FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

franklampard8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la franklampard8 » 16 avg 2015, 13:00

hifans je napisao/la:Mi ne izdvajamo više love od SB i Zrinjskog za plate igrača, osim banke, delača, alispahicA i stepanova koji bi baš trebali bit ta prevaga na sve 4 pozicije na terenu.

Eh sad što Mesa spava na terenu odkad je tu pa nema ko davat lopte benki i to što se stepanov ostavlja na klupi protiv glavnog konkurenta za naslov je priča za sebe.. što kaže hilmo poslije čelika će sve bit jasnije.
Izdvajamo, mnogo vise.
1946

hifans
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hifans » 16 avg 2015, 13:03

franklampard8 je napisao/la:
hifans je napisao/la:Mi ne izdvajamo više love od SB i Zrinjskog za plate igrača, osim banke, delača, alispahicA i stepanova koji bi baš trebali bit ta prevaga na sve 4 pozicije na terenu.

Eh sad što Mesa spava na terenu odkad je tu pa nema ko davat lopte benki i to što se stepanov ostavlja na klupi protiv glavnog konkurenta za naslov je priča za sebe.. što kaže hilmo poslije čelika će sve bit jasnije.
Izdvajamo, mnogo vise.
Više puta dino i kusturica izjavili da nismo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 avg 2015, 13:12

Nadao sam se cifri od 8K ali eto

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 16 avg 2015, 13:12

hifans je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:

Izdvajamo, mnogo vise.
Više puta dino i kusturica izjavili da nismo
Objesi ti te izjave macku o rep.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 16 avg 2015, 13:15

Ako je protiv Sb bilo 4 onda je sigurno bilo 10 sa zrinjskim

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 16 avg 2015, 13:15

od Širokog sigurno izdvajate više, a vjerojatno i od Zrinjskog..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 avg 2015, 13:17

hifans je napisao/la:Ako je protiv Sb bilo 4 onda je sigurno bilo 10 sa zrinjskim
Sarajevo - Siroki 5.000
Sarajevo - Zrinjski 7.000
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 avg 2015, 13:20

To da ne uzdvajamo vise neka drugome prosipaju, to je pokusaj opravdavanja u naprijed za eventualni neuspjeh... Sigurno Barbaric, stepanov, benko, ikande, alispahic ne igraju za KLIKERE...e to zaboravite... i prodajite nekome drugom!

STA JE OVO KAO PRICA SE DA SU REKLI"JOS JEDAN KIKS I OTKAZ?" pa to je samo dokaz o kakvom amaterizmu se radi u nasem klubu. Dakle, svjesni su da ce se desiti kiks, traze nogov trenera ali opet CEKAJU KIKS?????? :bow: :bow:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 16 avg 2015, 13:21

Definitivno loša posjeta, haj onu prethodnu mogu razumjeti ali u petak je moralo biti više.
Još kad dođe čestitka iz Disciplinske komisije, minimalno 3 000 KM

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 16 avg 2015, 13:22

Ne mozes reci danas hocu dobrog trenera a sutra ga naci i potpisati, sta god bude dzeno je tu jos koju sedmicu. na zalost. Sto se tice plata nije istina da svi imaju vanzemaljske plate. To je smijesno. Za Benku znamo svi da je ogromna, ovo ostalo nije nista sto zrinjski i siroki ne bi mogli. Doduse mozda ne sve odjednom kao mi.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 16 avg 2015, 13:24

Pantelija je napisao/la:To da ne uzdvajamo vise neka drugome prosipaju, to je pokusaj opravdavanja u naprijed za eventualni neuspjeh... Sigurno Barbaric, stepanov, benko, ikande, alispahic ne igraju za KLIKERE...e to zaboravite... i prodajite nekome drugom!

STA JE OVO KAO PRICA SE DA SU REKLI"JOS JEDAN KIKS I OTKAZ?" pa to je samo dokaz o kakvom amaterizmu se radi u nasem klubu. Dakle, svjesni su da ce se desiti kiks, traze nogov trenera ali opet CEKAJU KIKS?????? :bow: :bow:
Eto ti kiksa realno iduće kolo u Zenici, dole se ja ne nadam pobjedi taman da smo u nizu od 3-4 pobjede zaredom pa gostujemo dole, a sve to sa Guardiolom na klupi. Već sam rekao, bolje da nam taj "obavezni" kiks dolazi iduće kolo, koji bi mogao otjerati ovu ublehu sa klupe nego da nam dođe kad napokon proigramo. Tako da, ako je istina to za idući kiks - super.
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 16 avg 2015, 13:33

Pantelija je napisao/la:To da ne uzdvajamo vise neka drugome prosipaju, to je pokusaj opravdavanja u naprijed za eventualni neuspjeh... Sigurno Barbaric, stepanov, benko, ikande, alispahic ne igraju za KLIKERE...e to zaboravite... i prodajite nekome drugom!

I to uveliko se priča. Znači kiks protiv Čelika i lete glave što je naravno realno kada se uzmu rezultati u obzir.
SRETAN BROJ - 1725

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 avg 2015, 13:46

Meni je najgora stvar taj naš mentalitet "znam da će usrrati, ali neka userre pa ćemo riješiti"... Više volimo se čupati iz govanna nego raditi preventivno.
Samo Saraj'vo.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 16 avg 2015, 13:49

PitarBordo je napisao/la:Meni je najgora stvar taj naš mentalitet "znam da će usrrati, ali neka userre pa ćemo riješiti"... Više volimo se čupati iz govanna nego raditi preventivno.
Da su htjeli raditi preventivno, zahvalili bi mu se dan poslije osvojene titule, a nije da nisu imali i valjan razlog za to, nema licence i vozdra, na kraju bi sve ispalo divno, lijepo i krasno. Mi zahvalni velikom stručnjaku što nam je donio titulu, ali nažalost nema licence pa nas ne može voditi ali klub u budućnosti računa na njega, platiće mu školovanje itd. A ovako će ispasti nakaradno, sve i da ga otjeraju poslije idućeg kiksa.
1946

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 avg 2015, 13:52

Ibrakovic nije bio za dzenu dva dana poslije titule! Trazio je rjesenja i imao je par za nase uslove odlicnih trenera, ali necu reci mahala, a mogu reci, ali uprava je rekla da dzeno ostaje ... to je dokaz da u klubu jos uvijek svako radi svaciji posao... a to nije dobro jer ljudi koji su odlucili da ostaje amater na klupi koji nema validnu licencu da cise od 90 dana sjedi na klupi nemaju minute profesionalnog fudbala i ocigledno ne znaju sta su PRIPREME, TRENINZI na evropskom nivou!

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 16 avg 2015, 13:59

Pantelija je napisao/la:Ibrakovic nije bio za dzenu dva dana poslije titule! Trazio je rjesenja i imao je par za nase uslove odlicnih trenera, ali necu reci mahala, a mogu reci, ali uprava je rekla da dzeno ostaje ...
Ako je ovo tačno, onda stvari postaju malo jasnije...

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 16 avg 2015, 14:02

Kad je vec došlo do toga da se traži novi trener, onda sam ja za Musemica ili Marinovica. Ustvari možda bolje Marinovic, jer Musemic nije zaslužio da ga ova bagra otjera nakon 2,3 kiksa. Dosta poštujem i cijenim tog covjeka, tako da mu ne želim da opet bude trener Sarajeva. Da opet završi kao što je prije nekoliko godina i kao što su svi nakon njega, jednostavno on to ne zaslužuje ! Mi prvo moramo shvatiti da i Barsa gubi i ima loš niz, da i dalje imamo neprofesionalce u timu, tako da me ova cijela situacija nije uopšte iznenadila. Zašto? Zato što mene titula nije kupila, niti je promijenila moje mišljenje prema nekim igracima.

Scenario koji slijedi mi je i više nego poznat, baš kao i onaj koji je uslijedio nakon posljednjeg zvižduka u petak.
Das Ist Walter

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 16 avg 2015, 14:13

miden je napisao/la:Kad je vec došlo do toga da se traži novi trener, onda sam ja za Musemica ili Marinovica. Ustvari možda bolje Marinovic, jer Musemic nije zaslužio da ga ova bagra otjera nakon 2,3 kiksa. Dosta poštujem i cijenim tog covjeka, tako da mu ne želim da opet bude trener Sarajeva. Da opet završi kao što je prije nekoliko godina i kao što su svi nakon njega, jednostavno on to ne zaslužuje ! Mi prvo moramo shvatiti da i Barsa gubi i ima loš niz, da i dalje imamo neprofesionalce u timu, tako da me ova cijela situacija nije uopšte iznenadila. Zašto? Zato što mene titula nije kupila, niti je promijenila moje mišljenje prema nekim igracima.

Scenario koji slijedi mi je i više nego poznat, baš kao i onaj koji je uslijedio nakon posljednjeg zvižduka u petak.
Ja bih na tu listu želja dodao Mehu i Petrovića iz Radnika, sa kojim su naši već razgovarali ali je valjda odbio, veliki znalac sa nevjerovatnom disciplinom. Samo se bojim da bi Meho i Husref odbili da se vrate nakon što su popišani od uprave, vidimo i sami da se Meho nije nijednom oglasio poslije svega, znači kao najveći gospodin nijednu jedinu rečenicu nigdje nije rekao a realno je imao svašta za reći. Isto je i sa Husrefom, koji je u par navrata izjavljivao nakon posljednjeg mandata kako je razočaran odnosom uprave prema njemu, i kako je zaslužio malo više poštovanja. Vinko Marinović ima ugovor sa Zrinjskim a tek je dole i došao iz Borca u kojem je također imao ugovor, samo što su oni imali dug prema njemu pa je mogao otići. Siguran sam da nije zainteresovan za posao osim ako mu naši baš podeblju cifru ne stave na stol pred njega. Možda je donekle jedino realno da nam dođe Petrović iz Radnika...
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 avg 2015, 14:17

ma kakav Marinovic. pod prvo covjek je pod ugovorom kao drugo i on je dosta mekan. nama treba neko ko je spreman igracu opsovat bilo sta a da igracu na um ne padne da uradi isto! treba nam neko ko ce lupit sakom od sto i neko ko ce imat m*da da se pozabavi bagrom koju imamo u timu!
ne vidim nekog drugog takvog do ove grdosije! ... a covjek zna znanje! to mu niko ne moze osporit!

slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 avg 2015, 14:20

FrancescoTotti je napisao/la:ma kakav Marinovic. pod prvo covjek je pod ugovorom kao drugo i on je dosta mekan. nama treba neko ko je spreman igracu opsovat bilo sta a da igracu na um ne padne da uradi isto! treba nam neko ko ce lupit sakom od sto i neko ko ce imat m*da da se pozabavi bagrom koju imamo u timu!
ne vidim nekog drugog takvog do ove grdosije! ... a covjek zna znanje! to mu niko ne moze osporit!

slika
bio u kombinacijama, otpao, tj odbio nas... trazi previse samostalnosti u radu...
Dzeno je idealan, lutka, marioneta

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Fouzi1, tuitamo i 25 gostiju.