Smiri se, decko.zeka_tm87 je napisao/la: sta ti ovdje trazis pitice??odleprsaj
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da, našao sam to, mislim da je čak i posljednja gostujuća pobjeda bila protiv Zrinjskog. Sve u svemu, rekao sam već, poražavajuća statistika ali sve se da popraviti.Sabinho je napisao/la:Msm kad je Hodzic zabio dva gola protiv Zrinjskog na pocetku drugog dijela predzadnje sezone. Izvinjavam se na uletu.shzna je napisao/la:Kad smo posljednji put pobjedili nekog iz trokuta Zrinjski-Sarajevo-Široki ?

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
ova ekipa je evropu odigrala mnogo bolje nego neke naše u koje je uloženo dosta više. ako se taj kompleks mogao donekle razbiti protiv ekipe sa gerom, hajnalom, šestakom, reprezentativcima mađarske, belgije, ekvadora, može vala i protiv ovih naših "velesila". samo uz pravilnu mentalnu spremu.
Ne provocira frajer sta ti je, jos se momak izvinjava.. Mojne biti Aldinzeka_tm87 je napisao/la:sta ti ovdje trazis pitice??odleprsajSabinho je napisao/la:Msm kad je Hodzic zabio dva gola protiv Zrinjskog na pocetku drugog dijela predzadnje sezone. Izvinjavam se na uletu.shzna je napisao/la:Kad smo posljednji put pobjedili nekog iz trokuta Zrinjski-Sarajevo-Široki ?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Protiv Širokog je zadnja pobjeda bila 25. 11. 2012. na Grbavici. Bilo je 2:1, a tada se slavila jesenja titula i 25 godina Manijaka.
Jest bilo lijepo te novembarske večeri, rođendan grupi, meni rođendan, gol u posljednjim minutama i jesenja titula.
Samir Bekrić 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
i ne zaboravi rodjendan bosni i hercegovinishzna je napisao/la:Jest bilo lijepo te novembarske večeri, rođendan grupi, meni rođendan, gol u posljednjim minutama i jesenja titula.Samir Bekrić

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
nije bosna stvorena 43te godinejovanmaksimovic je napisao/la:i ne zaboravi rodjendan bosni i hercegovinishzna je napisao/la:Jest bilo lijepo te novembarske večeri, rođendan grupi, meni rođendan, gol u posljednjim minutama i jesenja titula.Samir Bekrić
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ali obnovljena, nakon 480 godina...BBB je napisao/la:nije bosna stvorena 43te godinejovanmaksimovic je napisao/la:i ne zaboravi rodjendan bosni i hercegovinishzna je napisao/la:Jest bilo lijepo te novembarske večeri, rođendan grupi, meni rođendan, gol u posljednjim minutama i jesenja titula.Samir Bekrić

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Legendarno

-
- Kontakt:
Kao da je bilo prije 100 godina.. Lijep period naseg kluba i nasih navijaca.. Sad ni jednog transparenta..KLIS je napisao/la:
Legendarno
BUDI ŽELJO !!!
sta je bilo sa ovim velikim crnim "The Maniacs 1987" transparentom koji se koristio kao glavni trans ?Hadzijalagic je napisao/la:Kao da je bilo prije 100 godina.. Lijep period naseg kluba i nasih navijaca.. Sad ni jednog transparenta..KLIS je napisao/la:
Legendarno
-
- Kontakt:
Ima li sta novo za Adilovica?
Taj trans je "umirovljen".black64 je napisao/la:sta je bilo sa ovim velikim crnim "The Maniacs 1987" transparentom koji se koristio kao glavni trans ?Hadzijalagic je napisao/la:Kao da je bilo prije 100 godina.. Lijep period naseg kluba i nasih navijaca.. Sad ni jednog transparenta..KLIS je napisao/la:
Legendarno
Btw kad smo uzeli Sirokog u kupu na Grbavici 1:0, mislim da je Colic tad dao gol i to nekad na pocetku? Mislio sam da je to zadnji put kad smo ih uzeli.
Sutra pocinje ista postava kao u vitezu...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Nije valjda bez hadziahmetovica onda nam je pusaMinjore je napisao/la:Sutra pocinje ista postava kao u vitezu...
slažem se ali očito da je i to bilo nedovoljnoChWilla je napisao/la:zavisi opet kako probereš. nisu ove godine blagojević, bogdanović, kosorić, đelmić izgledali nimalo smiješno protiv preozbiljnih protivnika, a svi spadaju u tu grupu igrača. kokot je na momente izgledao smiješnoali je zabio gol na koševu.
tačnije rekao bih da su oni dovoljni ali da pored njih (tih početnih 11) primoran si imati još 3-4 igrača iste kvalitete kako bi u datom momentu mogli ući u igri i da bar ne padnemo ako već neće donijeti dodatni plus
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Pusa je uvijek kada krenes ublehariti. Iskren i vrijedan posao bude nagradjen nekada samo treba cekati i strpljivo raditi nagrada dodje. Ali kada krenes prodavati suplju svome treneru i navijacima stigne te i taj javasluk. Ova ekipa da izgubi sve do kraja ja im nebi zamjerio ni njima ni Odi. Ali svim ostalima vezano za rad kluba bi se krvi napio jer su poceli ublehariti.CARSON je napisao/la:Nije valjda bez hadziahmetovica onda nam je pusaMinjore je napisao/la:Sutra pocinje ista postava kao u vitezu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Bez Amira sutra, a prema jučerašnjem treningu Žera opet počinje.
Ti sve okolo pa na mala vrata,cire raji detaljno ,ko?sta? nek se znapile87 je napisao/la:Pusa je uvijek kada krenes ublehariti. Iskren i vrijedan posao bude nagradjen nekada samo treba cekati i strpljivo raditi nagrada dodje. Ali kada krenes prodavati suplju svome treneru i navijacima stigne te i taj javasluk. Ova ekipa da izgubi sve do kraja ja im nebi zamjerio ni njima ni Odi. Ali svim ostalima vezano za rad kluba bi se krvi napio jer su poceli ublehariti.CARSON je napisao/la:Nije valjda bez hadziahmetovica onda nam je pusaMinjore je napisao/la:Sutra pocinje ista postava kao u vitezu...

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.