Zrinjski se jest dobro pojacao.pcelar1921 je napisao/la:Ja samo kažem činjenicu oni nakog Žeravicu iz drine izvuku, a mi ga ne zapazimo čovjek drži sredinu, sama sredina Zrinjskog ih je pojela ako ste gledali, i još neke igrače su doveli bam badava, ako ste pratili.FKZ1921 je napisao/la:Najbolji ste vi koji kazete:ja hocu to i to,nista me ne zanima...pcelar1921 je napisao/la:Treba reći Zrinjski se najbolje dopunio sa jeftinim igračima i ide na titulu lagano bez puno pompe i kompleksa dere sve redom, a mi gubimo od najlošije ekipe kući na svom terenu šta očekivati ne zanimaju me opravdanja, jel to zrinjski ima bolji skauting, bolje direktore šta već ?
Cinjenica je da su Zeravicu iz Drine doveli badava. Ali ne znamo koliko su Borcu platili za njega i koliko su njemu dali. Malo se salim...
Ali, ako cemo biti ozbiljni,onda ne mozemo govoriti ko je doveden bam badava a ko nije. Naprosto,to ne znamo.
Osim toga,Zrinjski nije odigrao nista specijalno ni jednu od ove 4 utakmice. Bolje su igrali u onoj proljetos u kojoj ih je Sarajevo dobilo. Sinoc je domacin bio katastrofalan.Dugo je prvenstvo...Ne trebamo trcati pred rudu.I ne trebamo nakon svakog kola,a u ovisnosti od rezultata,pocinjati iz pocetka sa analizama izakljuccima.