Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Beduin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Beduin » 16 avg 2015, 00:00

firefirefirely je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:a to? **** sudije i treba ih prebit na svakom stadionu

zivio
Je li bio ono ofsajd Karica u prvom poluvremenu? Znam da si ti gledao preko tv-a.. Sa tribine se cinilo kao da nije, a pomocnik nije bio ni blizu mjesta gdje je trebao biti pozicioniran ali je ipak mahao zastavicom?

@Vedator daj nam snimak :mrgreen:
Ako mislimo na istu situaciju, kada je napadao po lijevom krilu, cini mi se da nije bilo ofsajda.

I jucer protiv Borca je bila jedna preocita greska linijskog sudije u 1. poluvremenu, mozda u prvih 20ak minuta, barem se tako cinilo sa tribina da je podobro pogrijesio, pa ne znam sjeca li se neko te situacije, je li trebao svirati ofsajd za Borac?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 16 avg 2015, 00:02

Beduin je napisao/la:

zivio
Je li bio ono ofsajd Karica u prvom poluvremenu? Znam da si ti gledao preko tv-a.. Sa tribine se cinilo kao da nije, a pomocnik nije bio ni blizu mjesta gdje je trebao biti pozicioniran ali je ipak mahao zastavicom?

Ako mislimo na istu situaciju, kada je napadao po lijevom krilu, cini mi se da nije bilo ofsajda.

I jucer protiv Borca je bila jedna preocita greska linijskog sudije u 1. poluvremenu, mozda u prvih 20ak minuta, barem se tako cinilo sa tribina da je podobro pogrijesio, pa ne znam sjeca li se neko te situacije, je li trebao svirati ofsajd za Borac?
Da da, ta situacija, isao je sam na Nurkovica.. Jos me vise ispizdilo kada sam vidio gdje pomocni stoji sa podignutom zastavicom :facepalm:

Hvala :)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 avg 2015, 00:06

meni je najjače što su svi uvjereni u opstanak, svi smatraju da imaju ekipu sposobnu za izborit' isti, a kako je krenulo, tako nekako i izgleda, samo neka potraje :opaopa:

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 16 avg 2015, 00:13

Govedarica ce sigurno uci medju top tri promasaja sezone.strasan promasaj.
Sloboda je moja nacija

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 16 avg 2015, 00:19

Ljudi ba šta nam je s @vedatorom
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 16 avg 2015, 00:22

joker90 je napisao/la:
Rikardo je napisao/la:Vidjet cemo sljedece kolo kako cemo sa Celikom.
slika

Tvoji igraju pakašu sutra sa Širokim, ne sa Čelikom! :rol:
Pade brat :urnebes: :urnebes:
Vratite nam Miljana ! :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 16 avg 2015, 00:46

Ja ga jeb em ko naše timove na kladari igra...
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 16 avg 2015, 01:03

zivio

Cista situacija 1000%, kakav ofsajd. Iako Celik bas i ne volim, sudija vas je odrao ali bas odrao u milion situacija, a ovo na kraju, crveni i penal su bili kad je vec sve gotovo bilo, malo se pokusao oprati, a malo je falilo da se zajebe :D
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 avg 2015, 02:04

slika
=\_1921_/=

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 16 avg 2015, 03:00

zivio

Nije bio ofsajd, u najgorem slucaju linija. Isto tako kod 2-0 u drugom poluvremenu jedan igrac Travnika je pao na loptu i dok je na zemlji bio nekako je rukom izguro, cudno nesto...ma j.ebo to, sudjenje je takvo kako je nema puno pomaka samo se covjek nasmijat moze i to je to...I kod 3-0 ne znam jel bio penal za nas....sudije ne prave dobre/neutralne odluke na vrijeme i onda ko nesto vracaju kad je manje vazno sto se tice rezultata i tada ustvari zakomplikuju sve.

Mene vise brine nasa igra ili zelja za dobar rezultat a uvijek nekako to bude sa Travnikom ali nije to prica za ove teme. Cudna utakmica pravo....Travnik uzeo tri boda ne zna ni on kako a isto tako da je bilo 3-3 ni ja ne bi znao kako sta. Travniku trica ostalo sve historija

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 avg 2015, 03:35

Je.bo majku ja da sam sudija tacno bi svakome ko mi pridje vako agresiveno i na metar , a kamol blize odma zuti dao...nastavili hodati odma jos jedan. Pa jbmu valjda ima kapiten.... :crazy: Kad se sjetim lakrdija prije. Bukvalno sta god da fraer dosudi opkole ga i gurkaju, pa je jendom i jedan sudija fino uzvratio, pitari to znaju najbolje :urnebes: :urnebes:
=\_1921_/=

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 16 avg 2015, 08:03

brile je napisao/la:

zivio

Cista situacija 1000%, kakav ofsajd. Iako Celik bas i ne volim, sudija vas je odrao ali bas odrao u milion situacija, a ovo na kraju, crveni i penal su bili kad je vec sve gotovo bilo, malo se pokusao oprati, a malo je falilo da se zajebe :D
Ma ja, vidjelo se odmah da nije bilo .. Sto ti kazes kod 3-0 se malo krene prati, i umalo da sve be usere ..

@KenoRob, ja ba, na to sam i zaboravio, leze lik na loptu, hoce faul u napadu, u 16 m, jos je rukama zagradi, a ovaj bilmez ne svira faul u napadu, i obda logicno slijefi da je igranje rukom i penal, a on nista samo siri ruke, kao igraj dalje :lol:

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 16 avg 2015, 13:14

KenoRob je napisao/la:

zivio

Nije bio ofsajd, u najgorem slucaju linija. Isto tako kod 2-0 u drugom poluvremenu jedan igrac Travnika je pao na loptu i dok je na zemlji bio nekako je rukom izguro, cudno nesto...ma j.ebo to, sudjenje je takvo kako je nema puno pomaka samo se covjek nasmijat moze i to je to...I kod 3-0 ne znam jel bio penal za nas....sudije ne prave dobre/neutralne odluke na vrijeme i onda ko nesto vracaju kad je manje vazno sto se tice rezultata i tada ustvari zakomplikuju sve.

Mene vise brine nasa igra ili zelja za dobar rezultat a uvijek nekako to bude sa Travnikom ali nije to prica za ove teme. Cudna utakmica pravo....Travnik uzeo tri boda ne zna ni on kako a isto tako da je bilo 3-3 ni ja ne bi znao kako sta. Travniku trica ostalo sve historija
slika
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 avg 2015, 14:39

joker90 je napisao/la:Ma Rikardo strumf mrtvi, kad su uveli ono pravilo da se ne smije pisati na temi Sarajeva ako nisi navijac kluba on samo stavio nas grb i nastavio. Uvijek pljuje, kritikuje i sl i sto je najgore ja sam prijavljivao postove i ukazivao administraciji na ovo, ali boli ih k... Bolesnik obicni, i kad je provaljen nastavio isto, sekund obraza nema, pravi gurbet sa grb.
De mi objasni ovo podebljano. Jel ja sad ne smjem pisati na temi FKS jer nisam navijac kluba? I jel to vrijedi i za sve ostale teme klubova? :roll:

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 16 avg 2015, 14:48

Signore je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ma Rikardo strumf mrtvi, kad su uveli ono pravilo da se ne smije pisati na temi Sarajeva ako nisi navijac kluba on samo stavio nas grb i nastavio. Uvijek pljuje, kritikuje i sl i sto je najgore ja sam prijavljivao postove i ukazivao administraciji na ovo, ali boli ih k... Bolesnik obicni, i kad je provaljen nastavio isto, sekund obraza nema, pravi gurbet sa grb.
De mi objasni ovo podebljano. Jel ja sad ne smjem pisati na temi FKS jer nisam navijac kluba? I jel to vrijedi i za sve ostale teme klubova? :roll:
Kad udjes na podforum kluba smijes pisati samo na temi gdje pise opsta diskusija ako nisi navijac tog kluba
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 16 avg 2015, 14:50

Joj @Signorea, ozbiljan forumaš a ne poznaje pravila foruma :D

Ne smiješ, imaš temu opće/opšte diskusije. Mada ako dođeš sa nekom normalnom informacijom ili pitanjem, neće ti niko ništa.
To je više da se teme očiste od gluposti.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 avg 2015, 14:53

Smijesno mi je to. Nisam nigdje naletio na to pravilo. Al ja nigdje ne provociram i rijetko pisem po temama klubova pa cisto sumnjam da cu ulazit na te opste, jer vidim da tu nema nekih rasprava. Pisem na onim starim temama dok me ne banuju i cao za sva vremena :mrgreen:

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 16 avg 2015, 19:51

Jel se smije desiti da jedan sudija sudi istoj ekipi 2 kola za redom ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 16 avg 2015, 20:06

Suki46 je napisao/la:Jel se smije desiti da jedan sudija sudi istoj ekipi 2 kola za redom ?
Smije. Promijenjene su propozicije za sudije, tako da sada sudija može suditi sve četiri utakmice u ciklusu kao glavni, pa makar i istoj ekipi. Odlučeno je da komitet za suđenje procjenjuje da li je taj sudija potreban na toj utakmici, i da svojim kvalitetom može doprinjeti boljoj utakmici. Sranje su napravili, al' eto.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 avg 2015, 20:07

Kakav je ovo teren na Pecari ko da je i njima Dino koncert odrzao jucer? :?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.