FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Moramo mi pod hitno u gostima Zrinjskom, Sirokom, Sarajevu barem bod uzeti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- plavanacija
- Kontakt:
ja bi bio zadovoljan da ih mlatnemo na Grbavici, prosle god na Grbavici bod sa Sirokim, a uzeli nas i mali i Zrinjski 

Re: RE: Re: FK Željezničar
Ma ovo je uber alles šalterabajt je napisao/la:Sal jest prelijep samo da je umjesto ove pticurine lokomotiva, nekako me podsjeca na nesto al et.Elegant je napisao/la:Sto je dobar ovaj crni šarl, ima li jos boja plavi/bijeli ?
Jači od ratova, režima i partija. 1921
terabajt je napisao/la:Sal jest prelijep samo da je umjesto ove pticurine lokomotiva, nekako me podsjeca na nesto al et.Elegant je napisao/la:Sto je dobar ovaj crni šarl, ima li jos boja plavi/bijeli ?

Da nije ovo

Auuuu sala sutra po njega odoh 

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Šal je u prodaji već nekoliko mjeseci. Zbog orla imam 2 primjerka

Za slike zaslužni @Minjore i @tm8782
Zadnja izmjena: samoplavo, dana/u 15 avg 2015, 00:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Prelijepo
. Ovo treba čuvati kao oči u glavi!

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- plavanacija
- Kontakt:
prava atrakcija, nije dzaba Grbavica na listi stadiona koji se moraju obici prije smrti na visokom drugom mjestu!!!
Nadam se da se nece naci delegat koji ce da crta grafite. Ali dali smo im zanimljiv prijedlog za zastitu od takvih.

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Lokomotiva
Ko je posara, dabogda mu ruka otpala!

Ko je posara, dabogda mu ruka otpala!

Stvarno je prelijepo urađeno

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Lokomotivu ko posara ili osteti neka mu na dusu ide.
Sto se tice utakmice vrlo vazno je i bod uzeti, a vise ni boda na Grbavici ne prosuti na domacim utakmicama u gostima ce biti svega.
Sto se tice utakmice vrlo vazno je i bod uzeti, a vise ni boda na Grbavici ne prosuti na domacim utakmicama u gostima ce biti svega.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- pcelar1921
- Kontakt:
Treba reći Zrinjski se najbolje dopunio sa jeftinim igračima i ide na titulu lagano bez puno pompe i kompleksa dere sve redom, a mi gubimo od najlošije ekipe kući na svom terenu šta očekivati ne zanimaju me opravdanja, jel to zrinjski ima bolji skauting, bolje direktore šta već ?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Mi prodjemo ferenca, Zrinjski ispadne od bzvz ekipe, šta očekivati ne zanimaju me pohvale, ali jel to imamo toliko bolji skauting, bolje direktore šta već ?pcelar1921 je napisao/la:Treba reći Zrinjski se najbolje dopunio sa jeftinim igračima i ide na titulu lagano bez puno pompe i kompleksa dere sve redom, a mi gubimo od najlošije ekipe kući na svom terenu šta očekivati ne zanimaju me opravdanja, jel to zrinjski ima bolji skauting, bolje direktore šta već ?
Ma daj ba kakav ti je ovo zakljucak? Zrinjski sa jeftinim igracima ne bi bas rekao. Takodjer but ce u prvenstvu jos iznenadjenja evo uzmi pitare kazu prosetat ce se ligom pa imaju 2 porazapcelar1921 je napisao/la:Treba reći Zrinjski se najbolje dopunio sa jeftinim igračima i ide na titulu lagano bez puno pompe i kompleksa dere sve redom, a mi gubimo od najlošije ekipe kući na svom terenu šta očekivati ne zanimaju me opravdanja, jel to zrinjski ima bolji skauting, bolje direktore šta već ?
Najbolji ste vi koji kazete:ja hocu to i to,nista me ne zanima...pcelar1921 je napisao/la:Treba reći Zrinjski se najbolje dopunio sa jeftinim igračima i ide na titulu lagano bez puno pompe i kompleksa dere sve redom, a mi gubimo od najlošije ekipe kući na svom terenu šta očekivati ne zanimaju me opravdanja, jel to zrinjski ima bolji skauting, bolje direktore šta već ?
- pcelar1921
- Kontakt:
Ja samo kažem činjenicu oni nakog Žeravicu iz drine izvuku, a mi ga ne zapazimo čovjek drži sredinu, sama sredina Zrinjskog ih je pojela ako ste gledali, i još neke igrače su doveli bam badava, ako ste pratili.FKZ1921 je napisao/la:Najbolji ste vi koji kazete:ja hocu to i to,nista me ne zanima...pcelar1921 je napisao/la:Treba reći Zrinjski se najbolje dopunio sa jeftinim igračima i ide na titulu lagano bez puno pompe i kompleksa dere sve redom, a mi gubimo od najlošije ekipe kući na svom terenu šta očekivati ne zanimaju me opravdanja, jel to zrinjski ima bolji skauting, bolje direktore šta već ?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Umjesto koga bi ti žeravica igrao, Amira? Dade?pcelar1921 je napisao/la:Ja samo kažem činjenicu oni nakog Žeravicu iz drine izvuku, a mi ga ne zapazimo čovjek drži sredinu, sama sredina Zrinjskog ih je pojela ako ste gledali, i još neke igrače su doveli bam badava, ako ste pratili.FKZ1921 je napisao/la:Najbolji ste vi koji kazete:ja hocu to i to,nista me ne zanima...pcelar1921 je napisao/la:Treba reći Zrinjski se najbolje dopunio sa jeftinim igračima i ide na titulu lagano bez puno pompe i kompleksa dere sve redom, a mi gubimo od najlošije ekipe kući na svom terenu šta očekivati ne zanimaju me opravdanja, jel to zrinjski ima bolji skauting, bolje direktore šta već ?
Lastro umjesto kosorica? Bogdanovića?
Jedini koji bi imo mjesta je zakatic al yebat ga nije došo i nije, uzeli sad kenjat, a ja koliko znam taj Zrinjski odmah ispade, sto tad nisu bili joj majstori nego sad najednom jer mora bosnjo pljuvat jbg inače nije to to