FK Mladost DK

ziher
Kontakt:

Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la ziher » 16 avg 2015, 09:27

Bilo je vise navijaca na Kamberovicu tj u drugom gradu nego sto ima Bratstvo kuci i to dva puta, ali to nije tema.
@FanVitez Vi ste u premijernoj sezoni u prvih sest kola imali 2 boda od toga jedan osvojen kuci, znaci statisika Vam je bila mnogo losija nego nasa. Ali ovo je samo pokazatelj onoga sto stalno potenciram da je velika razlika izmedju premijer i prve lige i da treba vremena za adaptaciju. Ovakav isti problem smo imali i nakon ulaska iz druge u prvu ligu. Vremenon ce biti bolje ali otezavajuca okolnost je da ispada sest ekipa. Ipak ja sam vec govorio, mi ne mozemo biit gubitnici ove sezone ma kako god zavrsila. Ni cemo izgraditi svoj stadion imat cemo premijerligasko iskustvo, igrat cemo sa najboljim u nasoj drzavi. A isto tako sam siguran da cemo se do zadnjeg kola boriti za opstanak i da ni za koga necemo biti lak protivnik

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 16 avg 2015, 09:28

ziher je napisao/la:Mislim da ovo sto si napisao nikako ne stoji, ali eto svako ima pravo na svoje misljenje. Danas losa utakmica koju smo mogli dobiti u posljednjim minutama ali isto tako mogli smo i izgubiti. Radnik dobra ekipa koja ima i glavu i rep. Nama ostaje da prvu tricu trazimo na narednim tekmama. I ako zelimo da se borimo za opstanak trebamo pod hitno zavrsiti svoj stadion jer na Kamberovicu nam se ne pise dobro
da ispadaju 2 ekipe inekako bi ovih 3 boda bilo dobro za prva 4 kola
ali kako ispada 6 timova bgm ovo se može smatrati lošim startom
mada opet ni drugi koji će biti donji dio tabele, nisu nešto bolje startali (velež, drina, slavija, vitez, rudar)

proteklih godina, 10-i na tabeli je osvajao u prosjeku oko 35 bodova
loša strana ovih "samo 3 boda" je i ta da je mladost igrala 2 "kući" sa direktnim konkurentima i podijelila bodove, valja ići i u goste...te od težih protivnika tu je samo borac a sad slijedi serija izuzetno teških 6 utakmica gdje je u sve ijednoj u podređenom položaju

volio bih da budete među 10 ali ako se nešto drastično ne promijeni bgm teško
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 16 avg 2015, 10:03

Ma ko god da je mislio da su vece sanse za opstanak nego za ispadanje bio je u zabludi, hajde da dvije ekipe ispadaju, aki sest to je vec problem. A mi kako god da smo se pojacali isto bi nam bilo. Sve u svemu ima jos puno da se igra i puno je bodova u igri. A rezultati u prva 4 kola nam pokazuju da ce biti teska i izjednacena borba medju ekipama koje se bore za opstanak

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 16 avg 2015, 10:44

ziher je napisao/la:Bilo je vise navijaca na Kamberovicu tj u drugom gradu nego sto ima Bratstvo kuci i to dva puta, ali to nije tema.
:clap: :clap: :clap: :thumbup:
Pozorno cemo pratiti sledeci susret na kamberovica , valjda mognemo doci do ulaznica :P
Eh da se samo kazlagic oporavi i bude spreman za sledece utakmice , opstanak zagarantovan :mrgreen:

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 16 avg 2015, 10:59

Idi moli brku da ti dijete vrati u Gracanicu

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 16 avg 2015, 11:01

a ti moli boga da se kazlagic oporavi. inace :wave: :wave: :wave:

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 16 avg 2015, 11:10

Ja samo jedno znam, mi smo sada u poziciji o kojo Vi sanjate, mastate i najavljujete je godinama, a siguran sam da zadugo necete svoj san ostvariti, a isti taj spominjani Kazlagic i Vama je x puta valjao, zato pssssttttt. Nego idi Brku moli da ti mali ponovo zaigra za lokalni klub, ne blamiraj se po furumu ;) ;) ;)

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 16 avg 2015, 11:31

mastam o tome da budem kanta za nabijanje :thumbup:
o mastanju ,kupu uefa i ostalim djecijim pricicama ne bih komentarisao :urnebes: :urnebes: :urnebes:
dobro vi nama dosli :P
a sto se tice igranja djeta slobodno se informisi , nisi ti valjda toliko plitak ;) ili jesi :lol:
a nama kazlagic valjo , :crazy: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
vec de vi njega progurajte u PL , teska je borba za opstanak , bez njega opstanka :nene:
sa njim i kup uefa ima smisla , a vjerovatno ste racunali na nje ga prilikom izlaska u yu-ropu :mrgreen:

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 16 avg 2015, 11:33

Mi imamo direktne prenose na TV-u, a Vi???????

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 16 avg 2015, 11:39

ziher je napisao/la:Mi imamo direktne prenose na TV-u, a Vi???????
Mozes ti i bolje ,jb pretplatu na 1 godinu :urnebes: :urnebes:
ili idu kamere sa vama i u Gabelu :P

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 16 avg 2015, 11:43

Mi igramo sa Borcem, Zeljom, Zrinjskim, Velezom, Celikom a Vi idete u Gabelu ;)

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 16 avg 2015, 11:45

ma samo igrajte , al necete se naigrati , valjda kontas sta je poenta :lol: :lol:
tesko je i bolno sa koseva na terene 1. federalne al sta ces :urnebes: :urnebes:
naviknut cete se brzo :mrgreen:

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 16 avg 2015, 11:47

Mi igramo ali Vi necete nikad, to je poenta ;)

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 16 avg 2015, 11:49

ziher je napisao/la:Mi igramo ali Vi necete nikad, to je poenta ;)
neko voli exkurzije , izlete , neko lagano kamen po kamen :mrgreen:
pa cak i do lige evrope :clap: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

:urnebes: :urnebes: skontaces mlad si , nadamm se , ako si star onda stvarno izvini zao mi te :mrgreen:

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 16 avg 2015, 12:00

E moj druze bolje je i na ekskurziji biti pa se vratiti nego nikada i nigdje iz svoje mahale otici ;)

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 16 avg 2015, 12:02

ziher je napisao/la:E moj druze bolje je i na ekskurziji biti pa se vratiti nego nikada i nigdje iz svoje mahale otici ;)
iz svoje mahale :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: joooj legenda si :urnebes: :urnebes: :urnebes:
jel to opet sanjas o kupu uefa ili igras neku jadransku ligu :urnebes: :urnebes: :urnebes:
dilema zvornik ili gabela :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 16 avg 2015, 12:08

Mene je iskreno Mladost odusevila protiv Borca.Najveci hendikep je taj stadion cini mi se.Imali ste protivnike na Kamberovica koji se realno za opstanak moraju dobiti kod kuce.Tu je i neiskustvo igranja ove lige.Dosta ce ekipa gubiti bodove s vama.Vas su svi otpisali jos na pocetku.Ali eto niste kanta za nabijanje.Moracete to jos jace bolje i ici na pobjede.Ne mogu se oteti utisku da ste se u Bluci u zadnjim trenutcima ptepali pobjede.Ma samo u kost.Navijajuci za Tracnik sve ove godine shvatio sam jedno.Niko nije toliko bolji ako ti igras 120 posto.I ne bojis se.E to malo vam nedostaje.Mozda bas taj domaci teren...

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 16 avg 2015, 15:29

pustite ljude da igraju svoju premijerligasku godinu kakva god da je. cemu s.ranje po ceifu bezze. Mladost ima bodova ko Zeljo i Velez nakon 4 kola. pa jedno Sarajevo je u mini krizi a da se takve stvari ne desavaju Mladosti. jedini podbacaj je bilo prvo kolo ne zbog poraza vec zbog nekog potopa u ranoj fazi utakmice...ostalo je super a bilo bi mozda i bolje da igrate kuci

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 16 avg 2015, 15:52

kada bi trebao da stadion bude gotov? hoce li biti spreman za utakmicu sa zeljom?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 16 avg 2015, 16:30

i ja gledam pa se čudim
kao bolje igrati federalnu ligu i tu biti 10-i nego premier ligu i tu biti 12-i

mnogi bi dali lijevo mu.do da se nađu bar u PL a od naredne godine to će ići još teže nego do sad...
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []