Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Strašan uspjeh bh košarke. Najavljuje bolje dane u našem najuspješnijem kolektivnom sportu. Bravo Pandža, bravo momci, bravo KSBIH, bravo Harune. Pratili smo momke danima, ali ovo je malo ljudi očekivalo. Dočekati momke kako to zaslužuju. Proslaviti ovo u narednim danima. A onda još jače u borbu za BH košarku!
Samo naprijed Saraj'vo!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Tim jos gore.. A imali smo ih u saci, samo da je ono polaganje Gordica proslo. Ma necu tugu u ovoj noci ko ih yebeTHEC je napisao/la:dobili smo mi njih, ali nedovoljnomoj uzor-S.G je napisao/la:Qrcina jarane moj, ja poslije poraza u Sloveniji od njih 2-3 dana nisam izaso iz sobe..KopLfc je napisao/la:Pa ova Litvanija nam samo radost donosi

Odoh istuc kera od sreceChinaglia je napisao/la:zato sad odmah idi napoljemoj uzor-S.G je napisao/la:Qrcina jarane moj, ja poslije poraza u Sloveniji od njih 2-3 dana nisam izaso iz sobe..KopLfc je napisao/la:Pa ova Litvanija nam samo radost donosi

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Placem ko malo djete
Djeco draga Bog bas pozivio!!!!
Od Nigerije vako plako nisam!! Ponosssssssss 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Nerminovic
- Kontakt:
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Jel' još neko prati prijenos i dalje? 

- Principatus
- Kontakt:
Ovo je nesto predivno kao cudo ili bajka. Izuzetno mi je drago za momke, selektora i stab. Ovako se radjaju sampioni. Voljom, borbom i bezgranicnim samopouzdanjem.
Svaka cast!

Svaka cast!

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Tako je Musa!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
LJUDI, NISMO NI SVJESNI KAKAV JE OVO USPJEH
KAKVA PROMOCIJA DRZAVE

KAKVA PROMOCIJA DRZAVE

Molim vas momci da ne zaigrate za komsije 

Nemogu da vjerujem, nikako da dođem sebi

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Bravo za ove mlade momke oni su ponos ove drazve , a tek je pred njima blistava buducnost!, treba istaci kako su svi igraci donijeli ovo zlato za nasu jedinu BIH, malo vise treba pohvalit camparu i musu jos jednom kapa do poda momcine nase!!

04.10.2009 !!
ma znam ni meni nije bilo dobro nikako poslije one utakmice al eto vratili smo im danas u odredjenoj mjerimoj uzor-S.G je napisao/la:Tim jos gore.. A imali smo ih u saci, samo da je ono polaganje Gordica proslo. Ma necu tugu u ovoj noci ko ih yebeTHEC je napisao/la:dobili smo mi njih, ali nedovoljnomoj uzor-S.G je napisao/la: Qrcina jarane moj, ja poslije poraza u Sloveniji od njih 2-3 dana nisam izaso iz sobe..![]()

Pyro is not a crime !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
I ja sam se osjecao kao da smo izgubili ali ljudi moji, mi smo njih dobili u SlovenijiKopLfc je napisao/la:I za mene jedan od najbolnijih poraza....moj uzor-S.G je napisao/la:Qrcina jarane moj, ja poslije poraza u Sloveniji od njih 2-3 dana nisam izaso iz sobe..KopLfc je napisao/la:Pa ova Litvanija nam samo radost donosi

Sta je fazon sa ovim "Musa dere jarca" ? 
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk

710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Strasna stvar za nasu zemlju. Sada moze samo naprijed i vise i bolje.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Pa Musa(Dzanan) dere ili ti ga razvaljuje jarca (jarčevi su drugi naziv za Litvance).KopLfc je napisao/la:Sta je fazon sa ovim "Musa dere jarca" ?

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- Nerminovic
- Kontakt:
AjsKjub je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.