FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovdje izgleda jedan lik sam s sobom pise pola dana!
pile jel misliš na harisa ili i na sve ostalepile87 je napisao/la:Pusa je uvijek kada krenes ublehariti. Iskren i vrijedan posao bude nagradjen nekada samo treba cekati i strpljivo raditi nagrada dodje. Ali kada krenes prodavati suplju svome treneru i navijacima stigne te i taj javasluk. Ova ekipa da izgubi sve do kraja ja im nebi zamjerio ni njima ni Odi. Ali svim ostalima vezano za rad kluba bi se krvi napio jer su poceli ublehariti.CARSON je napisao/la:Nije valjda bez hadziahmetovica onda nam je pusaMinjore je napisao/la:Sutra pocinje ista postava kao u vitezu...
Ovdje se pola ljudi ufuralo da su skauti, treneri, menadjeri, direktori.. 

Kvesa od prve minute
Eto'o u napadu.
Takodjer i Visca igra

Takodjer i Visca igra

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- bistrikboy
- Kontakt:
Kvesa asistirao nekom crncu za 0-2ZZtop10 je napisao/la:Kvesa od prve minute![]()
![]()
Eto'o u napadu.
Takodjer i Visca igra

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- corleone87
- Kontakt:
Bravo Kvesa majstore aBd sto vise da igras i da te povrede zaobidju i eto te u repku 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Evo trećeg gola Antalije:
Ovdje piše da je Kvesić asistent:
http://www.soccerpunter.com/soccer-stat ... ntalyaspor
Ne vidi se najbolje na snimku. Tj. vidi se golčina, ali se ne vidi kako treba ko je asistirao.
EDIT:
A evo ovdje se vidi kako treba:

Ovdje piše da je Kvesić asistent:
http://www.soccerpunter.com/soccer-stat ... ntalyaspor
Ne vidi se najbolje na snimku. Tj. vidi se golčina, ali se ne vidi kako treba ko je asistirao.

EDIT:
A evo ovdje se vidi kako treba:

FK Željezničar 1921
malac iz Širokog Brijega nabacio, a Eto'o zabija

Kvesa falis majstore,kakvog smo covjeka i igraca izgubili,sumnjam da cemo u skorijoj buducnosti imati beka kao sto si ti,koji je ono igrac ...uhh kakav centarsut respekt 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Koliko god da mi je teško palo to što Amir ne igra opet mi je nekako srce puno ponosa kada znam da će Žerić dobiti šansu. Naša najveća pojačanja su ova djeca a ne Joco, Adilović koji se dovodi u vezu sa nama ili Kajkut/Bekrić koji su jedna od glavnih tema svakog prelaznog roka.. Naravno da treba dovesti iskusnije igrače uz koje će ovi mlađi stasati i oformiti se u svakom smislu te riječi ali naše najveće blago su ova djeca i smatram da ne smijemo ni u kom slučaju zanemariti omladinski pogon. Svi mi imamo neka svoja razmišljanja koja mogu biti ispravna ali i ne moraju, međutim u ovom slučaju sam siguran da sam upravu i nadam se da svi koji su zaduženi za igrački kadar u Želji razmišljaju na način na koji razmišljam kako ja tako i većinski dio ovog našeg podforuma. Danas poginuti na terenu a rezultat će doći, u to sam siguran 
Kvesa

Kvesa

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Hvala mu još jednom na svemu što je uradio za nas, što je uvijek bio momčina za primjer, ginuo za plavi dres i hvala klubu što mu je omogućio da bez problema napravi ovaj transfer.
Kvesa majstore
Kvesa majstore

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
[youtube][/youtube]
Ko je ovaj što mu je Kvesa asistirao? Izgleda da zna igrat lopte
Ko je ovaj što mu je Kvesa asistirao? Izgleda da zna igrat lopte

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- invincible1921
- Kontakt:
Široki Brijeg je u Prmijer ligi na svom terenu poražen čitavih 11 puta 

=\_1921_/=
Moglo bi se do bodova danas aBd, vraćamo se polahko..
SVI U LIŠTICU, TREBAMO IM!
Volim te Željo!
SVI U LIŠTICU, TREBAMO IM!
Volim te Željo!
Volim te Željo !
Bice to puno bolje svakako dok se jos malo novi igraci adaptiraju. Ostali smo bez dva bitna igraca i sad nam ostaje da cekamo da se novi uklope u proces kojo se zove Zeljeznicar.
Svakako bi se trebali malo vise fokusirati na trenutnog Zelju nego na Kvesica. Manijaci ga vole ali zivot ide dalje..
Isto tako imaju neke bezveze kritike na neke ljude u klubu a cisto iz privatni razloga jer svi hoce da su menadjeri i da dovode igrace i predlazu iste kao da je buvljak. Malo je to poglupo i ofirno vala.
Sutra nam sretno iako bih ja bio zadovoljan s X. Iako pobjedimo nece mi biti mrsko
Svakako bi se trebali malo vise fokusirati na trenutnog Zelju nego na Kvesica. Manijaci ga vole ali zivot ide dalje..
Isto tako imaju neke bezveze kritike na neke ljude u klubu a cisto iz privatni razloga jer svi hoce da su menadjeri i da dovode igrace i predlazu iste kao da je buvljak. Malo je to poglupo i ofirno vala.
Sutra nam sretno iako bih ja bio zadovoljan s X. Iako pobjedimo nece mi biti mrsko

Na Pecari imamo lošu tradiciju, ali znao je Široki često doći do pobjede više sretno nego spretno. Isto tako često smo sa njima igrali kada bodovi i nisu bili toliko "bitni" tj. igrali smo ili na početku ili u zadnjim kolima lige. Biće teška utakmica, ali ja ne sumnjam u dobar rezultat. Šteta što Amir ne igra, je li još povreda u pitanju? Samo zaustaviti Wagnera i dobijamo 0-1 

Jeli zna neko gdje igraju ovi mladi igrači zelje koji su na posudbi .... vidim da je mladi Muris Miđić postigao dva gola za pobjedu protiv zvijezde... nisam ga pratio a pise da je lijevo krilo pa ako može neko malo više od upučenijih...?
- corleone87
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
hajde denise!
- Evolve
- Kontakt:
Kisni dan cijeli dan u Širokom, malo ce pokvarit atmosferu al otvaranje natkrivenog sjevera pa mialim da ce bit ok posjeta.
Sretno
Sretno
NK Široki Brijeg