ibrakovic on je alfa i omega kada je sportski dio u pitanju. Pa da se skonta sta i kako dalje. Ako nisu sami u stanju neka plate savjetnike,ljude od struke da daju misljenja i prijedloge,sta je najbolje raditi sada.
Ono sto je izvjesno je to da smo mi sada u poziciji da cemo morati zrtvovati rezultat i ovu sezonu da bi se neke stvari dovele u red i konacno pocelo pravo raditi.
Ovo sve ,ako Uprvava uvidi svoje greske iodluci da ih popravi.
A. IBRAKOVIC odmah poslieje titule je imao DVA treeenera na vezi, i sada ima jednog, koji bi dosao da trenira FKS... ali UPRAVA nije dala da dzeno ide!
AI nema ni pola ovlasti kao sto se ovdje pise... on samo moze da dovede ono sto se trazi... i sto je u okviru mogucnsoti kluba a on nekada svojim vezama i znanjem doveede igraca kojeg realno ne mozemo dovesti (jAJALO)
OPLETITIE PO UPRAVI ONI SU UZELI SVE OVLASTI PA I OKO SPORTSKOG SEGMENTA IAKO POJMA NEMAJU O TOME!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 15 avg 2015, 00:17

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Mrcho je napisao/la:Procitan je Dzeno ljudi, i on i njegova sablonska taktika i samo u tome je problem.
Nama krilne pozicije igraju spicevi i poluspicevi i ti od njih ocekujes da razvaljuju na ttoj poziciji!!!

Dzeno je procitan, pod hitno ga zamjeniti i postaviti Karacica kao alternativno rijesenje dok se ne skonta nesto bolje!!!!
Rado bih se složio, ali je isti taj Karačić u nedostatku angažmana upravo preuzeo Vitez.

Ja sam negdje procitao da je odbio tu ponudu, ali eto mozda sam lose procitao!!!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 15 avg 2015, 00:18

Nikolica ? - izgubio bi se taj ovdje za tri kola vjeruj mi, ako je neki drugi u pitanju onda se izvinjavam, za ovog sam cuo
Pyro is not a crime !

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 15 avg 2015, 00:18

Mrcho je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
Mrcho je napisao/la:Procitan je Dzeno ljudi, i on i njegova sablonska taktika i samo u tome je problem.
Nama krilne pozicije igraju spicevi i poluspicevi i ti od njih ocekujes da razvaljuju na ttoj poziciji!!!

Dzeno je procitan, pod hitno ga zamjeniti i postaviti Karacica kao alternativno rijesenje dok se ne skonta nesto bolje!!!!
Rado bih se složio, ali je isti taj Karačić u nedostatku angažmana upravo preuzeo Vitez.

Ja sam negdje procitao da je odbio tu ponudu, ali eto mozda sam lose procitao!!!
Ma jok, vodiće ih čovjek već protiv Veleža sutra ili prekosutra, ne znam kad se igra.
1946

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 avg 2015, 00:19

zagorski je napisao/la:Stepanov sigurno nije povrijeden.
Kod nas pojedinci imaju zagarantovano mjesto u ekipi zbog raznoraznih razloga.
A budite sigurno da tome nije samo ni Dzeno kriv.
Akp je to tačno onda je Dženo najviše kriv jer je capi i ne smije reči da mu drugi sastavljaju tim još gore što to dozvoljava nama ne treba marioneta nego trener nisam za tjeranje nikad bio pa ni sad ali se mora napraviti radikalan zaokret
Sarajevo ljubavi moja!

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 15 avg 2015, 00:21

Da Bog da ti dzeno #77 zenu tarlah'o svaku noc, a ja vam i matere i zene, djubrad bezobrazna..
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

gizi
Kontakt:

Post Postao/la gizi » 15 avg 2015, 00:22

Pantelija je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:I nemojte molim vas da neko sad na forumu napise 'fuj pljuvaci, tu ste samo kad se izgubi'.. molim vas nemojte da ne bi psovao bez veze!
Jel treba cekat minus od 15 bodova da bi se moglo pljuvati po neznalicama?
I sada nije kasno!
Trebaju samo ovi iz Uprave da sjedu i da razmisle o svemu da analiziraju. Ovdje je sada glavni Ibrakovic on je alfa i omega kada je sportski dio u pitanju. Pa da se skonta sta i kako dalje. Ako nisu sami u stanju neka plate savjetnike,ljude od struke da daju misljenja i prijedloge,sta je najbolje raditi sada.
Ono sto je izvjesno je to da smo mi sada u poziciji da cemo morati zrtvovati rezultat i ovu sezonu da bi se neke stvari dovele u red i konacno pocelo pravo raditi.
Ovo sve ,ako Uprvava uvidi svoje greske iodluci da ih popravi.
A. IBRAKOVIC odmah poslieje titule je imao DVA treeenera na vezi, i sada ima jednog, koji bi dosao da trenira FKS... ali UPRAVA nije dala da dzeno ide!
AI nema ni pola ovlasti kao sto se ovdje pise... on samo moze da dovede ono sto se trazi... i sto je u okviru mogucnsoti kluba a on nekada svojim vezama i znanjem doveede igraca kojeg realno ne mozemo dovesti (jAJALO)
OPLETITIE PO UPRAVI ONI SU UZELI SVE OVLASTI PA I OKO SPORTSKOG SEGMENTA IAKO POJMA NEMAJU O TOME!
Ja pouzdano znam da se o spisku igrača koji će početi utakmicu pita Ibraković, on dostavi spisak koji igrači moraju igrati, a na Dženi je da to ukomponuje kako može.
...neka me bez tebe ne probude. FKS <3

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 15 avg 2015, 00:23

Ma ne sastavlja mu niko tim, šta vam je ba. To što je on toliki debil pa raja u neka doba počne misliti da ne može biti tolika neznalica i da to nije njegova volja, ne znači da mu i zaista neko naređuje ko će igrati.

@gizi padobranac ne lupaj
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 avg 2015, 00:24

kako bi volio da izgubimo i sljedecu utakmicu (boze mi oprosti) Al da se neke stvari srede i poprave.
Uprava je kriva za ovu situaciju.
DA LI CE KRSTE VELKOSKI BITI KAZNJEN ZBOG PAGANLUKA VECERAS!? Znate li sta je Dinamo uradio svom igracu koji je ucinio slicnu stvar? Znate li sta se u Rijeci nedavno desilo oko Matjaza Keka i jednog igraca (nezz koji je) ali znam da je prekomandovan u drugi tim!
TO SE DESAVA U KLUBOVIMA KOJI IMAJU CVRSTU RUKU I RUKU KOJA ZNA STA RADI! RUKU KOJA NE DOPUSTA DA JE SE PRAVI AMATERIMA! RUKU KOJA IMA MUDAAA !!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

samoplavo
Kontakt:

Post Postao/la samoplavo » 15 avg 2015, 00:25

izvinjavam se na ulijetanju na temu:

Stepanova sam ja vidio u ponedjeljak na Aleji, teško da je bio povrijeđen jer je bio kilometar ispred ostatka ekipe što se tiče trčanja. Znači sam trči, iza njega ostali. Jedino ako nije šta u međuvremenu bilo. Baš mi je šega bilo kakva je životinja :) Još veća šega je da je na klupi.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 avg 2015, 00:26

gizi je napisao/la: Ja pouzdano znam da se o spisku igrača koji će početi utakmicu pita Ibraković, on dostavi spisak koji igrači moraju igrati, a na Dženi je da to ukomponuje kako može.
da da, vjerujem ti, on je ganjao sedmicama STEPANOVA i trazio angazman tatomirovicu samo zato da bi tatomiraovic igrao a stepanov sjedio na klupi :crazy: :crazy:
trazio da se proda puzigaca :geek: :crazy:

Ima on svojih bubica ali,,,, nemojmo tih prica Bgt kako dzeno radi po ibraku
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 15 avg 2015, 00:27

FrancescoTotti je napisao/la:kako bi volio da izgubimo i sljedecu utakmicu (boze mi oprosti) Al da se neke stvari srede i poprave.
DA LI CE KRSTE VELKOSKI BITI KAZNJEN ZBOG PAGANLUKA VECERAS!? Znate li sta je Dinamo uradio svom igracu koji je ucinio slicnu stvar? Znate li sta se u Rijeci nedavno desilo oko Matjaza Keka i jednog igraca (nezz koji je) ali znam da je prekomandovan u drugi tim!
TO SE DESAVA U KLUBOVIMA KOJI IMAJU CVRSTU RUKU I RUKU KOJA ZNA STA RADI! RUKU KOJA NE DOPUSTA DA JE SE PRAVI AMATERIMA! RUKU KOJA IMA MUDAAA !!
Izvini drug, sta je to #11 napravio, na istoku aam na utakmicama...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 15 avg 2015, 00:27

Ma Stepanov je spreman 100% pisao sam ja prije tekme, šta se dešava ne znam

Ovaj gizi da ne jede ****, hvala
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 15 avg 2015, 00:27

Puzi je cisti qurac od igraca, kao i Baric. Utakmica bezveze, previse sitnih prekrsaja. Radovac me ponovo razocarao. Takoder duljevic mi se popeo na neku stvar, nista on nije pokazao u zadnjih 10 utakmica, treba Okica poceti ubacivati. Ali ipak sve u svemu glavu Gore braco moja, bice to sve bolje abd.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 avg 2015, 00:30

BeSha1992 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:kako bi volio da izgubimo i sljedecu utakmicu (boze mi oprosti) Al da se neke stvari srede i poprave.
Izvini drug, sta je to #11 napravio, na istoku aam na utakmicama...
Nakon sto je zamjenjen, iduci prema klupi gospodinu reprezentativcu se nisu svidjeli zvizduci sa tribina pa je odlucio da zapadu psuje svega i svacega.. a niko ga sa klupe ni ne povuce ni rece nemoj :thumbdown: AMATERI YEBENI
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 avg 2015, 00:30

Šuta Ikande, ode lopta šest metara preko gola, istok aplaudira: "Bravo majstore".
Ne d`o Bog da je Alispahić ili neko drugi šutao

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 15 avg 2015, 00:33

vala je dosta sranja i po Ibrakovicu, nije on idealan ali daleko od toga da je kriv za sve sto se prica, nema sanse, strucni stab je jedini odgovoran za rezultate, imaju najjaci tim u ligi nezz sta hoce vise

@Totti ja ne zelim da izgubimo i sljedecu, ovo se sve vec sutra moze rijesiti, ako ne otkazom onda ultimatumom kako strucnom stabu tako i igracima, i da se onda pocnu pucati takve kazne da za stanarine nemaju, da crkavaju odgladi, **** ti 500 km kazne igracu koji ima 2500-3000 platu a vise da ne pricam, zato kad mu uzmes 50 % pa kolika god da je pripazit ce kako ce se ponasati i igrati ubuduce i naravno kaznjavati po zasluzi, jer neces kazniti jednog Kovacevica ili Kallasija koji uopste ni na klupi nisu
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 15 avg 2015, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 15 avg 2015, 00:33

hilmo je napisao/la:Šuta Ikande, ode lopta šest metara preko gola, istok aplaudira: "Bravo majstore".
Ne d`o Bog da je Alispahić ili neko drugi šutao
Tačno tako.To govori koliko smo mi navijači neobjektivni.I mi negativno utičemo na naše igrače.Nekad pomislim da je bolje da nas nema na tribinama.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 15 avg 2015, 00:34

slika

slika

O D J E B I
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], enzo1, gh0stHZ, hase73, mnon46, propoklopac, soe, ubipara i 73 gosta.