Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
I onda se oni odozdo žale kako im nedaju naprijed, pa da nema ovakvih situacija i onih nepostojećih ofsajda na Koševu i milion sitnih situacija protiv malih klubava nikad oni Evropu vidjeli ne bi.
I onda se imaju obraza na nešto žaliti.
Ma ugasite se više!!!
I onda se imaju obraza na nešto žaliti.
Ma ugasite se više!!!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Lakrdija sudijska još jednom, oni članak sudija ih pogura, **** mater do kad više, i mi smo oštećeni i za gol i za penal i za crveni prilikom hvatanja lopte s dvije ruke, sad želju brutalno pokradoše možda za 3 gola. Jebote liga vaka.
Golman igra rukom van sesnest i svira sudija indirektan udarac, a onda igrac direktno sutira na gol 
Gasi ligu kad je ovakva!!
Ovo se moralo desiti jer su se **** zalila na suđenje protiv Sarajeva iako je istom poništen čist gol. Sa igračem manje 70 minuta, gineš na terenu, povedeš, zabiješ čist gol, svira ti nepostojeći ofsajd u izglednoj situaciji.. Ma mrtve mu **** !
Ovo se moralo desiti jer su se **** zalila na suđenje protiv Sarajeva iako je istom poništen čist gol. Sa igračem manje 70 minuta, gineš na terenu, povedeš, zabiješ čist gol, svira ti nepostojeći ofsajd u izglednoj situaciji.. Ma mrtve mu **** !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Joj ovog Beganovica, pravi trener za druga liga sjever ZD xD
- egocentrik
- Kontakt:
salle86 je napisao/la:ne što je poništen čist gol nego najmanje 5 puta igrači širokog nisu izbacili loptu kad su naši ležali na podu...a 100% bar 3 puta se nismo valjali bezveze
poslati im mail u kojem im jeb.emo sve po spisku i raskinuti sve odnose sa njima, ako ih imamo...
mrš
Pa vi ste se pobratili s tim kamenjarima, zelite im srecu protiv nas.
Oni su najveci olos u ovoj ligi, srbi su ograniceni i javno pokazuju mrznju prema nasoj drzavi, a ovi hinjavo samozatajno, sa svih strana, u svemu ih ima.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Pored čistog gola, Kokotu su takođe signalizirali offside koji nije postojao i čini mi se još jednu situaciju su tako dosudili u korist Širokog a bila je čista. Majku vam **** mafijašku.
DRUG NEBI TI PUNCA
Opravdane su greške na utakmici, jer svi su pratili košarku "finale" i zlato za BiH 
Ko se bolan pobratimio? Jesil čuo možda skandiranje imena momka koji je dole život izgubio?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj zaboraviti i nedosudjeni penal kad su rukom igrali ali citam opet kao mi krivi za sve?!Ajzea je napisao/la:Gasi ligu kad je ovakva!!
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 16 avg 2015, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
@eldorado, smaras vise... nit si smjesan nit simpatican...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
de mi bgt reci gdje i kad smo se mi pobratili sa njimaegocentrik je napisao/la:salle86 je napisao/la:ne što je poništen čist gol nego najmanje 5 puta igrači širokog nisu izbacili loptu kad su naši ležali na podu...a 100% bar 3 puta se nismo valjali bezveze
poslati im mail u kojem im jeb.emo sve po spisku i raskinuti sve odnose sa njima, ako ih imamo...
mrš
Pa vi ste se pobratili s tim kamenjarima, zelite im srecu protiv nas.
Oni su najveci olos u ovoj ligi, srbi su ograniceni i javno pokazuju mrznju prema nasoj drzavi, a ovi hinjavo samozatajno, sa svih strana, u svemu ih ima.
ja koliko znam pola vas je prošle godine navijalo za ŠB protiv nas uprkos tome što je dole stradao Vedran P.
dohavizaj se
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Ne, naravno da vi niste krivi i da, zaboravio sam na čist penal. Ne znam kako si iz mog posta shvatio da ste vi krivi jer ono što sam ja rekao je da su onom zalbom natjerali sudije na ovo, zalbom koja nema veze sa zivotom i zalbom koja je čak i mene nasmijala. Ko kad su zaštićeni ko polarni medvjedi, nedo Bog njima ovako nešto da se desi.. Fuj kako se odvratno osjećam !MortemHz je napisao/la:Nemoj zaboraviti i nedosudjeni penal kad su rukom igrali ali citam opet kao mi krivi za sve?!Ajzea je napisao/la:Gasi ligu kad je ovakva!!
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
meni je zao ovih zlatnih momaka kosarkasa u kakvoj drzavi zive
savezi i vodeci ljudi su katastrofa i tesko da ce cetvrtina od njih uspjet i napredovat koliko mogu
ovo je paralela sa vecerasnjom utakmicom gdje se jasno na sve nacine pokusava ugasit unistit jedna snaga mladih momaka, njihovo znanje i potencijal a sve iz rezije nekih divova koji imaju neke tudje haram pare
haram vam bilo, ma ima Boga oplakat cete vi i to dobro
savezi i vodeci ljudi su katastrofa i tesko da ce cetvrtina od njih uspjet i napredovat koliko mogu
ovo je paralela sa vecerasnjom utakmicom gdje se jasno na sve nacine pokusava ugasit unistit jedna snaga mladih momaka, njihovo znanje i potencijal a sve iz rezije nekih divova koji imaju neke tudje haram pare
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ja konkretno ne krivim siroki ovde, iako je vrsio pritisak, ali neka svoje nerazjasnjene racune sa sarajevom rjesavaju sa njima a ne preko nasih ledja... ja ih i dalje postujem, ali zeljo ne smije biti kolateralna steta...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- egocentrik
- Kontakt:
Forumasi i 80% vasih navijaca. Svaka cast za Vedrana na svakoj utakmici s listicom i pravi ultras nikad nece skrnaviti Vedranovo ime kao sto su neki vasi pojedinci 2011te u korteu, ali to nije tema.shzna je napisao/la:Ko se bolan pobratimio? Jesil čuo možda skandiranje imena momka koji je dole život izgubio?
Samo prelistaj podforum listice i vas pdf godinama unazad prije utakmica.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Aha, znači forum ti je mjerilo. Svaka čast, oduševljen sam, fakat sam oduševljen.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam to iz tvog posta vidio,ti si sve korektno napisao i svaka ti cast na tome nego kazem sta sam procitao na nekoj drugoj temi.Zalosno je sta Siroki pokusava da radiAjzea je napisao/la:Ne, naravno da vi niste krivi i da, zaboravio sam na čist penal. Ne znam kako si iz mog posta shvatio da ste vi krivi jer ono što sam ja rekao je da su onom zalbom natjerali sudije na ovo, zalbom koja nema veze sa zivotom i zalbom koja je čak i mene nasmijala. Ko kad su zaštićeni ko polarni medvjedi, nedo Bog njima ovako nešto da se desi.. Fuj kako se odvratno osjećam !MortemHz je napisao/la:Nemoj zaboraviti i nedosudjeni penal kad su rukom igrali ali citam opet kao mi krivi za sve?!Ajzea je napisao/la:Gasi ligu kad je ovakva!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- egocentrik
- Kontakt:
godrina je napisao/la:meni je zao ovih zlatnih momaka kosarkasa u kakvoj drzavi zive
Tebi decko posebna terapija treba, dok je ovakvih koji za svaki zeljin izgubljen bod vide krivca u nama, do tad nama sarajlijama nema napretka, umjesto da krivis diattu koji kod 1:1 ima solo prodor i poslije posljednjeg driblinga ima samog igraca i on odluci da suta, ja mentaliteta i govana.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Meni je tebe žao!!!godrina je napisao/la:a sve iz rezije nekih divova koji imaju neke tudje haram pare
Da sredili smo i to da nam protiv tog istog kluba, koji ne zaslužuje da mu ime pomenem, ponište čist gol i ne dosude čist penal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.