NK Zvijezda Gradačac
- theboss_RD07
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Combe ne laprdaj.. 3 gola ponistena u roku 20min. Ljudi citavo poluvrijeme nisu uputili nijedan sut prema golu a kamoli okvir. Drzali smo sve konce u rukama. Iako je rezultat knap ja nisam ni minute strepio.
Samo molim boga da asanovic igra u jajcu. Ristic opet bruka danas. Lazarevic, facic, pejic i pliska odlicni.
Samo molim boga da asanovic igra u jajcu. Ristic opet bruka danas. Lazarevic, facic, pejic i pliska odlicni.
⭐
-
- Kontakt:
Sve stoji ali Ristic je lav da je nama bio Ristic prosle sezone mi ne bi ispali sigurno prijatelju, mada mislim da ce ova ekipa igrati u jajcu danas u razgovoru sa clanom uprave tek se protiv Branitelja mogu ocekivati da ce zaigrati djordjevic i ostali.
Cestitke na pobjedi, i netreba previse filozofirat. Bitne su pobjede kuci na strani i bod dovoljan i povratak u pl siguran. Dosta je u ovoj ligi izjednaceni ekipa i nijanse ce odlucivat i netreba previse pametovat, tri boda upisana idemo dalje.
Ofsajdi čisti ko suza, primamo gol sa igračem više. Isto tako cijelo drugo poluvrijeme sa igračem više ne možemo ovjeriti pobjedu. I to sve protiv osrednje ekipe N.Travnika koja je prvo kolu izgubila kući a nama je došla bez par standardnih prvotimaca. Šta bi bilo da nam je kojim slučajem došla neka bolja ekipa???reddragon001 je napisao/la:ajde ba combe ne laprdaj bez veze 3 gola ponisteno, 2 -3 ofsajda sumljiva u korist novog travnika nek budu zadovoljni sto nisu primili 5 komada. Koliko smo samo sansi napravili to niko ne vidi, istina malo smo potanki.
I ti meni na kraju svega kažeš da laprdam. Ovo su ti sine moj činjenice koje govore kako naša ekipa nema ni glavu ni rep.
Bojim se samo katastrofe u Jajcu, daj bože da griješim, da odgrizem sebi jezik ali čisto sumnjam. BOD BI BIO KAO KUĆA.
-
- Kontakt:
Nemas ti pojma ba combe kada pobjedimo i prosle sezone prica odmah kupili smo kada izgubimo niko nema pojma tipicno Gradacacki. Drugo Jusic je medju tim igracima koji nisu trebali igrati zbog dugovanja, noc prije utakmice svi igraci Novog travnika su isplaceni sto mi je potvrdio na ulazu i Bajric njihov trener i rekao je da ekipa Jajca im je otela utakmicu i da nista nisu. A bogami travnik ce mnogima pomrsiti racune sto je se jucer vidjelo prema tome ne treba umanjiti znacaj ove pobjede. To sto su ofsajdi iz takvih ofsajda ces primiti mnogo golova samo ce biti priznati tipa Brastvu, Radnickom i ostalima. Sve u svemu solidna partija nasih.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ako si gledao pregled proslog kola, mogao si vidit da je Metalleghe rastavio NT na proste faktore. Ljudi se nisu mogli sastati sa loptom i na kraju kazu da im je ukradena utakmica. 100% cista pobjeda Jajcana.reddragon001 je napisao/la:Nemas ti pojma ba combe kada pobjedimo i prosle sezone prica odmah kupili smo kada izgubimo niko nema pojma tipicno Gradacacki. Drugo Jusic je medju tim igracima koji nisu trebali igrati zbog dugovanja, noc prije utakmice svi igraci Novog travnika su isplaceni sto mi je potvrdio na ulazu i Bajric njihov trener i rekao je da ekipa Jajca im je otela utakmicu i da nista nisu. A bogami travnik ce mnogima pomrsiti racune sto je se jucer vidjelo prema tome ne treba umanjiti znacaj ove pobjede. To sto su ofsajdi iz takvih ofsajda ces primiti mnogo golova samo ce biti priznati tipa Brastvu, Radnickom i ostalima. Sve u svemu solidna partija nasih.
A to za nasu utakmicu se slazem potpuno. Jbt pa jedino Facic i Islamagic igraju od prosle sezone. Colic i Brkic na klupi... Valja to uigrat, sto nije bilo moguce uradit na onako losim pripremama
⭐
[quote="reddragon001"]Nemas ti pojma ba combe kada pobjedimo i prosle sezone prica odmah kupili smo kada izgubimo niko nema pojma tipicno Gradacacki. Drugo Jusic je medju tim igracima koji nisu trebali igrati zbog dugovanja, noc prije utakmice svi igraci Novog travnika su isplaceni sto mi je potvrdio na ulazu i Bajric njihov trener i rekao je da ekipa Jajca im je otela utakmicu i da nista nisu. A bogami travnik ce mnogima pomrsiti racune sto je se jucer vidjelo prema tome ne treba umanjiti znacaj ove pobjede. To sto su ofsajdi iz takvih ofsajda ces primiti mnogo golova samo ce biti priznati tipa Brastvu, Radnickom i ostalima. Sve u svemu solidna partija nasih.[/quot
Nađi i jedan post ikada gdje sam ja rekao da smo kupili utakmicu. To su neki od vas kvazi navijača govorili daće nam ovaj, kupićemo ondje, igraće ovaj za nas itd. To su za mene babske priče i zato te stvari nisam nikada htio komentarisati.
A to da im je Jajce otelo utakmicu je smješno, pogledaj pregled malo bolje i neblebeći džaba.
A vidjećeš ovo što ti kažem da će N.Travnik uz Podgrmeč biti jedna od najlošijih ekipa koja je došla ovdje.
Istina je da se pobjedi ne treba gledati u zube ali ovo ne valja upamti moje riječi. Ja prvi nisam htio napadati kada su gubili pripremne utakmice baš iz razloga da im se da šansa u prvenstvu. Ali primiti 4 gola od dvije ekipe koje su trenutno donji dom ove lige a pri tome pucati na prvo mjesto i okolo laprdati priče tipa "Barca" itd. je isuviše smješno i jadno.
Ja sam i na početku pisao da će mo se mi boriti za prvaka ali ne kao vi da će mo prekucati ovu ligu. Međutim sada sa ovim igrama na početku bojim se da će taj cilj biti teško ostvarljiv.
Nađi i jedan post ikada gdje sam ja rekao da smo kupili utakmicu. To su neki od vas kvazi navijača govorili daće nam ovaj, kupićemo ondje, igraće ovaj za nas itd. To su za mene babske priče i zato te stvari nisam nikada htio komentarisati.
A to da im je Jajce otelo utakmicu je smješno, pogledaj pregled malo bolje i neblebeći džaba.
A vidjećeš ovo što ti kažem da će N.Travnik uz Podgrmeč biti jedna od najlošijih ekipa koja je došla ovdje.
Istina je da se pobjedi ne treba gledati u zube ali ovo ne valja upamti moje riječi. Ja prvi nisam htio napadati kada su gubili pripremne utakmice baš iz razloga da im se da šansa u prvenstvu. Ali primiti 4 gola od dvije ekipe koje su trenutno donji dom ove lige a pri tome pucati na prvo mjesto i okolo laprdati priče tipa "Barca" itd. je isuviše smješno i jadno.
Ja sam i na početku pisao da će mo se mi boriti za prvaka ali ne kao vi da će mo prekucati ovu ligu. Međutim sada sa ovim igrama na početku bojim se da će taj cilj biti teško ostvarljiv.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Al kako ocekujes da se razvije igra po onakvom terenu? Jesi vidio koliko puta akcije unistene bile zbog bara, zapne lopta, proklize igrac ...
Ja sam optimista pred sljedece kolo. I mislim da mozemo izvuci makar bod
Ja sam optimista pred sljedece kolo. I mislim da mozemo izvuci makar bod
⭐
Rekao sam bod kao kuća. Ako ne uzmemo najmanje bod u Jajcu, moje mišljenje je da ovoj garnituri još treba ostaviti šansu protiv Branitelja te im tu staviti imperativ 3 boda. Ako to ne ostvare treba se igrati raspe.
Ekipa N.Travnika solidna za prvoligaški nivo.Koliko je tehnički potkovana tesko je suditi po onom bazenu.Igrači Zvijezde u onakvim nemogućim uslovima dali svoj maksimum i uz zelju vise za pobjedom,jer su morali,dosli do zasluzene i nebriljatne pobjede.Nije to nesto uvjerljiva igra za ekipu koja ima premijerligaske ambicije.Imam osjećaj da bi bila repriza utakmice sa Orasjem da nije bilo kise.Imas nekakav posjed lopte,zicere ne iskoristavas i ni iz čeg primas golove.Nekako mi osjećaj da imalo igramo sa ofanzivnijom ekipom da bi naprimali golova.Ne znam,iz dva susreta pet golova primiti nije mala stvar.Treba tu nesto raditi u defanzivi
,ali i naprijed.Zaboravih,ljudi u crnom počinju svoje da odrađuju.U par navrata dosta sumnjive sudijske odluke.

Meni je ona utakmica jučer odlična bila, vidi se da ekipa ima kvalitet, nedostaje uigranost al znaju slozit odlicne akcije. Trebamo poboljšat realizaciju fulali smo tri zicera i prestat primat glupe golove potpuno isti kao i protiv Orašlja. Šerbo bi trebao igrat sa Pejić nazad zbog nedostatka visine zasto smo i zaplatili onim drugim golom. Mala zamjerka i na trenera sto prije nije ubacio Doljančića i Isanovića, zabili bi jos jedan sigurno da je bilo jos vremena.
Fačić odličan, Pejić također, Pliska isto al ako zaboravimo onaj promasaj kad je golmana prosao, s druge strane ona 11 N.Travnika dobar igrač nadam se da ga je Nedim markirao.
A što se tiče suđenja bilo je katastrofalno, al nemojte dzabe pisat da su sudije štimale utakmicu N.Travniku, zar bi nam svirali penal i gostima dali crveni da je bilo naštimano?
Neko je napisao da bi rezuktat bio drukciji da je teren bio suh, ne vjerujem, pa teren je bio isti kako njima tako i nama. Protiv Metalegea mora još bolje sa pravim pristupom mozemo do boda a ako se dobro potrudimo i do sva 3, uglavnom nece biti lako.
Fačić odličan, Pejić također, Pliska isto al ako zaboravimo onaj promasaj kad je golmana prosao, s druge strane ona 11 N.Travnika dobar igrač nadam se da ga je Nedim markirao.
A što se tiče suđenja bilo je katastrofalno, al nemojte dzabe pisat da su sudije štimale utakmicu N.Travniku, zar bi nam svirali penal i gostima dali crveni da je bilo naštimano?
Neko je napisao da bi rezuktat bio drukciji da je teren bio suh, ne vjerujem, pa teren je bio isti kako njima tako i nama. Protiv Metalegea mora još bolje sa pravim pristupom mozemo do boda a ako se dobro potrudimo i do sva 3, uglavnom nece biti lako.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ne snalazi se svako na isti nacin, na svakakvim terenima. Na ovakvom terenu nam je isto bilo, ali mozda da je bio suh necija bi tehnika vise dosla do izrazaja.Kapetan je napisao/la:Neko je napisao da bi rezuktat bio drukciji da je teren bio suh, ne vjerujem, pa teren je bio isti kako njima tako i nama
⭐
-
- Kontakt:
Ja se nadam postenom sudjenju i kvalitetnom terenu u jajcu pa nek pobjedi ko je bolji. Da ne bude otimacine nikakve to je najbitnije.
To je onda stvar kvaliteta, N.Travnika nas ne bi dobio ni da se na poligonu igralo.theboss_RD07 je napisao/la:Ne snalazi se svako na isti nacin, na svakakvim terenima. Na ovakvom terenu nam je isto bilo, ali mozda da je bio suh necija bi tehnika vise dosla do izrazaja.Kapetan je napisao/la:Neko je napisao da bi rezuktat bio drukciji da je teren bio suh, ne vjerujem, pa teren je bio isti kako njima tako i nama
evo izvještaj (samo golovi)
Juče čujem jednu radosnu koja bi nas mogla sve obradovat. Kao navodno trebali bi se počet radit reflektori? Takođe čujem da je Alija Š. i dalje sponzor te da daje određena sredstva, koja nisu mala.
Ako neko zna nešto više o ovome neka napiše ili na pp.
Ako neko zna nešto više o ovome neka napiše ili na pp.
Prije desetak dana sam cuo da je semun upravi kluba dao skicu kako bi trebao izgledati krov a ispod tog krova bi trebali biti i reflektori
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- theboss_RD07
- Kontakt:
To bi bilo genijalnonedžad je napisao/la:Prije desetak dana sam cuo da je semun upravi kluba dao skicu kako bi trebao izgledati krov a ispod tog krova bi trebali biti i reflektori

⭐
Ko je semuntheboss_RD07 je napisao/la:To bi bilo genijalnonedžad je napisao/la:Prije desetak dana sam cuo da je semun upravi kluba dao skicu kako bi trebao izgledati krov a ispod tog krova bi trebali biti i reflektori
LimoplastTkanton je napisao/la:Ko je semuntheboss_RD07 je napisao/la:To bi bilo genijalnonedžad je napisao/la:Prije desetak dana sam cuo da je semun upravi kluba dao skicu kako bi trebao izgledati krov a ispod tog krova bi trebali biti i reflektori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.