Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Roma je tanka sa stoperima kao sto im rece trener sinoc. Sevilla je imala par dana prije tesku utakmicu protiv Barcelone i nisu igrali svi najbolji a i takva im je uspjela zabiti 4 gola. Dzeki cak i odgovora ta igra na gol vise jer ce zabiti jos vise golova jer bi Roma morala napadati non stop kao i Wolfsburg. A Romi i ne bas ako zeli prestici Juventus treba im beton odbrana. Vjerujem da ce Sabatini dovesti jos nekog dobrog stopera do kraja transfer roka.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Fali im Nianggolan - Asian i Maincon - Ebony.Effenberg je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj Totti milf!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
Kad im je prva ligaska i protiv koga?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="Goalgetter"]Kad im je prva ligaska i protiv koga?
22.08 Verona Roma u 18h
22.08 Verona Roma u 18h
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Goalgetter
- Kontakt:
Hvala. 
Samo jako i odlucno krenuti kao i u ovu tekmu, i mislim da ce da bude gol(ova) za Edina.
Samo jako i odlucno krenuti kao i u ovu tekmu, i mislim da ce da bude gol(ova) za Edina.
Hvala. 
A drugo kolo Roma Juventus
jedva cekam 
A drugo kolo Roma Juventus
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Fino fino mogla bi Belgija pasti
2x pogodak je mogao i Ibiševic pogoditi
akcija vrhunska kada ide timski lagano.
Samo da ne bude povreda i to je to
2x pogodak je mogao i Ibiševic pogoditi
Samo da ne bude povreda i to je to
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, to je samo generalna proba za ovoVedad87 je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Kad im je prva ligaska i protiv koga?
22.08 Verona Roma u 18h

Moze li neko postaviti link za cjelu tekmu od sinoc....
Imaš na Rominoj temi tamo dva poluvremenasanji je napisao/la:Moze li neko postaviti link za cjelu tekmu od sinoc....
Znači scenario kojim će svi biti zadovoljni..
Džeko ide na 50+ golova, osvoji sve sa Romom, Roma otkupi ugovor, Real zainteresovan, traje to par mjeseci, Real ga kupi za 50mil eura, vrati Ronalda na krilo, osvoji LP sa Realom.. Zadovoljan Džeko, zadovoljna Amra, Irfan koji će tokom svih tih pregovora govoriti kako je on sretan u Rimu, ja, vi, Željo
Džeko ide na 50+ golova, osvoji sve sa Romom, Roma otkupi ugovor, Real zainteresovan, traje to par mjeseci, Real ga kupi za 50mil eura, vrati Ronalda na krilo, osvoji LP sa Realom.. Zadovoljan Džeko, zadovoljna Amra, Irfan koji će tokom svih tih pregovora govoriti kako je on sretan u Rimu, ja, vi, Željo
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Našao na Rominom forumu
- Gabon
- Kontakt:

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
**** i ne vadi klocuuu 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Bez pretjerivanja, mislim da će Džeko u ovoj sezoni nabit 20tak golova u ligi bez problema, a ukupna cifra bi i mogla doći do 30.
Kako samo trči, bori se, kako se otvara i trudi. Baš se vidi da je sretan što je tu je.
Kako samo trči, bori se, kako se otvara i trudi. Baš se vidi da je sretan što je tu je.
Antonio Rüdiger iz Stutgarta bi trebao pojacati Romu. Znaci, pojacavaju odbranu.
jest da ga nece kupiti Celzi
Navodno u ponedeljak je na ljekarskom u Rimu.
On je vec Romin.Sve je dogovoreno.SamoZeljo je napisao/la:Navodno u ponedeljak je na ljekarskom u Rimu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Edin Džeko
Supljak fol 25miliona, a Roma sve već dogovorila za 9-10 i stiže u ponedjeljakzgembo89 je napisao/la:jest da ga nece kupiti Celzi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.