FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

obiteljskicovjek
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la obiteljskicovjek » 15 avg 2015, 00:35

aleksandar_veliki je napisao/la::cry:
Sabinho je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Tekma za x, no na kraju mozda zasluzena pobjrda Zrinjskog jer su Plemici sasvim dobro stajali na terenu. Cekali su svoju priliku i docekali je, ali sve bi bilo drugacije da je Velkoski zabio onu mrtvu priliku. Ne bih mnogo komentarisao pojedince no vama bih savjetovao da malo bez emocija pokusate komentarisati tekmu i igru pojedinaca. Najlosiji igrac kod Sarajeva veceras Ikande, prodao mali milion lopti, nista nije urdio prema naprijed. Mozda i rdi pozicije, ali to je vec drugi par opanaka... A, navijace, ove na stadionu sto pljuju po svojim ljubimcima, zvizde im na svaki njihov dodir s loptom, uopste ne bih komentarisao...
Slazem se. Problem je sto su opet krivi Puzi i Tatko a Ikande i Leon prekucase...
Veliki problem je ta kad se masa zakaci na pojedinca, nema popustnja. Zaboravio sam i Benku, ocajan u najmanju ruku. Neko rece, nema lopti, eto alispahic, radovac i ikande ga ne pitaju loptama. Pa drugovi moji, mogao bih i j centarfora igrati po vasim kriterijima, daj mi stvorite sedam zicer, dva cu zabiti i igracina. Nije vap svijet propao, alo nesto ocigledno ne stima, sest tekmi zvanicnih od cega su u pet bili u kadru cimirot i stojcec, cetiri poraza...
Ne bi ti komentarisao igru pojedinaca --- "najlosiji igrac Ikande, prodao mali milion lopti" --- pa si zaboravio Benku pa si se sjetio da je
--- "ocajan u najmanju ruku" ---- BRAVO. Jako je indikativno da dolazis odmah nakon loseg rezultata i pocastis raju na forumu svojim strucnim komentarima. Predpostavljam da se bavis sportskim novinarstvom, to je, ne bas unosno, ali jako lijepo zanimanje. Podrazumjeva se da bi covjek na takvoj poziciji trebao imati bar osnovno sportsko znanje i bar zrno novinarske etike. Uz duzno postovanje i ispricavanje ako ti ne pripadas ovom esnafu, mene osobno si uvjerio da niti imas pocetno znanje o igi koju kod nas zovu nogomet ili fudbal a jos manje sportske etike. Koristiti javni prostor za promociju svojih ili necijih drugih sitnih interesa ili zadovoljenje osobne sujete i sitnodusno podbadanje je za svaku osudu. Kada takve rijeci budu napisane iz pera nekog ko pripada administraciji ovog foruma to cijeloj prici daje nezamislivu tezinu. Mislio sam sve ovo ne napisati ali ovakvi postovi se ponavljaju a ja ih vidim kao klasicno krojenje misljenja. Da nesto u nasoj igri ne stima je jedino u cemu se slazem. Samo mi je tesko zbog poraza sto si se ti nasekirao a za FKS manje vise. Treba otjerat Ikandea i Benku, mozda jos s njima i Stepanova, Barbarica i Delaca mozda ces biti zadovoljan. Ovo sto sam napisao da nemas osnove fudbalskog znanja mozda i grijesim, jer ovi komentari tipa, mogu i ja biti centarfor stvorite mi sedam zicera .... Ikande najlosiji igrac .... su, bez uvrede na nivou sedmogodisnjeg djecaka ili su namjerno napisani. Banuj me, ubi me, al sam ti morao ovo napisati, osjecam se duzan zbog drugih forumasa koji tvoje postove citaju povrsno i mogli bi se povesti za tvojom supljom pricom.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 avg 2015, 00:36

hilmo je napisao/la:Šuta Ikande, ode lopta šest metara preko gola, istok aplaudira: "Bravo majstore".
Ne d`o Bog da je Alispahić ili neko drugi šutao
aplaudira jer se momak bori, gine za svaku loptu ,kada je izgubi punim sprintom se vraca da je uzme ... svaki igrac pa i jedan PIRLO pogrijesi 4-5 puta, ali isti pirlo svaki napad traazi loptu i radi za ekipu...tako i ikande... a radovac... pa i alispahic em se kriju a kad uzmu loptu njihovi napadaci vec mogu trcati kontru... e zato je ikadne dobio aplauz... 88 umejsto da kada izgubi loptu trci za njom, on uzme glumiti šatro udarac, ozljeda....19 godina i ispuhan...šiša, brda, jara moj, autić, 4-5 milja tipla...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 15 avg 2015, 00:36

slika
1946

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 15 avg 2015, 00:37

Ma ja sve talenti i zvijezde u ovom nasem FKS.. pojedine necu vise da imenujem do kraja zivota, a prije cu ja njima u ledja da gledam, nego sto ce FKS mene gledati, jer ja volim FKS, a pojedince...
Odsad brojevi #77 #11 #10 #14 i njihov vodja iz kafane su na mojoj tapeti...Nije normalno da Benko svaku utakmicu najvise pretrci...mi priliku jednu imali u utakmici... i #77 se svadj'o s navijacima u tunelu, neko ga je cak zvao da izadje da odmjere snagu... i nikad prije i u toku utakmice, igracu koji nosi dres naseg FKS necu opsovati, ja nezadovoljstvo cu iskazivati poslije utakmica..
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 avg 2015, 00:40

THEC je napisao/la:

@Totti ja ne zelim da izgubimo i sljedecu, ovo se sve vec sutra moze rijesiti, ako ne otkazom onda ultimatumom kako strucnom stabu tako i igracima, i da se onda pocnu pucati takve kazne da za stanarine nemaju, da crkavaju odgladi, **** ti 500 km kazne igracu koji ima 2500-3000 platu a vise da ne pricam, zato kad mu uzmes 50 % pa kolika god da je pripazit ce kako ce se ponasati i igrati ubuduce i naravno kaznjavati po zasluzi, jer neces kazniti jednog Kovacevica ili Kallasija koji uopste ni na klupi nisu
Mozda. Ali sigurno ne ultimatumom igracima, a kamoli strucnom stabu. Jedino ultimatum upravi (mada cime im to mozemo prijetit?jedino nedolaskom na tekme). Uprava je jedina koja moze smjeniti strucni stab i tu dovesti ljude koji znaju svoj posao! Da se na treninzima ne gubi vrijeme vec da se uigrava i fizicki sprema! Jedino sto ovi jadovi znaju radit sa igracima je rec im: ajmo otrcat koji krug..

Kako je jedan velikan rekao: Utakmica se ne dobija na terenu za tih 90 minuta , utakmica se dobija pripremanjem za nju 5 dana ranije!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 avg 2015, 00:42

Od Uprave koja nas je izvadila iz gova.na kada je bilo vrlo tesko vrijeme po klub i koja je ovaj klub postavila na prave noge u finansijskom i markentinskom pogledu,a donekle i u organizacionom,OCEKUJEM...
...DA,konacno,klub uozbilje i u sportsko-takmicarskom aspektu rada kluba!
Ako nisu dovoljno strucni da to sami urade,opet ima nacina,samo treba volje,a ako ne bude volje i to ne ispune onda jednostavno NISMO USPJELI!

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 15 avg 2015, 00:44

slika

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 avg 2015, 00:45

Da čujem vaš komentar na sljedeću situaciju:
Pred kraj utakmice, slobodan udarac za nas iskosa s desne strane, Rusremović izvodi dobar centaršut, dobijamo korner. Sljedeća akcija, slobodan udarac sa istog mjesta, opet Rustemović uzima da centrira, ali mu Puzigaća otima loptu i on izvodi isto dobar udarac i golman izbacije u korner. Nisam baš siguran da je bila naredba sa klupe da puzigaća izvede prekid.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 15 avg 2015, 00:48

Komentar, šta će ti komentar, u Travniku su umalo ne pobiše ko će izvesti slobodnjak, a kasnije je valjda pao dogovor da ga izvodi ko prve dodje do lopte. Valjda ti to dovoljno govori o kompetentnosti stručnog štaba.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 avg 2015, 00:49

<Stepanov nije u prvih 11 jer je poslije svake lsoe utakmice PICAMA drzao predavanja kako se bori za klub i kako se igra fudbal... dzeni i jaranima se to NE SVIĐA
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 avg 2015, 00:49

**** ispade da je pussy najveci krivac sto smo izgubili. Tacno je da je on ne kvalitetan, al tacnoje da boljeg nemamo (bolji kosta 300k € subuc, mi platit ostetu za igraca necemo sigurno jos za 5 godina ).

Mi idemo na tu foru imamo pare dodzi kod nas micemo ti dat duplo vecu platu (tuzi klub ,nemoj produzit ugovor (dulja) u akedimi malo stipendije izlog itd

JA PODRZAVAM OVAKAV RAD PLAN VIZIJU.

TAN je isto svjestan da je BOSNA nesigurna drzava, da moze nedo bog rat pocet, i sigurnoje da ce gledat da vrati sto prije pare koje ulozijo. Najbrzi nacin da to uspije jeste prodaja igraca (cimi).

On je uvidio da se moze igrac iz bih prodat za 1m-2m € i to ce radit dok ne povrati ciste pare koje dao. Tacnoje da ce kamatu vratit kroz vrijednos kluba, kompleks u butmiru i plus ako se uleti u grupnu fazu nekog evro takmicenja.

Ovo sve govori da cemo mi imat klub koji ce bit jaci od ostali samo za jednu stepenicu, i da mi nismo klub koji ce sad otic u sb ili zrinjski ili skretnicar da im odkupimo najboljeg igraca (10tku ili lijevog beka) .

Marinko je uzo dzenu na slican nacin kosto je kodru, tacnoje da treba trazit strogog trenera koji ce imat odrjesene ruke sto se tice igraca (da ih suspenduje, da ih siba po tabanima i u **** da skacu ko sadamov sin AKO TREBA)

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 15 avg 2015, 00:51

Evo malo nakon što sam se dohaviz'o od jučer, da hladnije glave prokomentarišem. Znao sam da će doći do ovoga, nisam se htio petljati, ne želim reći niti bilo šta ružno za Dženana (možda je zaslužio), ali jednostavno s njim ne ide. Najbolji igrač Sarajeva jučer bio je Kouadio, zatim Harmony… Sad prelazim na struku - Struka je najboljeg igrača jučerašnje utakmice gledala godinu i po, i odlučila da ne valja, premda je jučer bio za klasu bolji od Okića, Stojčeva, Alispahića, Krste... Treba li dalje? Struka je odlučila da ne valja, premda nije dobio ni šansu, i poslan u Travnik... i bio najbolji. Da je pao u situaciji kad ga je Hebibović vukao rukom dobio bi penal 100%, ali nije nastavio je jako i borbeno. Zato mi je krivo zbog svog onog gađanja i psovanja momku, šta je trebo da nam se naguzi!? Ne kontam. Htio je da pokaže grešku te iste struke. Struka je opet gledajući svaki trening, sve živo, odlučila staviti Alispahića i Miloša ispred Harmony-ja, koji je za dvadesetak minuta pomenutim pokazao kako treba da igraju, i ko je sad kriv?

Uglavnom upozoravao sam da bi se ovo moglo desiti, premda nas je malo ponijela visoka pobjeda protiv Drine bilo je tu svakakvih propusta, prije svega odbrambenih, kako sam već ranije pisao, ne igramo agresivno, stoji se daleko od igrača, ne pokriva se strana kako treba kad se izgubi lopta, to je Travnik iskoristio. Ako ovako budemo stajali protiv Širokog, nisam optimista.

Što se tiče zapostavljanja pojedinih igrača, favoriziranja pojedinih, reći ću samo to da Kodro nije došao, Amer Bekić (koji je opet dosta značio u osvajanju titule) bi otišao iz kluba bez nastupa vrijednog pomena. Šta da kažem... Bojan Puzigaća je u pobjedi od 6:1 uspio odigrati lošu utakmicu. Nemamo igre i to je ono što me brine, sve je na zor, na horuk, na kvalitet pojedinca. Mi 90 minuta dodajemo neke lopte u stranu, nešto. Lopta unazad je nemoć, lopta naprijed je znanje, Ševko je jučer svaku loptu koju je primio poslao ili nazad ili je odnio u loš dribling. Promjena nam treba. Ovo što se nagađa za transfere, ako je istina, prodati sve, uzet neku lovu. Ništa značajno se neće promijeniti. Eto sad imamo Delača opet, pa vidjećemo. Imam taj strah da ovo što sad gledamo je Dženan Uščuplić, jer smo evidentno prošlo ljeto gledali Roberta Jarnija (igra kratkih pasova, kombinovanje na sredini, pa podvaljivanje lopte u šesnaesterac), proljetos smo gledali Mehu Kodru (konstantno guranje lopte po stranama, opasnim polukontrama iz zadnjeg reda) i onda ovo sad. Meni ni glave ni repa.

Ovo je bio moj post poslije utakmice s Travnikom. Malo dok se saberem ću da iskomentarišem i ovo (nazovite kako hoćete) večeras.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 avg 2015, 00:53

hilmo je napisao/la:Da čujem vaš komentar na sljedeću situaciju:
Pred kraj utakmice, slobodan udarac za nas iskosa s desne strane, Rusremović izvodi dobar centaršut, dobijamo korner. Sljedeća akcija, slobodan udarac sa istog mjesta, opet Rustemović uzima da centrira, ali mu Puzigaća otima loptu i on izvodi isto dobar udarac i golman izbacije u korner. Nisam baš siguran da je bila naredba sa klupe da puzigaća izvede prekid.
Najbolji komentar na to je: 'no comment'
Taj primjer vrlo dobro oslikava stanje u ekipi i 'struci' koja je vodi.
UPRAVA REAGUJTE UOZBILJITE SE!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 avg 2015, 00:58

AMATERI.
-Od strucnog staba prvog, za koje ja stvarno ne znam sta rade na treninzima sa igracima...jer ocito osnovne stvari poput postavljanja kod kornera oni nisu radili sa igracima, mozda cak i ne znaju da je to osnova fudbala ili to vide nebitnim, pa smo od sirokog primili takav gol...nebitan.
-Onda do uprave, koja je svaki put, u ovom sportskom segmentu, cinila pogresne poteze! Od davanja podrske pogresnim, do nezauzimanja potrebnog stava prema problemu/ima.
-A o amaterima od igraca (pojedinih) necu ni da pricam, jer je taj amaterizam direktno uslovljen ovime sto sam naveo iznad.

YEBENI SMO AMATERI :cry:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 avg 2015, 01:03

nista mi nismo bolje odigrali ni prosle godine kad smo pobjedili ,mrzim ove komentare da necemo nikog dobiti i tome slicno .ali slazem se s vecinom da dzeno nije dorastao :!: :!: :!: puno je nelogicno stvari u nasem timu od atmosfere ,ponasanja igraca ,odonosa trener igrac itd sto se tice taktike dzeno totalno promasio dulju je trebao cuvati za drugo pol istrosimo ofanzivne igrace i uvodimo rustemovica al belica a izlaze krste i dulja koji trebaju praviti razliku u napadu ,na klupi 4 defanzivna jedno krilo i napadac :crazy: :crazy: :crazy: 3 stopera na klupi ,stepanov,mihojevic,kovacevic :?: :?: nema okica ,hebibovica loše je ovo loše ,treba naci trenera s iskustvom koji ce zavesti red i disciplinu koji ce biti sef svlacionice :salut: :salut: :salut:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 avg 2015, 01:07

FrancescoTotti je napisao/la:AMATERI.
-Od strucnog staba prvog, za koje ja stvarno ne znam sta rade na treninzima sa igracima...jer ocito osnovne stvari poput postavljanja kod kornera oni nisu radili sa igracima, mozda cak i ne znaju da je to osnova fudbala ili to vide nebitnim, pa smo od sirokog primili takav gol...nebitan.
-Onda do uprave, koja je svaki put, u ovom sportskom segmentu, cinila pogresne poteze! Od davanja podrske pogresnim, do nezauzimanja potrebnog stava prema problemu/ima.
-A o amaterima od igraca (pojedinih) necu ni da pricam, jer je taj amaterizam direktno uslovljen ovime sto sam naveo iznad.

Upravo tako!
I sta je onda smisao sponzora,stranih ulagaca,markentinga itd.
To je sve fino,ali nije to samo po sebi cilj jednog fudbalskog kluba.
To je samo sredstvo,a cilj je da u sportskom smislu budes neko i nesta i da tu budes profesionalan,uspjesan i ozbiljan.
Uzmes titulu covjece,a slijedece sezone te mozda nema ni u Evropi,pa se onda dovedes u poziciju da moras sve iz pocetka,umjesto da ides korak dalje.

zenicacelik
Kontakt:

Post Postao/la zenicacelik » 15 avg 2015, 01:08

BitiSrcemVezan je napisao/la:
zenicacelik je napisao/la:Mislim da nema potrebe za neku brigu.Evo vidimo veceras je Barcelona izgubila 4-0.I najvece zvijezde pobace nekad,u cemu je problem.?I FKS ima sve "zvijezdu do zvijezde",to je najjaci klub u BiH,ako ne i sire,pa sta ako u 4 kola ima 2 poraza.Niste vi tamo neki Celik iz neke tamo Zenice da grcate u problemima al da nemate 13 utakmica poraza.JER GINETE ZA SVOJ KLUB.Ipak toliko "zvijezda" na jednom mjestu je za.**** posao.Sretno u sljedecem kolu,ako i ne pobjedite,makar ce te biti glasniji od Robijasa pred praznim jugom.Pozdrav "zvijezde".
:rol: E ala si nam šuknuo majstore :rol: :bow: Pripazi kad budeš išao na temu Slobode da se ne zaboraviš izlogovati sa tog nicka, isfuračeš se pravo.
Volim pomagat ljudima u nevolji...vidis ti si sad xaboravio na poraz.to je moja pobjeda.sevap mi je.
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 15 avg 2015, 01:11

zagorski je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:AMATERI.

Upravo tako!
I sta je onda smisao sponzora,stranih ulagaca,markentinga itd.
To je sve fino,ali nije to samo po sebi cilj jednog fudbalskog kluba.
To je samo sredstvo,a cilj je da u sportskom smislu budes neko i nesta i da tu budes profesionalan,uspjesan i ozbiljan.
Uzmes titulu covjece,a slijedece sezone te mozda nema ni u Evropi,pa se onda dovedes u poziciju da moras sve iz pocetka,umjesto da ides korak dalje.
Sad će doći Kusturica (kojeg btw izuzetno cijenim i zahvalan sam mu do neba za vansportski segment kluba) na pressu i pričati o sponzorima, dugu kojeg smo imali, profitu... Što reče neko na infu treba im neko objasniti da nisu na čelu Microsofta nego fudbalskog kluba, i da je jedino mjerilo uspješnosti kluba teren, i rezultati na istom.
1946

sarajevofan
Kontakt:

Post Postao/la sarajevofan » 15 avg 2015, 01:15

pozdrav braco.. kao prvo pratim forum preko dvije godine i nedavmo sesbxbz registrovao i mozda napisao jedan post do sad i to je to .. dosao sa tekme i prevrcem se po krevetu ne moguvda spavam pa reko da kazem i ja kojuo tekmi i da cestitam zrinji na pobjedi. Delac nezaposlen vcrs odbrana pfff izgubili al ne moze se reci da je losa bila osim standardnog seljacine puzigace i u neku ruku mi je drago sto ne udje onaj slobodnjak znate svi zbog cega. Baric po meni vcrs solidan ako ne i nas najbolji igrac i nista nije kriv kod gola jer ko je bio na tekmi nek kaze koliko je puta momak istrcao gore pa od naseg "strasnog veznog reda dobio ocajnu loptu gdje automatski ostavlja prazninu u odbrani.. ikande onako ni tamo ni vamo.. radovac za njega ka govorim ima vise od pola godine da se boji komarca na terenu a kamoli igraca, u najmanju ruku ocajan i gori iz tekme u tekmu bolje stavi rustemovica koji btw otkako je dosao nije dobio pravu priliku pa ga istrpit dvije tekme al cemo znati jel kvalitet il nije da igra za najveci klub u boani trenutno radovac nije a ni krste kojem hvala za sve golove asistencije al najbolje bi bilo da se sa njim gospodski pozdravimo pa nista i ne zaradili na njemu..duljevic ja ne znam sta je momku svaka tekma povreda al malo sutra nije od papira pravljen nego se momku ocito ne igra i to svi vidimo. dovedimo dobre igrace i onda ih nigdje nema sta je sa hebinovicem bekicem stepanovom svi dosli placamo ih pofino a ne igraju a igraju dzenini ublehasi koje ne da ne ide vec iz tekme u tekmu su sve losiji i losiji. Protiv sirokog su izgleda sami sebi na pol rekli da moraju uzeti jer znaju sta nam znaci ta tekma i znaju sta bi ih snaslo da su zijanili. da se dotaknem i ibrakovica fkt tom se covjeku ne smije prigovarati jer pogledajte samo kakva je imena doveo i sve sto je valjalo u ovoj ligi osim subica je uspio dovesti a drugi par rukava je sto ona ubleha od trenera nece da ih koristi. dzeno ako imas imalo obraza sam daj otkaz jer si se poceo kurchiti i od press-ica pa do igranja sa zivcima svih nas.. ima dobrih trenera sto se mogu dovesti na prvom mjestu ciro pa kad krste fuli onu priliku u 114 sekundi da mu hebe majku i da ga zamjeni odmah jer ovim seljacinama ustvari ovom klanu treba strozija ruka a ne mahalac kakav je dzeno.. et braco izvinite na duzem postu ali bi volio da ga procitate i kazete svoje misljenje i da li se slazete sa mnom ili ovo iz mene govori ljutnja

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 15 avg 2015, 01:21

Tim vrijedi 14 miliona,vise nego drugi i treci tim u ligi zajedno i ima se 60(ne bukvalno) igraca u kadru i opet neko fali,opet nekog treba dovesti i slicne budalestine.
Ovaj tim Sarajeva da ima cvrstu ruku na klupi oni bi se prosetali ligom.Kad je dobar sef strucnog staba,i igraci koji su krampa izgledaju kao jedna dobra ekipa koja gine na terenu i ima rezultate,a kad je los sef struke onda i ekipa koja je odlicna izgleda poput skupine amatera.

Sarajevo ima odlicnu ekipu i cak bi i igraci koji ne budu u zapisniku za tekmu i griju stolice na tribinama imali mjesta u 90% ekipa ove lige.

Sirok i kvalitetan roster,vrijednost veca od 2 i 3 najskupljeg tima lige,pregrst iskusnih internacionalaca i jakih imena za ovu ligu.Ibrak je svoje odradio,ali izgleda da drugi ne rade svoj posao.Sportski direktor moze snositi odgovornost u slucaju da je doveo losije igrace nego sto su ih doveli konkurenti,ali kad on dovede odlicne igrace za ovu ligu sa dosta iskustva ali i potencijala onda je stvar jasna da je odgovornost iskljucivo na sefu struke.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, Haksss, Lecler, Morpheus, nedimmmm1337, Posejdon, Proximic, Shategabri, Suki46, UltraNorth, Vanja8 i 64 gosta.