Tada je bilo 1:1, Elvir Colic izjednacio. Te godine smo izgubili kup na penale

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nisu oni sad poceli ublehariti vec to rade duze vrijeme, bar pojedinci.. Samo se o tome ne smije pisati cak ni na forumu.. Drago mi je sto si ti otvorio dusu jer ovdje imas dobrog staza i cijeni se ono sto kazes.. Iskljucivo sve zasluge za dobro odradjenu proslu sezonu idu igracima i Odi. Pogotovo igracima koji su igrali za malo bolji dzeparac..pile87 je napisao/la:Pusa je uvijek kada krenes ublehariti. Iskren i vrijedan posao bude nagradjen nekada samo treba cekati i strpljivo raditi nagrada dodje. Ali kada krenes prodavati suplju svome treneru i navijacima stigne te i taj javasluk. Ova ekipa da izgubi sve do kraja ja im nebi zamjerio ni njima ni Odi. Ali svim ostalima vezano za rad kluba bi se krvi napio jer su poceli ublehariti.CARSON je napisao/la:Nije valjda bez hadziahmetovica onda nam je pusaMinjore je napisao/la:Sutra pocinje ista postava kao u vitezu...
Evo gadroba je napisao/la:napoko, u subotu janje![]()
![]()
Upravo hoću da pitam...mukitmovac je napisao/la:Gdje je onaj sto je janje najavljivao za danas, da ga za jaja objesimo
Isto ko da idemo Bayernu ili Barci tolki je strah kod pojedinih forumasa. Sta je to Siroki bolji od Ferenca ili Standarda pa da sad idemo dole da gubimo sigurno? Kad je njih onako lose Sarajevo dobilo ne vidim zasto ne bini mi, jest da nam je veliki hendikep sto Amir ne igra ali mozemo sigurno odigrati bar nerjeseno bez njega.CARSON je napisao/la:Nije valjda bez hadziahmetovica onda nam je pusaMinjore je napisao/la:Sutra pocinje ista postava kao u vitezu...
E kada igrači budu imali isti pristup kao u Europi tad će se neki klub prošetati ovom ligom, a do tada će sve biti guz u guz.Elegant je napisao/la:Mentalno-psiholoski je razlicita europa I nasa liga.
Koldžo ne zajebaji..droba je napisao/la:janje se okrece hvala sto ste se sjetili i vidim ima ovih kojima su puna usta jaja. Valjda su jajoljubci.
D Sto se Institucije tice ako bude sve kako treba, mogli bi se pocetkom sedmice bas prijatno iznenadit. pozzzz
To je toCARSON je napisao/la:Ja vam kažem žaliti ćemo mi za ovom ekipom, evo koliko su pitari uložili i ljudi neće da se bore sutra će naši sigurno ostaviti srce na terenu dali ćemo izgubiti, dobiti to ne znam ali jedno znam da će izaći 11 lavova koji igraju lijep fudbal od toga 5 naših dragulja šta ti još treba da budeš zadovoljan
Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa, Meshko91 i 34 gosta.