FK Velež (opšte diskusije)
Re: FK Velež (opšte diskusije)
Nije do ublehe. Svega tu ima mimo ublehe, to bi najblize bilo kontinuiranom javasluku, i velikoj nesposbnosti onog dijela ljudi koji su okrenuti Velezu i koji ga vole. Al ocito o ovome se ne smije pricati, jer kao svi sve znaju, a nece da iznose, a ja ispadam ovakav i onakav jer ukazujen na to jasno.. nazalost sve sto se desava zadnjih godina kulminirat ce u sljedecih nekoliko.
Rođeni nemojte se zajebavati i otjerajte ovog strucnjaka sa klupe, ako mislite da igrate i sljedece sezone u premijer ligi !
- bistrikboy
- Kontakt:
Neka ga jos jedno kolo molim vas!arelinho je napisao/la:Rođeni nemojte se zajebavati i otjerajte ovog strucnjaka sa klupe, ako mislite da igrate i sljedece sezone u premijer ligi !
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Teško je ocijeniti ali mislim da ste ispali 

Pa sta se mislili kad ste angazovali Muharemovica kao trenera...
Zar stvarno nista imali NIJEDNOG drugog kandidata za istu poziciju... 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Još 78 bodova u igri momčinorebel je napisao/la:Teško je ocijeniti ali mislim da ste ispali

Nažalost svi ste upravu, ovo je smijurija.
-
- Kontakt:
Jos je veca smjurija sto su danas raju vise zanimali **** skokovi nogo utakmica Veleza u kojeg se kao kunu i smatraju ga simbolom ovog grada.Pa majka mu stara zar nije sramota imati posjetu na nivo kakvog kantonalca,ok nisu dobri rezultati ,al zar to nije moglo doci bar 2000 da daju do znanja i upravi i nesposobnom treneru ,da se nesmije igrati sa ovim klubom.
Eh eto ti si nas nasao ocjenjivati da smo ispali,izvini procjenitelju nisam te odmah prepoznao.rebel je napisao/la:Teško je ocijeniti ali mislim da ste ispali
Hajde ti mali

FK..VELEZ - Semir Tuce :)
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Aha, a ne vadiš Sarajevo iz usta. Gdje god se spomene FK Sarajevo u bilo kakvom konektstu, eto onog što ga "ne zanima Sarajevo" da zlonamjerno prozbori koju protiv istog kluba i njegovih navijača.zizu1991 je napisao/la:Boli me qrac za Sarajevo. Nikakvo lizanje, nikakvo vrijeđanje, samo respect.BitiSrcemVezan je napisao/la:Zahebavam se, opušteno. Ili popljuj malo po FK Sarajevo, biće ti lakše.
![]()
A odoh ja, svakako nije tema za mene.
1946
Pronađi post gdje sam zlonamjerno prozborio, dajem ti svo vrijeme ovog svijeta.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma neću, što bi ti rek'o "zaboli me", znamo i ja i ti koliko nas voliš, ili mrziš i koliko si dobronamjeran ili zlonamjeran.
1946
Pa pronađi brate. Očito ti znaš nešto što ja ne znam. Svaki vaš uspjeh sam pozdravio, neuspjeh analizirao objektivno. Ako tebi smetaju ova 2 posta koja činjenično i bez ikakve provokacije oslikavaju stanje u našem nogometu, to je druga stvar:
Postao/la zizu1991 » 22 jul 2015, 23:51
Ja ne znam šta ste vi kontali. Kuka se, igraju protiv fucking prvaka Poljske. Vidi se da su ljudi 5 koplja iznad vas u svakom pogledu. Nije to uvreda, niti provokacija, čisto činjenično stanje. Okivaju se u zvijezde propali igrači ex-yu liga aka Barbarić, Stepanov i Benko.
Oni jesu zvijezde, ali samo unutar 51129km kvadratnih BiH. Neće u ovoj našoj ligi još za 20godina na ovaj način funkcioniranja u svim elementima nogometne igre, i poslovanja biti konkurentna bilo kakvom ozbiljnijem klubu. Kapa dole Sarajevu za ovo što čine dosad, u marketinškom, poslovnom i bilo kakvom pogledu, jer furaju žestoko naprijed u odnosu na sve konkurente, ali, kao što rekoh, sve je to jako malo, beznačajno i minorno gledajući u evropskim okvirima.
Postao/la zizu1991 » 14 jul 2015, 22:37 I tako iz godine u godinu. Normala je da se raja loži, ali daleko je bilo koja naša ekipa od bilo kakve ozbliljnije evropske ekipe. I u našim uslovima nisu dominirali, a kamoli da se napravi iskorak u Evropi.
Mada, treba pozdraviti napore Sarajeva, i oni su trenutno brand bh nogometa. I kao takvi opet ne mogu ništa ozbiljnije da naprave. To samo dovoljno govori o nivou nogometa koji se igra kod nas.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Dobro ba, sve je tako kao što mi prezentova, samo nedo Bog da su svi "dobronamjerni" prema nama kao ti i još neki likovi ovde, jedva bi žive glave izvlačili i iz Mostara i iz ostalih krajeva uz salve prigodnih "dobronamjernih" psovki i povika.
1946
Ma jašta je već dobro. Imaš tu neku svoju viziju i ocjenu. Poletio si pravo.
Jesi me zamislio sa AK-47 kako vas dočekivam kod Salakovca?
Jesi me zamislio sa AK-47 kako vas dočekivam kod Salakovca?
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Nisam, ali vjerujem da ni to ne bi bilo daleko kada bi vam Ibrak došao po ovog vašeg novog talenta što ga gurate, Pecu
A ozbiljno, dobar je mali, gledao sam ga na onom klipu što ste vrtili po temi, iako je postar klip naše je pravio budalama po strani. Polahko sa guranjem momka u vatru da ne bi izgorio, a vidim i nahvaliste ga pravo samo bi mogli momku bezveze pritisak nabiti, te on je naše zlato, te srebro, te bijelo zlato... Nebi bio prvi koji je neslavno završio a važio za talenta i pritom zaista dobro igrao na početku, mi smo se tako opekli sa Kenom Handžićem koji je bio sjajan u juniorima i na početku kada je prešao u seniorski tim fakat je pružao sjajne partije, mi ga svi vidjeli kao novog Pirla, pa mu još daju i kapitensku i momak u svemu tome izgori i nestane.

A ozbiljno, dobar je mali, gledao sam ga na onom klipu što ste vrtili po temi, iako je postar klip naše je pravio budalama po strani. Polahko sa guranjem momka u vatru da ne bi izgorio, a vidim i nahvaliste ga pravo samo bi mogli momku bezveze pritisak nabiti, te on je naše zlato, te srebro, te bijelo zlato... Nebi bio prvi koji je neslavno završio a važio za talenta i pritom zaista dobro igrao na početku, mi smo se tako opekli sa Kenom Handžićem koji je bio sjajan u juniorima i na početku kada je prešao u seniorski tim fakat je pružao sjajne partije, mi ga svi vidjeli kao novog Pirla, pa mu još daju i kapitensku i momak u svemu tome izgori i nestane.
1946
Ma ne guramo ga, sve i da hoćemo, kad imamo levatinu na klupi. Situacija uopšteno u klubu nakon 4 kola, rezultatski je katastrofalna, a rezultat zapravo izađe kao produkt svake vrste rada u klubu. Nije sjajno.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Pod guranjem mladog igrača ja smatram i ovu minutažu koju dobija taj momak, jednu utakmicu je bio čak i starter dok mislim da je i na svim ostalim ubilježio nastup, ispravi me ako griješim naravno.zizu1991 je napisao/la:Ma ne guramo ga, sve i da hoćemo, kad imamo levatinu na klupi. Situacija uopšteno u klubu nakon 4 kola, rezultatski je katastrofalna, a rezultat zapravo izađe kao produkt svake vrste rada u klubu. Nije sjajno.
A kad spomenu levatinu na klupi i rezultatski kolaps nakon 4 kola - evo ga, isto sve i u našoj avliji. Za nadati se brzim otkazima i jednom i drugom početniku. Mislim da Velež ima objektivno ekipu za to sigurnije 8-9 mjesto bez nekog većeg upiranja, baš kao što mislim i da Sarajevo ima ekipu za 1. mjesto bez nekih većih problema. I isto tako mislim da obje ekipe imaju početnike na klupama kod kojih je samo pitanje koji više ne zna, i ko je kriv što ih je tu postavio.
1946
Bio je starter, mali zna s loptom sigurno. Inače, naše alternative tu i nisu blistave, tako da u njemu, i njegovoj kvaliteti vidimo adekvatnog igrača u ovoj yebenoj sezoni. To što Dželo levat igra formaciju bez krila u 21stoljeću sa igračima koji opet nečemu takvom ne mogu odgovoriti svejedno je drugi par cipela.BitiSrcemVezan je napisao/la:Pod guranjem mladog igrača ja smatram i ovu minutažu koju dobija taj momak, jednu utakmicu je bio čak i starter dok mislim da je i na svim ostalim ubilježio nastup, ispravi me ako griješim naravno.
A kad spomenu levatinu na klupi i rezultatski kolaps nakon 4 kola - evo ga, isto sve i u našoj avliji. Za nadati se brzim otkazima i jednom i drugom početniku. Mislim da Velež ima objektivno ekipu za to sigurnije 8-9 mjesto bez nekog većeg upiranja, baš kao što mislim i da Sarajevo ima ekipu za 1. mjesto bez nekih većih problema. I isto tako mislim da obje ekipe imaju početnike na klupama kod kojih je samo pitanje koji više ne zna, i ko je kriv što ih je tu postavio.
Zato je mali i ostao bez minutaže.
Kod vas je realno preveliki pritisak, i očekiva se instant uspjeh u ligi u kojoj svako svakoga može pobjediti, i u ligi u kojoj zadnjih nekoliko sezona osvajač titule svim, samo ne dominacijom diže pehar. Tako da, treba malo spustiti nogu s gasa, dovesti kvalitetnog stručnjaka, i dizati se iz dana u dan.
Što se tiče upravljačkih struktura, preyebali ste i Široki koji je pojam bio dugo vremena u organizacijskom smislu za sve klubove. Teško da možete nazad, samo naprijed. Veliki napredak je taj što vam se svaka ekipa na gostovanje dođe braniti. Lično, bez umijesivanja nekih animoziteta koje imam prema anamo-onim, u prošlom kolu ste izgubili nesrećno. U igri mačke i miša koja će se ponavljat' iz kola u kolo na Koševu ma ko došao je ovaj put miš pobjedio.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne provociram samo da kazem, mislim da vam je neko nesto zaprdio ove godine, moguce i sa politickog aspketa. Nesto se moguce smislilo da letite iz lige, a nadam se da necete..
Ali ovo sa trenerom mi izgleda kao politicka veza i kao da ste firma jedne dvije stranke. Tjerajte lika dok nije kasno!
Ali ovo sa trenerom mi izgleda kao politicka veza i kao da ste firma jedne dvije stranke. Tjerajte lika dok nije kasno!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.