FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
znate kako se zove, znate kako izgleda. jedino nas ima u svim krajevima države. mnogi će naletiti na šansu da daju svoj doprinos da mu život bude malo ružniji. pa makar pljunuti u kafu.
a znamo kome ovaj x najviše odgovara, više nego širokom brijegu.
a znamo kome ovaj x najviše odgovara, više nego širokom brijegu.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 16 avg 2015, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
HVALA TIzabranjeni je napisao/la:https://www.facebook.com/profile.php?id ... 43&fref=ts
eto vam pomocni, malo ga pozdravite
19TM87 ZAVIDOVICI
-
E pa vrijeme je da se i promijeni i da se indijanci otjeraju sa terena.
Svi koji traže press imaju pravo.Tražiti doživotnu kaznu za KRETENA
MACIĆA - nikad više da ne sudi ŽELJI i da se suspenduje do kraja
prvenstva.I da zatrpajte mu fb.
Svi koji traže press imaju pravo.Tražiti doživotnu kaznu za KRETENA
MACIĆA - nikad više da ne sudi ŽELJI i da se suspenduje do kraja
prvenstva.I da zatrpajte mu fb.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ja ga pocastio... napunite mu inbox, neka pati **** jedno...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Da me ova djeca ne razveseliše malo tačno bih plakala i vrištala od muke, na kraju sam ipak zaplakala od sreće. Al' osjećam takvu gorčinu i bijes, crkli dabogda. 
Zato se treba žaliti i plakati na svakom koraku, za svaku sitnicu, k'o što rade komšije i Hercegovci i svi ostali. Ne možeš čekati ovakvu situaciju kad ti neko bukvalno otme pobjedu iz ruku pa da se žališ, tada je kasno, treba se oglasiti i za najmanju sitnicu. Nema ovdje ništa pošteno, ništa sportski, niti mi imamo podršku ni medija ni bilo koga.
Bar zbog imena i onoga što predstavljamo ne bi smjeli dozvoliti da nam se ovo dešava. Zna se ko je Željo!
Taman kad igramo dobro, uspijemo nešto napraviti i sa igračem manje dodje neki jad koji misli da ima pravo da sve to uništi. Ovo je stvarno sramota. I kako da se čovjek ne nervira i da ima strpljenja
Zato se treba žaliti i plakati na svakom koraku, za svaku sitnicu, k'o što rade komšije i Hercegovci i svi ostali. Ne možeš čekati ovakvu situaciju kad ti neko bukvalno otme pobjedu iz ruku pa da se žališ, tada je kasno, treba se oglasiti i za najmanju sitnicu. Nema ovdje ništa pošteno, ništa sportski, niti mi imamo podršku ni medija ni bilo koga.
Bar zbog imena i onoga što predstavljamo ne bi smjeli dozvoliti da nam se ovo dešava. Zna se ko je Željo!
Taman kad igramo dobro, uspijemo nešto napraviti i sa igračem manje dodje neki jad koji misli da ima pravo da sve to uništi. Ovo je stvarno sramota. I kako da se čovjek ne nervira i da ima strpljenja

Kako sam mu se mame najbo na fb, bar sam sebi malo olaksao
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nemojte posmatrati na ovo kratkorocno. Ovdje treba ubuduce dobro razmisliti kada vise pustiti Sirokom da igra normalan nogoment u Sarajevu. Ako je itko bio korektan prema njima posljednjih godina, to smo bili mi, kada su sudije upitanju.
NE MOZES NA NAMA NAPLACIVATI CEH OD UTAKMICE PROTIV SARAJEVA. To treba dati svima doznanja.
Pitari su prosle sezone uzeli titulu na silu, tj novcem i ovo nije teorija zavjere ovo je cinjenica. Ove godine su poceli istu. Siroki jesu nadigrali ali bilo je itekakvih sudijskih gresaka na stetu Sirokog gdje je utakmica mogla otici drugim tokom.
Sudija kao sudija, svaki od njih slusa naredenje, tako da od tih suspenzija nema bas puno. Najveci problem su ekipe kao sto je Sarajevo a do kraja prvenstva ce biti svega i svasta...
EDIT: Ne dizite malog golmana samo u nebesa. Bravo za intervencije ali gol njegov jer je ostavio stranu otvorenu komplet.
NE MOZES NA NAMA NAPLACIVATI CEH OD UTAKMICE PROTIV SARAJEVA. To treba dati svima doznanja.
Pitari su prosle sezone uzeli titulu na silu, tj novcem i ovo nije teorija zavjere ovo je cinjenica. Ove godine su poceli istu. Siroki jesu nadigrali ali bilo je itekakvih sudijskih gresaka na stetu Sirokog gdje je utakmica mogla otici drugim tokom.
Sudija kao sudija, svaki od njih slusa naredenje, tako da od tih suspenzija nema bas puno. Najveci problem su ekipe kao sto je Sarajevo a do kraja prvenstva ce biti svega i svasta...
EDIT: Ne dizite malog golmana samo u nebesa. Bravo za intervencije ali gol njegov jer je ostavio stranu otvorenu komplet.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 16 avg 2015, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
ma nema široki ništa sa ovim. to je moj tip.
Traziti da nam vise nikada ne sudi mislim da imamo pravo na to.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Hajmo ga osut porukama,bojkotovat ga,to je ono što sad možemo uradit ! A svakako ovo što je @ChWilla rekao !!!!!!
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Od 4 kola, tri nas je sudija j pofino...
Prosle godine za citavu sezonu dobili jedan penal. I onda mi kupujemo titule.
Prosle godine za citavu sezonu dobili jedan penal. I onda mi kupujemo titule.
kako nemaChWilla je napisao/la:ma nema široki ništa sa ovim. to je moj tip.
šta treba da znače one neizbijanja lopte u aut kad se đelmić valjao po podu (3 od 5 puta sigurno se nismo bezveze valjali)
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
- bistrikboy
- Kontakt:
Nemam fakat rijeci za ovo.Boze sacuvaj.3 boda su nam vec ukrali.
Ekipi kapa do poda za borbu i zalaganje i da Kokot dva napada zaredom nije prestao trcati ne bi ga nikad primili.Veca igrac utakmice,brazilac ozbiljna opcija.Bilo je i onih koji su podbacili ali ova borba je nekako to nadjacala.
Ekipi kapa do poda za borbu i zalaganje i da Kokot dva napada zaredom nije prestao trcati ne bi ga nikad primili.Veca igrac utakmice,brazilac ozbiljna opcija.Bilo je i onih koji su podbacili ali ova borba je nekako to nadjacala.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- invincible1921
- Kontakt:
Ja lično Skakiću ne prigovaram toliko jer nije puno ni grijesio, crveni je cist ko suza.
Linisjke sudije su nam dva puta sivrale nepostjeci ofsajd u 100% sansi, kao i na kraju ponistili cist go...
Linisjke sudije su nam dva puta sivrale nepostjeci ofsajd u 100% sansi, kao i na kraju ponistili cist go...
=\_1921_/=
samo brazilac mora igrati, ne zanima me umjesto koga, ko je doveden kao pojačanje i kolika mu je plata...
generalno igra ohrabruje. mi ovo možemo pregaziti k'o plitak potok.
sale, ne kontroliše široki sudije, sigurno...
Poruka je poslana. 

-
- Kontakt:
Poslana poruka, gad, ovaj pored njega sudija sa duzom kosom je zeljovac bio na tekmi sa standardom pored mene, treba mu i on sta recimiretm je napisao/la:HVALA TIzabranjeni je napisao/la:https://www.facebook.com/profile.php?id ... 43&fref=ts
eto vam pomocni, malo ga pozdravite
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- pcelar1921
- Kontakt:
pa dali su radniku suci pomoćni na grbavici zajedno sa glavnim, i sad su nam ukrali 3 boda ko od šale, cigani i lopovi gori su ovi nego kad je bio ušanović i dominković.
- themaniaks
- Kontakt:
nemoj te rekla kazala i te pitarske price majke tiChWilla je napisao/la:samo brazilac mora igrati, ne zanima me umjesto koga, ko je doveden kao pojačanje i kolika mu je plata...
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Nadam se da ce Tiago dobiti vise prilike za igru. Opasan, brz i od njega ocekujem puno...O sudjenju...ne vrijedi trositi rijeci. Nasi bi trebali izaci u javnost i napraviti buku oko ovoga,jer jednostavno ovo nema smisla.
Trenutno korisnika/ca: kontra, Sarun, tutankamon1905 i 38 gostiju.