Što to, kakve on veze ima sa Bainesom, odnosno njegova pozicija?Biki je napisao/la:Ako je Baines 3 mjeseca 'out, onda bi Muhamed mogao biti vrlo blizu startne postave, ako ne danas onda za sedmicu.FaraonTM je napisao/la:Jel' nam Mume u konkurenciji za današnji meč?
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
A, to Baines golman, ha? Nisam znao!FaraonTM je napisao/la:Što to, kakve on veze ima sa Bainesom, odnosno njegova pozicija?Biki je napisao/la:Ako je Baines 3 mjeseca 'out, onda bi Muhamed mogao biti vrlo blizu startne postave, ako ne danas onda za sedmicu.FaraonTM je napisao/la:Jel' nam Mume u konkurenciji za današnji meč?
Pa Baines lijevi bek a mijenjat će ga Galloway koji je debitovao prošle sezone kao vrlo mlad i perspektivan igrač, plus još ima Oviedo koji može odigrati na beku.
Stvarno ne vidim kakve veze Bešić i njegova minutaža imaju sa Bainesovom povredom.
Stvarno ne vidim kakve veze Bešić i njegova minutaža imaju sa Bainesovom povredom.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mogla bi pasti koja kletva na Kleverlija ili Berija, nismo odavno. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Prostora za Mumeta definitivno ima. McCarthy je bio užasan u 1. kolu, a Barry već odavno nije na nekadašnjem nivou (godine čine svoje).
Vjerujem da će takvu situaciju iskoristiti i ustaliti se u prvih 11, iako ih u kreaciji (koja je Evertonu trenutno neophodna) neće puno unaprijediti, u defanzivi je njihov najbolji vezni igrač. Volio bih njega i McCarthya vidjeti kao startni tandem veznjaka, gdje bi Mume igrao klasičnog zadnjeg veznog (što u paru s Barryem nije bio slučaj), mislim da bi to dosta dobro izgledalo.
Vjerujem da će takvu situaciju iskoristiti i ustaliti se u prvih 11, iako ih u kreaciji (koja je Evertonu trenutno neophodna) neće puno unaprijediti, u defanzivi je njihov najbolji vezni igrač. Volio bih njega i McCarthya vidjeti kao startni tandem veznjaka, gdje bi Mume igrao klasičnog zadnjeg veznog (što u paru s Barryem nije bio slučaj), mislim da bi to dosta dobro izgledalo.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Bilo bi fino da ga ubaci u dr. poluvremenu da pojaca sredinu, ovaj Kleverli ni za sta nije. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ako bude vadio Kleverlija onda ce vjerovatno ubaciti Mirallasa. McCarthy koliko god mozda bio los pojedinu utakmicu on ima jako puno bonusa in on ce biti skoro siguran starter. Najveca sansa Besica je starost Barrya. Znaci realniji pad forme a i veca mogucnost povreda posebno ako bude igrao par utakmica zaredom. U svakom slucaju dobit ce on svoju priliku ima vremena za njega. Sad zasad ovo je sasvim ok klub za njega kao i trener.rope11 je napisao/la:Bilo bi fino da ga ubaci u dr. poluvremenu da pojaca sredinu, ovaj Kleverli ni za sta nije.
Moze Barkley na krilo, a Besic u sredinu. Kontam da bi bilo logicnije uvesti defanzivca kad cuvas rezultat nego Miralasa.
Mah joj, sve nesto "ma ima vremena, ima vremena", a on vazda na klupi u najboljim godinama, cak i godinu dana poslije dolaska. Kako da se razvije u onog igraca kojeg prizeljkujemo ako dobija minutice na kapaljku?
Vidjet cemo kako ce se situacija razvijati kroz sezonu, ali njemu je klupa dokle god su ova trojica u sredini zdravi i koliko-toliko u formi. A bog me ubio ako nije bolji igrac od ovog Kleverlija, al' eto, ovaj ima kredit radi svog imena.
Mah joj, sve nesto "ma ima vremena, ima vremena", a on vazda na klupi u najboljim godinama, cak i godinu dana poslije dolaska. Kako da se razvije u onog igraca kojeg prizeljkujemo ako dobija minutice na kapaljku?
Vidjet cemo kako ce se situacija razvijati kroz sezonu, ali njemu je klupa dokle god su ova trojica u sredini zdravi i koliko-toliko u formi. A bog me ubio ako nije bolji igrac od ovog Kleverlija, al' eto, ovaj ima kredit radi svog imena.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
rope11 je napisao/la:Moze Barkley na krilo, a Besic u sredinu. Kontam da bi bilo logicnije uvesti defanzivca kad cuvas rezultat nego Miralasa.
jes bolji od kleverlija , ali besic se samo oporavio od ozljede, odigro 1 poluvrijeme priprema i ozljedio se i da ga martinez ubaci u ovakvoj utakmici
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
možda, ako ostane ova formacija, ako vrati prethodnu, zna se koji dvojac će držat' vezni red
Ma dobro, ne govorim generalno samo o ovoj utakmici nego inace, tesko da ce naigrati pored ove trojice vec ce ponovo morati gledati kad ce se koji povrijediti, a znamo svi ni da forma nije eliminacioni faktor (citaj Beri). I u to ce mu ponovo proci sezona a godine idu, nije vise neki nedokazani klinac vec su mu 23 godine, to su godine u kojima se MORA redovno igrati i sticati iskustvo ako zeli izrasti u kvalitetnog igraca.BKwizard je napisao/la:
jes bolji od kleverlija , ali besic se samo oporavio od ozljede, odigro 1 poluvrijeme priprema i ozljedio se i da ga martinez ubaci u ovakvoj utakmici, od naredne se tekme moze ocekivati umjesto kleverlija u pocetnom sastavu
Za ovo boldano - cisto sumnjam iskreno, pogotovo jer je ovaj doveden kao neko lafo pojacanje. A i sto rece brat chini, ako Martinez promjeni formaciju, jos su manje sanse da uleti igrati jer su ona dvojica nezamjenjivi dokle god su zdravi.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Igra se dosta na kontre i za nekoga ko se tek oporavio od povrede, nije ni pametno da igra odma cjelu tekmu ili znacajniji dio. Bitno je da se oporavio a od naredne tekme ga mozemo ocekivati. Nemojte odma kukati ko da je kraj svijeta. 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Lukaku je bukvalno crko danas. Covjek jedva dise.
BTW ovaj trener Southhamptona ko da ga je Safet ucio struci. Covjek otkako je pocela tekma zasjeo na onu stolicu i pomjerio se nije cjelu tekmu. 
lik je na stakama usao na utakmicu, ima povredu ahilove pete , mozda zato nije stajaosoccerfan je napisao/la:Lukaku je bukvalno crko danas. Covjek jedva dise.BTW ovaj trener Southhamptona ko da ga je Safet ucio struci. Covjek otkako je pocela tekma zasjeo na onu stolicu i pomjerio se nije cjelu tekmu.
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
Nottingham Forest FC
Pa operisao se tek,informisi se malo pa onda pisi.
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
E pa ja se izvinjavam ako je povrijeden ili nesto tako, al cudno brate! Vratilo me odma u Safetovo vrijeme. Sta cu.
soccerfan je napisao/la:E pa ja se izvinjavam ako je povrijeden ili nesto tako, al cudno brate! Vratilo me odma u Safetovo vrijeme. Sta cu.
Pa to ti kazem bolan. Gdje god vidim trenera da samo sjedi, haman mi zlo hoce biti. Traume druze, traumeJimCarrey je napisao/la:soccerfan je napisao/la:E pa ja se izvinjavam ako je povrijeden ili nesto tako, al cudno brate! Vratilo me odma u Safetovo vrijeme. Sta cu.![]()
![]()
A jes nam zadao traume do kraja zivota
- Goalgetter
- Kontakt:

Ne znam kako je vama, ali mene brine pravo njegova situacija u Evertonu. Daleko od toga da je ovo ono sto smo ocekivali.
Barry je star i grijesi, ali Besic se tek vraca poslije povrede. Imati ce on prilika i ove sezone kao i prosle. Ne brinem se jos uvijek za njega.Goalgetter je napisao/la:
Ne znam kako je vama, ali mene brine pravo njegova situacija u Evertonu. Daleko od toga da je ovo ono sto smo ocekivali.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."