Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
Nas je "razmazila" košarkaška reprezentacija, te smo i od fudbalske očekivali samo pobjede i odlaske na velika takmičenja. No, kod nas je i dalje na snazi ona "tako blizu, a tako daleko". Zamisli da treneri/menadžeri/selektori zarade po zaslugama, pa mnogi bi umirali od gladi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nego danas tekmi za pozeljeti.
-Finale kupa HNL Sibenik-Hajduk.Jedino Alispahic nece igrati zbog zutih,a mozda onaj konj Spaco opet stavi Pandzu na klupu.Iako mu je ovaj sto puta spasavao guzicu.
Svabe gledaju Zeca a prvak Rusije Ibru.dobra igra za obojicu ih salje u kudikamo kvalitetniju ligu.
-PAOK-Olimpijakos Muslimovic u borbi za LS.Pobijeda bi im jako puno dobrog donijela,odlicno za sad guraju.Suha kaze da bi u ova dva dvomeca u tri dana sa Olimpom Muslim trebao umociti.Bumo videl.
-Lyon-Auxere direktna borba za drugo i direktno mjesto u LS.Pjanic bi trebao da proradi sa jednim golom ili makar asistencijom.Dobro bi mu dosla kao i Muslimovicu.
-Sochaux-Montpelier u slucaju pobjede sanse za Evropu sto se naceg Spahe tice bi bile velike.Sochauxu apsolutno nije neka vazna tekma.
Ima tu jos zanimljivih tekmi sto se tice nasih igraca u Belgiji,Ceskoj....
Dok je poslastica za neutralne dva meca.
Inter-Roma-ko kup osvaja
Manchester C.-Tottenham i ko ce u LS
-Finale kupa HNL Sibenik-Hajduk.Jedino Alispahic nece igrati zbog zutih,a mozda onaj konj Spaco opet stavi Pandzu na klupu.Iako mu je ovaj sto puta spasavao guzicu.
-PAOK-Olimpijakos Muslimovic u borbi za LS.Pobijeda bi im jako puno dobrog donijela,odlicno za sad guraju.Suha kaze da bi u ova dva dvomeca u tri dana sa Olimpom Muslim trebao umociti.Bumo videl.
-Lyon-Auxere direktna borba za drugo i direktno mjesto u LS.Pjanic bi trebao da proradi sa jednim golom ili makar asistencijom.Dobro bi mu dosla kao i Muslimovicu.
-Sochaux-Montpelier u slucaju pobjede sanse za Evropu sto se naceg Spahe tice bi bile velike.Sochauxu apsolutno nije neka vazna tekma.
Ima tu jos zanimljivih tekmi sto se tice nasih igraca u Belgiji,Ceskoj....
Inter-Roma-ko kup osvaja
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Danas većina naših je u pogonu.
Potencijalni reprezentativci iz Želje idu u goste Borcu.
Muslimović igra sa Olympiakosom u playoffu.
Pjanić dočekuje Auxerre.
Spahić ide Sochauxu.
Zec i Ibra igraju za kup Hrvatske. Ne znam koliko je Pandža u kombinaciji za 1. postavu.
Begović ide na megdan Fulhamu.
Ćustovićev Gent igra sa Truidenom.
Mahmutović sa Teblicama ide jablonecu...
A tu je i užitak za oči, kao što ti ka'eš: City - Tottenham i Roma - Inter.
Potencijalni reprezentativci iz Želje idu u goste Borcu.
Muslimović igra sa Olympiakosom u playoffu.
Pjanić dočekuje Auxerre.
Spahić ide Sochauxu.
Zec i Ibra igraju za kup Hrvatske. Ne znam koliko je Pandža u kombinaciji za 1. postavu.
Begović ide na megdan Fulhamu.
Ćustovićev Gent igra sa Truidenom.
Mahmutović sa Teblicama ide jablonecu...
A tu je i užitak za oči, kao što ti ka'eš: City - Tottenham i Roma - Inter.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Montpellier-u u zadnje vrijeme slabo ide sa golovima. Mislim da ce Spahic sad u prijateljskim(pogotovo u svabiji) da bude vidjen u svom dijelu. Ako monte ne bude u Europi Spahi bi bilo dobro preci u jedan jaci svabski klub. Bayernharishp je napisao/la:Nego danas tekmi za pozeljeti.
-Finale kupa HNL Sibenik-Hajduk.Jedino Alispahic nece igrati zbog zutih,a mozda onaj konj Spaco opet stavi Pandzu na klupu.Iako mu je ovaj sto puta spasavao guzicu.Svabe gledaju Zeca a prvak Rusije Ibru.dobra igra za obojicu ih salje u kudikamo kvalitetniju ligu.
-PAOK-Olimpijakos Muslimovic u borbi za LS.Pobijeda bi im jako puno dobrog donijela,odlicno za sad guraju.Suha kaze da bi u ova dva dvomeca u tri dana sa Olimpom Muslim trebao umociti.Bumo videl.![]()
-Sochaux-Montpelier u slucaju pobjede sanse za Evropu sto se naceg Spahe tice bi bile velike.Sochauxu apsolutno nije neka vazna tekma.Ima tu jos zanimljivih tekmi sto se tice nasih igraca u Belgiji,Ceskoj....
Inter-Roma-ko kup osvaja
ma jaki ko beton ,eh da idemo u Afriku gdje bi nam kraj biooo 
Asistencija Ibre Hajduk vodi.
Zec gotovo sigurno ode dalje.Odlicna igra.Makazice,odlican jos jedan sut iz prve ali nece lopta u gol.
Zec gotovo sigurno ode dalje.Odlicna igra.Makazice,odlican jos jedan sut iz prve ali nece lopta u gol.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jesi li vidio Ivice i Dušana na tribinama? Ili se ono meni učinilo?
Mujdza danas potpisao izjavu u NSBIH da zeli igrati za reprezentaciju BIH,tako da ce biti sa reprezentacijom vec na narednom okupljanju iako su male sanse da zaigra u tim utakmicama,jer FIFA treba dati prvo dozvolu!.. u svakom slucaju velika stvar za BIH da u reprezentaciji ima jos jednog standardnog igraca iz lige petice!
Ivicu da, ali za kojeg Dusana govoris.Monolog je napisao/la:Jesi li vidio Ivice i Dušana na tribinama? Ili se ono meni učinilo?
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Za Bajevića.harishp je napisao/la:Ivicu da, ali za kojeg Dusana govoris.Monolog je napisao/la:Jesi li vidio Ivice i Dušana na tribinama? Ili se ono meni učinilo?
Ne bih rekao,jer sutra ima vazan mec u play offu.Monolog je napisao/la:Za Bajevića.harishp je napisao/la:Ivicu da, ali za kojeg Dusana govoris.Monolog je napisao/la:Jesi li vidio Ivice i Dušana na tribinama? Ili se ono meni učinilo?
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zec promašio 3 zicera. Šteta, jer je Šibenik 5 puta bolji u 1.pol.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zato sam te i pit'o. Lik mi nenormalno liči na njega, ali kad skontam da Aek igra sutra, onda...harishp je napisao/la: Ne bih rekao,jer sutra ima vazan mec u play offu.
Ma nije on,mozda lici ali nije
Sto se tice Zeca vise je nego ocigledno da je prerastao ovu ligu vec davnih dana.
Vjetar bolje receno bura na stadionu jednostavno neda normalnu igru.
Sibeniku fali Alispahic iako su opet bolji.Zec vise nego odlican,ima ga svagdje.Stvara sanse a vrlo se lako nadje u tim sansama.Ali lopta nece u gol i to bi bilo to.
Ibro standardan odlicno proigrao Vukusica koji je i zabio jedini gol.
Sto se tice Zeca vise je nego ocigledno da je prerastao ovu ligu vec davnih dana.
Vjetar bolje receno bura na stadionu jednostavno neda normalnu igru.
Sibeniku fali Alispahic iako su opet bolji.Zec vise nego odlican,ima ga svagdje.Stvara sanse a vrlo se lako nadje u tim sansama.Ali lopta nece u gol i to bi bilo to.
Ibro standardan odlicno proigrao Vukusica koji je i zabio jedini gol.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovo se zove JUGO.
Sta god da je,zaebava igraceMrgood je napisao/la:Ovo se zove JUGO.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ibričić ponovo iz penala. Postat će bolji od Kalinića što se tiče penala. 
- majestic24
- Kontakt:
Zabi ga Ibro iz penala. Prije toga je asistirao za prvi pogodak. Ovo mu je 8 pogodak u kupu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ovo poput Del Pierove jedne sezone kada je sve golove zabio iz penala. 
- majestic24
- Kontakt:
Ma nisi svi iz penala,al bilo ih je dosta. Ma dobar je igrac,ima dobar sut. Zabio bi on i prije gol,al za.ebavao ga vjetar. Danas je takodjer dobro razigravao svoje suigrace.Monolog je napisao/la:Ovo poput Del Pierove jedne sezone kada je sve golove zabio iz penala.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.