Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
jel moguce da smo ih izbacili sa 3 igraca,sta bi bilo da igramo sa 8 igraca haha
...salu na stranu svaka cast svim momcima od prvog do zadnjeg koji su dali svoj doprinos...vi ste ponos drzave !!

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
sad samo još nešto. oladite malo. dosta više tih riječi i vulgarnosti, seksualnih aluzija i sličnih bljuvotina. OVO SU DJECA, DJEČACI TEK I PAZITE NA RIJEČNIK.
Ako ne znate da ih pohvalite kako dolikuje njihovom uspjehu i prije svega njihovim godinama onda bar ćutite. Za šampione ponašajte se dostojanstvo i šampionski!
Ako ne znate da ih pohvalite kako dolikuje njihovom uspjehu i prije svega njihovim godinama onda bar ćutite. Za šampione ponašajte se dostojanstvo i šampionski!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Mutić je rano dobio 4 faula a onda je u zadnjem produžetku odlično odigrao odbranu na Martinezu koji nam je utrpao 27poena do tad.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
E odoh sad na miru popit pivo.Bem ti zivot i kad sam vidio sa ima prenos ma FACE-u,jedva prezivih i prvi produzetak sa Bahom ,a drugi i ne znam kako sam izdrzao.
SAMPIONI
SAMPIONI
Tako je. Svaka cast momcima, ogroman uspjeh i nadam se da je ovo samo mali dio onoga sto nas ceka u buducnostiDANTES je napisao/la:sad samo još nešto. oladite malo. dosta više tih riječi i vulgarnosti, seksualnih aluzija i sličnih bljuvotina. OVO SU DJECA, DJEČACI TEK I PAZITE NA RIJEČNIK.

U koliko je sutra finale

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Snimak bez Bahe
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
I ostali naši igrači su dobri, možda nisu na istom nivou sa Čamparom, Musom i Sikirašom, ali su im blizu, jer da nisu ne bi igrali finale.
Zbog toga mislim da naša igra treba biti zasnovana na 5 igrača, a ne da trojica pokušavaju svojim driblinzima nešto uradit. Ako su oni šuteri dobri, nek lopte idu na njih, nek se dodavanjem pravi prostor za njih trojicu. Nekoliko puta se desilo da se Musa zabije u dvojicu pa radi isforsiran šut, isto tako i Čampara i Sikiraš. Što nam to treba ako brzim pasovima i dobrim kretanjem možemo napravit prostor za jednog od njih trojice.
Zbog toga mislim da naša igra treba biti zasnovana na 5 igrača, a ne da trojica pokušavaju svojim driblinzima nešto uradit. Ako su oni šuteri dobri, nek lopte idu na njih, nek se dodavanjem pravi prostor za njih trojicu. Nekoliko puta se desilo da se Musa zabije u dvojicu pa radi isforsiran šut, isto tako i Čampara i Sikiraš. Što nam to treba ako brzim pasovima i dobrim kretanjem možemo napravit prostor za jednog od njih trojice.
ja se izvinjavam ako neko ko bas bolje brati ove omladinske selekcije,moze napisati kakva je Litvanija,koje su prednosti a koje mane,i tako te stvari ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ko bi rekao da Bosna u basketu bude u finalu
Valjda ne bude problema u A timu kao što smo imali ovo ljeto nažalost

Valjda ne bude problema u A timu kao što smo imali ovo ljeto nažalost

Kako da ne... Jedino bih Mutica izdvojio zbog odbrane, ovo ostalo ispod prosjeka.Alibasa je napisao/la:I ostali naši igrači su dobri, možda nisu na istom nivou sa Čamparom, Musom i Sikirašom, ali su im blizu, jer da nisu ne bi igrali finale.
Z
Primarni cilj KSBiH nakon ovog EP je sačuvati okosnicu ovog timu, ne dati istočnim i zapadnim lešinarima da otmu bilo kojeg od ovih dragulja, a htjet' će, sigurno. SLAVA BOSNI
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Srbi ce prije priznati Kosovo nego da oproste Njegosu sto je odabrao BiH 

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Zapadni nemaju kogaElddar je napisao/la:Primarni cilj KSBiH nakon ovog EP je sačuvati okosnicu ovog timu, ne dati istočnim i zapadnim lešinarima da otmu bilo kojeg od ovih dragulja, a htjet' će, sigurno. SLAVA BOSNI

Jesi li ti nevin?DANTES je napisao/la:sad samo još nešto. oladite malo. dosta više tih riječi i vulgarnosti, seksualnih aluzija i sličnih bljuvotina. OVO SU DJECA, DJEČACI TEK I PAZITE NA RIJEČNIK.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Srce ko Džamija sa 5 munara.
Ljudi molim vas ne govorite da Musa nije bio na nivou. Ko god se razumije u košarku je vidjeo da su ga konstantno 2 igrača čuvala i uz to samo faul ništa koš, pa ni sam ne znam koliko je slobodnih izveo. jednostavno je taktika bila ubi Musu a ostale ćemo lako. Campara i Sikiras su to znali iskoristiti.
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Ljudi molim vas ne govorite da Musa nije bio na nivou. Ko god se razumije u košarku je vidjeo da su ga konstantno 2 igrača čuvala i uz to samo faul ništa koš, pa ni sam ne znam koliko je slobodnih izveo. jednostavno je taktika bila ubi Musu a ostale ćemo lako. Campara i Sikiras su to znali iskoristiti.
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Njegoša zaboli neka stvar, kao i nas, šta mitomani misleBassha je napisao/la:Srbi ce prije priznati Kosovo nego da oproste Njegosu sto je odabrao BiH
Bravo momci, jos sebi ne mogu da dodjem. Sutra sretno i samo hrabro. Ako rezultat izostane nema veze, vi ste ponos nacije 

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
PONOS NACIJE

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
rekao bih da je njegos sa skoro svim igracima u ono sto se zove bratskoj vezi, pogotovo musom. ostaje sasvim sigurno.
za musu i camparu je sve sigurno, mislim ono smijesno je o tome i raspravljati. kao da neko raspravlja hoce li dzeko igrati za drugu zemlju.
za musu i camparu je sve sigurno, mislim ono smijesno je o tome i raspravljati. kao da neko raspravlja hoce li dzeko igrati za drugu zemlju.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Njegos je definitivno najveci prospekt na prvenstvu.. On ako ne bude NBA dominantan centar onda nece niko