Tada je bilo 1:1, Elvir Colic izjednacio. Te godine smo izgubili kup na penale
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Btw kad smo uzeli Sirokog u kupu na Grbavici 1:0, mislim da je Colic tad dao gol i to nekad na pocetku? Mislio sam da je to zadnji put kad smo ih uzeli.[/quote]
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Nisu oni sad poceli ublehariti vec to rade duze vrijeme, bar pojedinci.. Samo se o tome ne smije pisati cak ni na forumu.. Drago mi je sto si ti otvorio dusu jer ovdje imas dobrog staza i cijeni se ono sto kazes.. Iskljucivo sve zasluge za dobro odradjenu proslu sezonu idu igracima i Odi. Pogotovo igracima koji su igrali za malo bolji dzeparac..pile87 je napisao/la:Pusa je uvijek kada krenes ublehariti. Iskren i vrijedan posao bude nagradjen nekada samo treba cekati i strpljivo raditi nagrada dodje. Ali kada krenes prodavati suplju svome treneru i navijacima stigne te i taj javasluk. Ova ekipa da izgubi sve do kraja ja im nebi zamjerio ni njima ni Odi. Ali svim ostalima vezano za rad kluba bi se krvi napio jer su poceli ublehariti.CARSON je napisao/la:Nije valjda bez hadziahmetovica onda nam je pusaMinjore je napisao/la:Sutra pocinje ista postava kao u vitezu...
BUDI ŽELJO !!!
riba smrdi od glave...vazda je tako bilo
jeb.em ga, ne mogu da shvatim da ima šef u nekoj firmi i da žmiri na to da mu radnici fušeraju...jedino ako im je dužan 5 plata pa da mora žmiriti
jeb.em ga, ne mogu da shvatim da ima šef u nekoj firmi i da žmiri na to da mu radnici fušeraju...jedino ako im je dužan 5 plata pa da mora žmiriti
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
-
mukitmovac
- Kontakt:
Gdje je onaj sto je janje najavljivao za danas, da ga za jaja objesimo
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Evo gadroba je napisao/la:napoko, u subotu janje![]()
![]()
-
teteac8684
- Kontakt:
Upravo hoću da pitam...mukitmovac je napisao/la:Gdje je onaj sto je janje najavljivao za danas, da ga za jaja objesimo
Isto ko da idemo Bayernu ili Barci tolki je strah kod pojedinih forumasa. Sta je to Siroki bolji od Ferenca ili Standarda pa da sad idemo dole da gubimo sigurno? Kad je njih onako lose Sarajevo dobilo ne vidim zasto ne bini mi, jest da nam je veliki hendikep sto Amir ne igra ali mozemo sigurno odigrati bar nerjeseno bez njega.CARSON je napisao/la:Nije valjda bez hadziahmetovica onda nam je pusaMinjore je napisao/la:Sutra pocinje ista postava kao u vitezu...
Mentalno-psiholoski je razlicita europa I nasa liga.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
E kada igrači budu imali isti pristup kao u Europi tad će se neki klub prošetati ovom ligom, a do tada će sve biti guz u guz.Elegant je napisao/la:Mentalno-psiholoski je razlicita europa I nasa liga.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!

čini li se samo meni ili nama fali igrača i u zadnjoj liniji
ostalo smo više-manje popunjeni, samo onaj bedem ispred marijana je najtanji brojem igrača koji to mogu odigrati
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
A vidju momaka, vidju sampiona!
Imamo sve, samo da Joco proigra.
Imamo sve, samo da Joco proigra.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- corleone87
- Kontakt:
Koldžo ne zajebaji..droba je napisao/la:janje se okrece hvala sto ste se sjetili i vidim ima ovih kojima su puna usta jaja. Valjda su jajoljubci.
D Sto se Institucije tice ako bude sve kako treba, mogli bi se pocetkom sedmice bas prijatno iznenadit. pozzzz
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
J.ebalo vas janje vise!
Komentarisao sa nekim pitarom davno jos za neandertalcovo janje, kaže pitar "Sladje meni naše jaje na oko nego nego njemu ta janjetina"...Kad iza nas jedan stariji lik hladno reče, pa ta izreka i jest za one sto ne mogu do janjetine 
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Jagnje nema i nece ga biti zadugo
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
To je toCARSON je napisao/la:Ja vam kažem žaliti ćemo mi za ovom ekipom, evo koliko su pitari uložili i ljudi neće da se bore sutra će naši sigurno ostaviti srce na terenu dali ćemo izgubiti, dobiti to ne znam ali jedno znam da će izaći 11 lavova koji igraju lijep fudbal od toga 5 naših dragulja šta ti još treba da budeš zadovoljan
- Jaozinho22
- Kontakt:
Da li je iko na forumu pohvali MANIJAKE !? Nijedna kazna u mjesec daana...neki su dobili po 5-6 hiljada kazne,s tim parama MANIJACI mogu platit' Želji jednog super igrača

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Mogla je čestitka protiv Ferencvarosa doći da nam bude dovoljna za čitavu sezonu.
- plavanacija
- Kontakt:
Meni se janje zgadilo ali fkt vise, a ovo sto ne pravimo sranja na tribinama za svaku pohvalu, jedino sto bi bio izuzetak po meni je derby...

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 40 gostiju.