FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
posjetih po prvi put u životu oficijalnu stranicu Širokog, reko da vidim u vezi linka za večerašnju utakmicu
pa mi smo (i) po tom pitanju koplje iza njih...fakat je krajnje vrijeme da se uozbiljimo
selo u hercegovini organizovanije od nas milion puta...nema ovo više veze sa finansijama, ku.rcima palcima...ovo je volja i htjenje
pa mi smo (i) po tom pitanju koplje iza njih...fakat je krajnje vrijeme da se uozbiljimo
selo u hercegovini organizovanije od nas milion puta...nema ovo više veze sa finansijama, ku.rcima palcima...ovo je volja i htjenje
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Itekako ima veze sa finasijama, jer ces time platiti prave ljude da rade poslove koji drugi ne rade, nece niko za đaba a izgleda ih ima koje placaju a nista ne rade.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
jeb.em ga neke stvari se mogu uraditi i sad a ne radeElegant je napisao/la:Itekako ima veze sa finasijama, jer ces time platiti prave ljude da rade poslove koji drugi ne rade, nece niko za đaba a izgleda ih ima koje placaju a nista ne rade.
kod nas će bajić i kvesić stajati u timu do polusezone, ovih kojih nema pitanje kad će ih ubaciti
ne tražim ove linkove za prenos mečeva ali zašto nema omladinskog pogona, da li se ovi naši u klubu ikad slikaju pa da ima slika tima od ove godine a ne kad je kružik bio golman (sakrazam) itd itd...
kod nas se izgleda ne radi nikako to je problem jer da jednom dnevno neko uđe na sajt 15 minuta mogao bi ažurirati sve ovo da ličim na nešto a ne da bude ruglo
Nismo ozbiljan klub. Nikad bili, a nećemo još zadugo biti.
Uz dužno postovanje prema ljudima koji prenose insajderske informacije na forumu, ali dok sve oni budu imali bilo kakve informacije jeb.o ti nas. I bit će nam cirkus u klubu.
Uz dužno postovanje prema ljudima koji prenose insajderske informacije na forumu, ali dok sve oni budu imali bilo kakve informacije jeb.o ti nas. I bit će nam cirkus u klubu.
Dosta nasih navijaca vraceno, minimalan broj ce nas biti na pecari..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ma sve je to normala. Da nema interneta mogli bi mom malom prenosit "insajderske".lazar je napisao/la:Nismo ozbiljan klub. Nikad bili, a nećemo još zadugo biti.
Klub je ozbiljan koliko je to moguce u ovim okolnostima. U ovakvom okruzenju ne treba trazit previse. Poneka titulica, beskrajne serije bez poraza i renoviran stadion. Skromno.

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Sto to? Otislo vise nego sto je najavljeno, ili?Minjore je napisao/la:Dosta nasih navijaca vraceno, minimalan broj ce nas biti na pecari..
Ma nismo mi ozbiljni ni sekunde. Samo pogledaj pres konferenciju protiv Ferencvarosa. Gledas slike i poželiš da nisi nikako ni otišao u Evropu.Blagoje je napisao/la:Ma sve je to normala. Da nema interneta mogli bi mom malom prenosit "insajderske".lazar je napisao/la:Nismo ozbiljan klub. Nikad bili, a nećemo još zadugo biti.
Klub je ozbiljan koliko je to moguce u ovim okolnostima. U ovakvom okruzenju ne treba trazit previse. Poneka titulica, beskrajne serije bez poraza i renoviran stadion. Skromno.![]()
ajde lazare vise dosta te bolan nemas nista dobro da napises popusti samo nesto pljujes izadi malo udahni have
salle86 je napisao/la:jeb.em ga neke stvari se mogu uraditi i sad a ne radeElegant je napisao/la:Itekako ima veze sa finasijama, jer ces time platiti prave ljude da rade poslove koji drugi ne rade, nece niko za đaba a izgleda ih ima kooe placaju a nista ne rade.
kod nas će bajić i kvesić stajati u timu do polusezone, ovih kojih nema pitanje kad će ih ubaciti
ne tražim ove linkove za prenos mečeva ali zašto nema omladinskog pogona, da li se ovi naši u klubu ikad slikaju pa da ima slika tima od ove godine a ne kad je kružik bio golman (sakrazam) itd itd...
kod nas se izgleda ne radi nikako to je problem jer da jednom dnevno neko uđe na sajt 15 minuta mogao bi ažurirati sve ovo da ličim na nešto a ne da bude ruglo
sakrazam, hahahahahaha
Ti si neki sminker? Kakva pres konferencija, pa nismo pr agencija!? Bitno je sta se govori, a ne kako i da li sljasti. Mi smo sustina, a ne forma. Forma moze ako nije sminka na les kao anamo gore. I ne ometaj mi vise koncentraciju pred vecerasnju pobjedu!lazar je napisao/la:Ma nismo mi ozbiljni ni sekunde. Samo pogledaj pres konferenciju protiv Ferencvarosa. Gledas slike i poželiš da nisi nikako ni otišao u Evropu.Blagoje je napisao/la:Ma sve je to normala. Da nema interneta mogli bi mom malom prenosit "insajderske".lazar je napisao/la:Nismo ozbiljan klub. Nikad bili, a nećemo još zadugo biti.
Klub je ozbiljan koliko je to moguce u ovim okolnostima. U ovakvom okruzenju ne treba trazit previse. Poneka titulica, beskrajne serije bez poraza i renoviran stadion. Skromno.![]()

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Ma nismo mi ozbiljni ni sekunde. Samo pogledaj pres konferenciju protiv Ferencvarosa. Gledas slike i poželiš da nisi nikako ni otišao u Evropu.[/quote]Blagoje je napisao/la:Ma sve je to normala. Da nema interneta mogli bi mom malom prenosit "insajderske".lazar je napisao/la:Nismo ozbiljan klub. Nikad bili, a nećemo još zadugo biti.
Ti si neki sminker? Kakva pres konferencija, pa nismo pr agencija!? Bitno je sta se govori, a ne kako i da li sljasti. Mi smo sustina, a ne forma. Forma moze ako nije sminka na les kao anamo gore. I ne ometaj mi vise koncentraciju pred vecerasnju pobjedu!

Ma upravu si. Drugi put u halu
ne treba pretjerivati ali realno treba i priznati neke stvari
ne možeš očekivati pomake kod navijača (broj člasnkih, normalno ponašanje na tribinama, veća posjeta) a da u klubu kur.cem sviraju, da smo imodžom na nivou sašk napretka
ne možeš očekivati pomake kod navijača (broj člasnkih, normalno ponašanje na tribinama, veća posjeta) a da u klubu kur.cem sviraju, da smo imodžom na nivou sašk napretka
cala je napisao/la:Sto to? Otislo vise nego sto je najavljeno, ili?Minjore je napisao/la:Dosta nasih navijaca vraceno, minimalan broj ce nas biti na pecari..
Hej momci u plavom imam0 losu vijest pozitivni bit cemo mi na alkotest?
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Ne daju s autima..Peterski je napisao/la:cala je napisao/la:Sto to? Otislo vise nego sto je najavljeno, ili?Minjore je napisao/la:Dosta nasih navijaca vraceno, minimalan broj ce nas biti na pecari..
Hej momci u plavom imam0 losu vijest pozitivni bit cemo mi na alkotest?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- corleone87
- Kontakt:
Fiino je receno na org-u da su auta zabranjena.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ja ljudi nekako osjetim pobjedu večeras 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Yebi ga.. Momci koji su prosli ce svakako izdominirati. Oooooo hajde Zeljo zabij gooool
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- bistrikboy
- Kontakt:
Obraduj nas Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 30 gostiju.