Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bilal
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Bilal » 05 maj 2010, 00:57

daffy je napisao/la: ja stvarno ne kontam zasto je postavio ovaj link.. da dokaze da nije upravu ? :lol:
Ja sam samo rekao da su u padu od 99-e. A JuveSissoko je govorio kako Bundesliga nikad nije bila prva, a na grafu se vidi da su 10 puta bili najjaca liga u Evropi (9 puta zaredom).

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 maj 2010, 01:36

Sve ste vi to lijepo zapisali ko hodja zapis.
Sad Dzeko cita i konta se jadnik ''aj majko sta cu sad,kud cu gdje cu sirota '' :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 maj 2010, 01:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 05 maj 2010, 01:37

harishp je napisao/la:Sve ste vi to lijepo zapisali ko hodja zapis.
Sad Dzeko cita i konta se jadnik ''aj majko sta cu sad,kud cu gdje cu sirota '':lol:
:lol: :lol: :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 05 maj 2010, 09:32

DABOGDA O DZEKI PRICALI, A MANJE O ITALIJANSKOJ I BL.
--Pametnij popusta--

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 maj 2010, 10:37

Ja koliko znam ne zivimo u 2003oj godini.
Zadnjih 18 godina bi bilo 1992 do 2010.
Covjek je valjda mislio od 1990 do 2010 (zadnjih 20 godina).
Ludo je se vracat nonstop u proslost.
OD PROSLOSTI SE NE ZIVI, ne zanima me cija je bila uspjesnija ali me iritiraju ovakvi koji misle da je sada 2003 godina
[/quote]

druze ti mene iritiras ne citajuci moje postove kako treba,ja jos sebe citiram da pokazem sta sam rekao a ono vi opet dodate rijec "posljednjih" i onda meni prigovorate kako iritiram a ja rekao da je 20 godina bila ne posljednjih 20 god,i sve se djaba iritirate sto sami ubacujete rijeci koje mjenjaju sve,citaj malo preciznije pa ces se manje iritirat :D ,by the way Dzeko ce u Chelsea
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 05 maj 2010, 14:54

JuveSissoko i daffy su jedinio izgleda sto jos nisu shvatili da je italijanska liga u posljednim godinama sve slabija i slabija,a rezultat tome je sto ce njemacka liga od iduce godine imati 4 predstavnika u ligi prvaka dok italijani tri ;)

sreca je pa imate intera,da nema intera stigli bi vas i francuzi ;)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 maj 2010, 17:53

Hallo ba pa niste valjda djeca, nazivate ljude budalama, retardima, glupanima a nesto mi se ovamo pravite ko da ste popili svu pamet svijeta. I to samo ovi tako "pametni" navijaci svabskih klubova...sta to oni imaju neku privilegiju, pa mogu vrijedjati ostale bez ikakvih poslijedica, samo mozda zato sto su neki moderi isto "svabe"????? :o :o .Ako je tako onda stvarno je to sramota, i sramite se

Sjecam se da je lik, necu ga imenovati, OPSOVAO MATER frajru posle jedne CL-tekme, i ostao je bez sankcija, i jos je na forumu, uz put opet je rijec o "svabu"..pa sta vam je vise, gdje vam odgoj i kultura?????? Ako je tako onda stvarno je to sramota, i sramite se

Daffy, juvesissoko, mani te se ba moj vam je savjet....vidis da nema tu spasa, jeste reci te im da je BL liga ( brcici, repovi, bedzovi na jeans jaknama bez rukava, i tocena pivkara u ruci,) jaca o Serie A, pa ce im biti srce na mjestu. A mi cemo se nekako snaci oko jedne lige sa jadnim klubovima
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 05 maj 2010, 17:59

Dzeko 90% ide u Arsenal... Mislim da bi za njega to bila i najbolja opcija..u svakom slucaju Engleska liga je rodjena za njega!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 maj 2010, 18:06

k_c je napisao/la:Dzeko 90% ide u Arsenal... Mislim da bi za njega to bila i najbolja opcija..u svakom slucaju Engleska liga je rodjena za njega!
Cuj 90%. Da se nisi malo preracunao? S obzirom da Chamakh vjeroatno dolazi u Arsenal, tesko da ce se i Dzeku uputit na istu destinaciju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 05 maj 2010, 18:24

k_c je napisao/la:Dzeko 90% ide u Arsenal... Mislim da bi za njega to bila i najbolja opcija..u svakom slucaju Engleska liga je rodjena za njega!
sta 90%.. ma sve je sredjeno, Dzeko je potpisao jos se samo ceka da Arsenal uplati 40 miliona.. :roll:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 05 maj 2010, 19:18

haj neprovaljuj se zivotati....kao prvo nijedan igrac nije pasao trave da ide u englesku jer tamo nema ni pauze ni odmora ni godisnjeg ....12345 utakmica u sezoni...pa nije niko paso travu :D
vjeruj da nasi momci iz repke u sirokom krugu zaobilaze,neki namjerno,ponude iz engleske jer znaju sta znaci tamo igrati ;)
dzeko ako imalo ima mozga,a da ga nema nebi dogurao do njemacke,ce otici u italiju u juve ili milan....posto juve raspusta pola ekipe,najvjerovatnija je solucija da ce put volsburga trezege ili neki napadac i jedan vezni plus pare ......isto tako milan ce vjerovatno da proba uzeti prare za pirla ili ronaldinja.....i tu bi se moglo sta uraditi,s tim da juve raspolaze iduce sezone sa 170 miliona eura za pojacanja,plus prodaja svojih sadasnjih ........
a te 100% info ili )=% mozes zaboravit....arsenal je jednom dao pare ,tj bacio ih ,za eduarda i to vise NIKADA nece ponoviti
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 05 maj 2010, 19:20

johnnyHZ je napisao/la:
haj neprovaljuj se zivotati....kao prvo nijedan igrac nije pasao trave da ide u englesku jer tamo nema ni pauze ni odmora ni godisnjeg ....12345 utakmica u sezoni...pa nije niko paso travu :D
vjeruj da nasi momci iz repke u sirokom krugu zaobilaze,neki namjerno,ponude iz engleske jer znaju sta znaci tamo igrati ;)
dzeko ako imalo ima mozga,a da ga nema nebi dogurao do njemacke,ce otici u italiju u juve ili milan....posto juve raspusta pola ekipe,najvjerovatnija je solucija da ce put volsburga trezege ili neki napadac i jedan vezni plus pare ......isto tako milan ce vjerovatno da proba uzeti prare za pirla ili ronaldinja.....i tu bi se moglo sta uraditi,s tim da juve raspolaze iduce sezone sa 170 miliona eura za pojacanja,plus prodaja svojih sadasnjih ........
a te 100% info ili )=% mozes zaboravit....arsenal je jednom dao pare ,tj bacio ih ,za eduarda i to vise NIKADA nece ponoviti
Nece on u Arsenal 10000000000000000%,a to da izbjegavaju englesku ligu je zaista glupost. Edin Dzeko je jedan od najacih igraca,pa koliko mu je prosle godine glava bila zamotana ko u efendije?? Neboji se covjek napora. On je ko stvoren za engleske lige.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 maj 2010, 19:22

johnnyHZ je napisao/la:vjerovatnija je solucija da ce put volsburga trezege ili neki napadac i jedan vezni plus pare ......isto tako milan ce vjerovatno da proba uzeti prare za pirla ili ronaldinja.....i tu bi se moglo sta uraditi,s tim da juve raspolaze iduce sezone sa 170 miliona eura za pojacanja,plus prodaja svojih sadasnjih ........
Pomiješao si Juventus sa Man. City-jem. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 05 maj 2010, 19:23

@johnnyHZ nece niko preci u Wolfsburg.. jer oni ne zele nikog drugog izuzev Dzeke.. to je razlog zasto je otpusna 40m jer oni ga zele sacuvati, ali ne zele da Dzeko bude nezadovoljan.. ovako su ga stavili na transfer listu, ali pitanje je da li ce neko uletiti sa 40m.. tako da trade nikako ne dolazi u obzir.. a iz Milana su rekli da nece prodavati svoje glavne igrace.. Pato, Dinho i Pirlo..

a Juve raspolaze sa 80m ( mada ni to nije krajnja cifta ) i plus prodaja igraca..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 maj 2010, 19:28

Juventusovci iskreno nemojte se nadati Dzeki jer je on rekao da ce preci u klub koji igra LP tako da vi otpadate. Takodjer i Arsenal otpada jer dovode Chamakha. U igri su najvise Man Utd,Chelsea i Milan. Mancesteru treba napadac svjetske klase uz Rooneya,Ceziju takodjer treba napadac jer Drogba i Anelka su stari a o Milanu ne bih ni pricao jer bi tu bio Bog i batina jer Milan fakticki i nema klasicnog napadaca. Ima Pato koji se koristi na krilu a kome su Boriello i Huntelaar dobri napadaci taj nek se odmah rokne. Po nekom mom proracunu Mancester ima 30% sansi da ga dovede,Celzi 30% i Milan 40%.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 05 maj 2010, 19:36

mi necemo igrati ligu prvaka naredne godine, ali cemo je igrati sezonu posle te..
vi nemate para za Dzeku ove godine, a kako je Silvio krenuo necete imati novca ni jos deset godina..

;)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 maj 2010, 19:39

to ti samo mislis da mi nemamo para. ;) i sta ako cete igrat za 2 sezone LP. Igracina poput Dzeke nesmije gubiti godinu dana ne igranja u LP.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 05 maj 2010, 19:45

CHAMAKH ZBOG ARSENALA ODBIO "LUDE PONUDE"

Istice mu ugovor na kraju sezone. Lik vec sve dogovorio sa Topnicima. Znaci Dzeko i Arsenal, od toga nema nista!
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 05 maj 2010, 19:46

pa onda mu je najbolje u Sampdoriju.. treba mislit na ligu prvaka.. :roll:

jasno je svima da Milan nema para i da Silviju vise nije interesantan..

kad sam ja ikad rekao da ce Chamakh u Arsenal te da nemogu sebi priustiti taj luksuz da dovedu napadaca od 40m..

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 maj 2010, 19:47

daffy je napisao/la:pa onda mu je najbolje u Sampdoriju.. treba mislit na ligu prvaka.. :roll:

jasno je svima da Milan nema para i da Silviju vise nije interesantan..

kad sam ja ikad rekao da ce Chamakh u Arsenal te da nemogu sebi priustiti taj luksuz da dovedu napadaca od 40m..
bolje sigurno u samp nego u juventus jer je dzeko prevazisao evropa ligu. nerealan si jarane. gdje ce u juventus koji je realno preslab.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], General505, Google [Bot] i 15 gostiju.