Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko ce otici gdje mu Irfan kaze, tj. gdje on sebi uspije najbolje pare zgrnut' 
nema smisla vise raspravljati ado.. pare vrte gdje burgija nece, samo ti to mogu reci prijatelju.. a vi nemate para.. kao ni 99% ekipa.. a malo ko u ovih 1% se interesuje za Dzeksona..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
mi pare imamo to ti garantujem. gdje su pare od kake,od ucestvovanja u LP i jos mnogi prihodi? a drugi problem je sto ovaj medo neda nista. al kad navijaci ulete u Millanelo ima da da.daffy je napisao/la:nema smisla vise raspravljati ado.. pare vrte gdje burgija nece, samo ti to mogu reci prijatelju.. a vi nemate para.. kao ni 99% ekipa.. a malo ko u ovih 1% se interesuje za Dzeksona..
o tome ja govorim.. ustvari, pogresno se izrazio u proslom postu, ali u prezhodnim sam to govorio.. Padre Silvio nece vise da ulaze u svoju igrackicu i samo je unistava..
Dzeko je rekao: "Moj san je igrati u Italiji, pogotovo u Milanu ili Juventusu".. naravno, Milan je prva opcija to je svima jasno.. ali ako Silvio ne bude htio ulagati nista od Dzeksona i mogao bi doci u Juve.. jer nije u njegovoj klauzuli da mora otici u klub koji igra u LP..
Dzeko je rekao: "Moj san je igrati u Italiji, pogotovo u Milanu ili Juventusu".. naravno, Milan je prva opcija to je svima jasno.. ali ako Silvio ne bude htio ulagati nista od Dzeksona i mogao bi doci u Juve.. jer nije u njegovoj klauzuli da mora otici u klub koji igra u LP..
cini ti seMonolog je napisao/la:Pomiješao si Juventus sa Man. City-jem.johnnyHZ je napisao/la:vjerovatnija je solucija da ce put volsburga trezege ili neki napadac i jedan vezni plus pare ......isto tako milan ce vjerovatno da proba uzeti prare za pirla ili ronaldinja.....i tu bi se moglo sta uraditi,s tim da juve raspolaze iduce sezone sa 170 miliona eura za pojacanja,plus prodaja svojih sadasnjih ........
a te 100% info ili )=% mozes zaboravit....arsenal je jednom dao pare ,tj bacio ih ,za eduarda i to vise NIKADA nece ponoviti
a kao sto sa DAVNO rekao u italiju ce 100%
e sad onaj sto kaze da je glupost da nasi zaobilaze englesku ...... vjeruj jarane,da znas sta ja znam
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
a jesi daffy cudan lik
e ovako da ti malo objasnim džeko je rekao da hoce da igra ligu prvaka juve nece igrati iduce godine kao i wolfsburg,onda moze ostati i u wolfsburgu mozda ce i wolfsburg igrati ligu prvaka iduce godine,i kako si ti uopste siguran u to da ce juve igrati lp iduce godine,nek inter izgubi u finalu onda ce italijani imati samo tri mjesta za ligu prvaka tako da ce interu ici jedan sigurno,a za ta dva ce se boriti milan,roma,juve,palermo,i mozda sampdorija
neznam zasto si toliko siguran,koga ce oni sada dovesti,nece bas oni veliki igraci prelaziti u klub koji ne igra ligu prvaka,
e ovako da ti malo objasnim džeko je rekao da hoce da igra ligu prvaka juve nece igrati iduce godine kao i wolfsburg,onda moze ostati i u wolfsburgu mozda ce i wolfsburg igrati ligu prvaka iduce godine,i kako si ti uopste siguran u to da ce juve igrati lp iduce godine,nek inter izgubi u finalu onda ce italijani imati samo tri mjesta za ligu prvaka tako da ce interu ici jedan sigurno,a za ta dva ce se boriti milan,roma,juve,palermo,i mozda sampdorija
neznam zasto si toliko siguran,koga ce oni sada dovesti,nece bas oni veliki igraci prelaziti u klub koji ne igra ligu prvaka,
slusaj.. Dzeko je to izjavio jednom.. da zeli da igra u Ligi Prvaka.. pa samo se zaustavi za trenutak i razmisli.. ove sezone cu igrati u europa ligi, a do kraja karijere cu igrati u ligi prvaka.. i to je dovoljno.. om moze preci u City, ali sta mu City to obecava? gdje je njihova historija i sta to garantuje da ce City ostati "jak"? moze i u Chelsi, ali ko garantuje da ce Abramovic i sljedece godine biti vlasnik.. a zna se sta ce biti kada ode tatica.. Dzeko je isto tako izjavio da zeli da ode u Milan.. sta to znaci da ce do kraja zivota ostati u Wolfsburgu dok ga Milan ne kupi?
Juventus nije Siena, A. Villa ili Hamburg da losa sezona prodje bez problema.. u Juventusovoj upravi nisu anonimusi vec ljudi koji znaju raditi posao i svakom klubu kao i igracu je cast kada se veze sa Juventusom..!!
Juventus nije Siena, A. Villa ili Hamburg da losa sezona prodje bez problema.. u Juventusovoj upravi nisu anonimusi vec ljudi koji znaju raditi posao i svakom klubu kao i igracu je cast kada se veze sa Juventusom..!!
Daffi znas li ti se malo ohladit Dzeke vise,stvarno si naporan.Dzeko je fino rekao da zeli igrati u LP sledece sezone,Juventus znaci ce igrati EL tako da dzaba pricas i izmisljas citate Dzeke.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Hajmo pocet skupljat lovu pa da odvedemo Dzeku u Juve da se daffy-u ispuni ta želja...
Pa sta si navalio gdje ce covjek ne zivi se od historije ode gdje mu bude najbolje placeno ko svak, boli njeg kita za tobom i za tvojom zeljom da igra u juventusu,ohladi malo...
Pa sta si navalio gdje ce covjek ne zivi se od historije ode gdje mu bude najbolje placeno ko svak, boli njeg kita za tobom i za tvojom zeljom da igra u juventusu,ohladi malo...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Juventus mu za razliku od drugih klubova moze jednio garantirati drugu ligu ako opet bude calciopola ili neceg slicno s obzirom da su talijani skoni tome:).....
....Ma mislim opcenito da Sera A ne dolazi u obzir za takvog igraca, jedino je tu bio Milan posto je kao klinac simpatizirao taj klub no po svemu sudeci on ode u Englesku ili u Bayern posto je izjavio da mu je lijepo u Njemackoj a jedini klub koji ga moze priustiti u Njemackoj je Bayern
....Ma mislim opcenito da Sera A ne dolazi u obzir za takvog igraca, jedino je tu bio Milan posto je kao klinac simpatizirao taj klub no po svemu sudeci on ode u Englesku ili u Bayern posto je izjavio da mu je lijepo u Njemackoj a jedini klub koji ga moze priustiti u Njemackoj je Bayern
Eno i Mladost iz Mionice se dogovorili da napune to jest satresu dvadeset vagona prvoklasne plave sljive nebili doveli Dzeku.
Ha ja,nije im bogzna istorija nesto,ali zato od te sljive se pravi jedna od boljih rakija u regionu.
Ha ja,nije im bogzna istorija nesto,ali zato od te sljive se pravi jedna od boljih rakija u regionu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
najmanje je bitno gdje ce Dzeko preci na kraju sezone,samo nek se makne iz Wolfsburga..Italija ili Engleska sasvim nebitno...ako bude prvi strijelac bundeslige sigurno ce to biti vaznije od toga da li ce preci u Milan,Juve ili Mancester...
sta kazu navijaci man city
Hot property this guy. He'd be a brilliant signing but we'd have lots of competition
he is what we need up front. santa cruz is injured way too much and adebayor can't hold the ball up and isn't a target man.
Dzeko scores goals and creates chances. plus wolfsburg are mid table in the bundesliga and he may want a move
Dzeko is top notch would be a excellent signing
Hot property this guy. He'd be a brilliant signing but we'd have lots of competition
he is what we need up front. santa cruz is injured way too much and adebayor can't hold the ball up and isn't a target man.
Dzeko scores goals and creates chances. plus wolfsburg are mid table in the bundesliga and he may want a move
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Bolje mu tek sad ispada Juventus nego Citytax je napisao/la:sta kazu navijaci man city
Ovi su nevidjeni luzeri.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
sta vam je ljudi,DZeko ce u INTER 100%

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sanse za prelazak u Inter su ravne da Lovren vrati sat @Hariju.amell je napisao/la:sta vam je ljudi,DZeko ce u INTER 100%![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
omerbavarac je napisao/la:Sanse za prelazak u Inter su ravne da Lovren vrati sat @Hariju.amell je napisao/la:sta vam je ljudi,DZeko ce u INTER 100%![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
kakve god su,ipak sigurno su vece nego sto ih bayern imaomerbavarac je napisao/la:Sanse za prelazak u Inter su ravne da Lovren vrati sat @Hariju.amell je napisao/la:sta vam je ljudi,DZeko ce u INTER 100%![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nidje veze.amell je napisao/la:kakve god su,ipak sigurno su vece nego sto ih bayern imaomerbavarac je napisao/la:Sanse za prelazak u Inter su ravne da Lovren vrati sat @Hariju.amell je napisao/la:sta vam je ljudi,DZeko ce u INTER 100%![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tako je,vame je draze dovoditi luzere iz kluba na kraju svjeta stutgarta ala nekakav gomez za 35miliona,koji dobar potez,ali neka on je ipak svabo i bolje da on igra u minhenu nego dzeko koji je ionako davno prevazisao bayern
![]()
![]()
Kako neko ko nije igrao u Bayernu, moze isti prevazici???
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
moze prevazzici kada u sezoni zabije u PROSJECNOM klubu vise golova nego dva napadaacaprva tog "neprevazidjenog" kluba ...eto ti formule
da nepricam prosle sezone u drugom djelu sta se desilo
da nepricam prosle sezone u drugom djelu sta se desilo
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić