Pogled na medjuosbne sve govori,3 meca-3 ista rezultata,idemo i po cetvrti..

16:00 Nottingham - Rotherham X @3.45, X/X @5.90 i T.R. 2:2 @16
Veliki broj remija u medjusobnim,Nottingham je poznat kao kiks ekipa,pa cesto znaju eznuti u situacijama kad su favoriti..Odlucio sam se za 2:2 rezultat zbog ova dva medjusobna od ranije a cinjenice da je prosle sezone na utakmicama Nottinghama bilo dosta golova

16:00 Livingston - Queen of South X @3.30, 1/X @14 i T.R. 2:2 @15
Vec sam ranije pratio ova dva kluba,Mislim da imaju saradnju..Imaju par prelaza u medjusobnim ali dosta remija u medjusobnim.Zanimljivo da kod Livingstona obicno svake sezone bude jedan remi sa rezultatom 2:2..

21:00 Sivasspor - Galatasaray GG3+ @2.10
Otvorena igra od ranije izmedju ova dva kluba daje nadu da i veceras ocekujemo istu situaciju..Lijepa kvota da se pojaca tiket

16:00 Annan - Stirling 5+ @5 i 7+ @27
To su ti ludi skotski nizeligasi..Opalih neka ziska pa se razgoropade jedni prema drugima,trpaju mreze do vrha..Nadam se da je danas taj dan..Vidimo da je kod Annana obicno zagarantovana dobra utakmica

12:00 Jeonnam - Incheon X @3.10, X/X @4.90 i T.R. 0:0 @9 ili 1:1 @6.75
Sta da kazem pocinju da me binu koreanci,dvije utakmice zaredom da nema X,red je da to prekinemo,ne zaboravlajaju se tradicije tek tako..Ostavljam vam izbor rezultata..

NAPOMENA:Sve sto sam prilozio nisu nikakve dojave,cisto statistika i neka moja intucija,Probati na manje uloge ili u sistemu..Moja je obaveza bila da napomenem na ovako neke zanimljivi meceve sa dobrim kvota i nadam se da ce se nekome isplatiti..SRETNO.