FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 15 avg 2015, 08:31

Sinoc sam bio miran na istoku sve dok Alispahic nije poceo izigravati fair play.
Izbaci debil loptu, a imamo kontru...
Pa yebem vam familiju, vuci i daj go sljedeci put se nece valjati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 15 avg 2015, 08:53

Pogresne su mnoge stvari, katastrofa skauting i prelazni rok, cekas golmana a pri tom (ne)vidis da nemas nikakvog a puni broj samo, ispadas zbog toga glatko iz LP, drzis Mesu koji je umro davno i cekas da prodas Cimija i ne dovodis nikog, jer imamo Rustema i Kovu sta ce nam, igraci sam na nargilama i duvaju povazdan, procitan ti trener forsira 4-5-1 i nema sanse da promijeni. Najvise me iznenadjuje da nakon sto je potrosio Krstu na mjestu koje mu ne pase, mijenja njega i ubacuje drugo krilo i formacija opet ista, bez nade da bi dugi spic ili eventualna transformacija nesto promijenila, znaci Dzeno procitan si odavno i pogubio si konce, od iste uprave osudjen na propast, jer be smekas im i vozdra ti
Mosa RajvoSa

hifans
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hifans » 15 avg 2015, 09:42

amstaff je napisao/la:Mene stid ovih izjava trenera. Kaze da su igraci ispunili zahtjeve :D Majko moja...

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
Pa jesu, reko im je u svlačionici haj da kažem tako momci hajmo igrat lopte ono što se kaže jel

I oni izašli i igrali lopte :D

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GracanicaAA » 15 avg 2015, 09:50

hifans je napisao/la:
amstaff je napisao/la:Mene stid ovih izjava trenera. Kaze da su igraci ispunili zahtjeve :D Majko moja...

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
Pa jesu, reko im je u svlačionici haj da kažem tako momci hajmo igrat lopte ono što se kaže jel

I oni izašli i igrali lopte :D
I jos uz to čeprka uho i nos kako on zna hahahah :)
Od njega najbolje jest to..."Ono što se kaže jel"

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 15 avg 2015, 09:57

Vjerujem da među vama ima ljudi koji prate treninge prvog tima. Života vam, jel ikad iko na treningu vidio da se uvježbavaju prekidi?

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 15 avg 2015, 09:59

[quote="pitarlOOk"]Pogresne su mnoge stvari, katastrofa skauting i prelazni rok, cekas golmana a pri tom (ne)vidis da nemas nikakvog a puni broj samo, ispadas zbog toga glatko iz LP, drzis Mesu koji je umro davno i cekas da prodas Cimija i ne dovodis nikog, jer imamo Rustema i Kovu sta ce nam, igraci sam na nargilama i duvaju povazdan, procitan ti trener forsira 4-5-1 i nema sanse da promijeni. Najvise me iznenadjuje da nakon sto je potrosio Krstu na mjestu koje mu ne pase, mijenja njega i ubacuje drugo krilo i formacija opet ista, bez nade da bi dugi spic ili eventualna transformacija nesto promijenila, znaci Dzeno procitan si odavno i pogubio si konce, od iste uprave osudjen na propast, jer be smekas im i vozdra ti[/q

Valjda cemo se pojacati,nedo bog da ostanemo sa radovcem i mesom na sredini do kraja polusezone prvo sto bi titulu zijanili vec a drugo sto bi dosta raje zavrsilo na psihijatriji,stvarno se nadam da nas uprava nece **** u mozak do kraja sezone sa takvim biserima to je samo da na klinici zavrsis.
Slijedi nam tekma protiv celika i jos jedno mucenje,ali sta ces valja nama bolesnicima bordo boje i to gledati jer volimo klub.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 15 avg 2015, 10:01

Boris Pavić

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 avg 2015, 10:09

High je napisao/la:I Barić.
I Alispahic, Rustemovic.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 avg 2015, 10:14

ubleha jos na klupi ?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 15 avg 2015, 10:17

BitiSrcemVezan je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:slika

yebo te tito koja skupina ublehaša i neznalica... jedino ne poznajem kvalitete ovog kondicionog, ovim ostalim mutavcima vidiš na faci da ne znaju dvije čiste sastaviti a kamoli nešto o trenerskom poslu... pu!
Očes reci da Karabeg ne valja? Čovjek zasije ozljedu na glavi igrača kraj aut linije i igrač nastavlja igrati, a neki Himzo Polovina bi ga vodio u operacijsku salu i radio 2h,ovo ostalo ništa ne valja,treba kada su pripreme dovesti one ljude iz Milana što su radili prije 3-4 godine,jer su bili najjači na svijetu, platiš ih 300k€ za 10-tak dana,ali znaš da ti igrači mogu letite,i tako 2-3 pripreme i tvoj kondicioni se usteli i bude extra pripreme ne kao do sada,prosjek...Ali to je naša država i u njoj nema boljih od ovih sto imamo...
Nisam mislio na Karabega, on nema nikakve veze sa sportskim segmentom, nego na ostatak diletanata pored njega.
E to se slažem da moze biti bolje,ali problem je sto smo mi navijači izbirljivi previše... Dodje Ljupko koji je medju top 3 trenera na balkanu,namjene valja jer ima tri prsta,a iste takve opet kasnije prihvatamo,primjer Puzigaca... A da dovedes nekog EURO trenera,problem jezik... E ko ima da zna nas jezik a da je dobar,takvi su pretežno zauzeti,ili traže velike pare,ja msm da bi vrijedilo pokušati sa onim Srbinom što je Watford uveo u PL pa sto su ga otjerali, sa lošim timom izborio prolazak,pa vjv nije loš...
Sabrine mi moje!

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 15 avg 2015, 10:21

Nasmijah se pravo "Dobro igramo, dominiramo...ali brinu me porazi"... :urnebes:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 15 avg 2015, 10:30

Bruka i sramota za sinosnji pristup nasih igraca ako ih mozemo uopste tako nazvati ko pickice se vuku na terenu znaci totalno sam razocaran i gledam izjave dzene jel sti zalizanog sta prica?? , sad idemo celiku sta li ce izjavit bas me zanima dole nam je bod plafon ako se budu pokazali ko sinoc sa bodom mozemo biti zadovoljni bekovi ocajni itd.... Toliko od mene !
04.10.2009 !!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 15 avg 2015, 10:36

I vi navijaci? Hahah koji ste joke!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 15 avg 2015, 10:37

Pantelija je napisao/la:ubleha jos na klupi ?
Jeste i abd jos do kraja sezone : )
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 15 avg 2015, 10:38

Sve dok u jednom klubu u ovom slucaju Sarajevu ne bude rad,red i disciplina,napretka nema

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 15 avg 2015, 10:52

MCMXLVI je napisao/la:I vi navijaci? Hahah koji ste joke!
Ne valja psovati igracima ali ih valja brate kritikovati.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 15 avg 2015, 10:52

Kako citam ove izjave naseg trenera sve me vise podsjeca na Susica.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 15 avg 2015, 10:55

Pored toga sto nam je trener neznalica, on je i bezobrazan...djubre bezobrazno, mi smo krivi sto broj #77 hodat ne moze, slobodno ti reci da je do navijaca, mi smo trebali mozda igrati protiv Zrinjskog... i evo 11 sati magarac nije ostavke dao...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 avg 2015, 10:59

hallali hilmo sto fulih za benkin zuti..sinoc sam bio malo je reci indisponiran...nikako mi krste ne izlazi iz glave..kaze neko kakoo mu se moze zvizdati..sto pa i ronaldu se zvizdi pa nista..krste je uzivao u ovom gradu i klubu..imao je sve..raja su ga gotivila.protiv Sirokok za one svoje promasaje dobio je APLAUZ..a sinoc mu je pola zapada aplaudiralo a pola zvizdi i mangup stade napelu mu se **** misli srce i poce svima **** majke..pa papcino jedna mala smrdljiva ajd da ti se zvizdalo kao puzigaci i baricu pa da ti pukne film pa **** raji mater al hejj hadzije valjda je ocekivao da ce mu se ponovo za ono sranje sto pruza aplaudirati..samo dino po dzepu.onakvog smrdu malog samo to boli..kad mu uzmes marku iz dzepA..fukara
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 15 avg 2015, 11:25, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 avg 2015, 11:03

BeSha1992 je napisao/la:Pored toga sto nam je trener neznalica, on je i bezobrazan...djubre bezobrazno, mi smo krivi sto broj #77 hodat ne moze, slobodno ti reci da je do navijaca, mi smo trebali mozda igrati protiv Zrinjskog... i evo 11 sati magarac nije ostavke dao...
Nije #77 kriv za poraz, vec ovi nedodirljivi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, miguelramos, NazorUso, riki46 i 29 gostiju.