Prvaci Evrope.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

i ti se mozes da napusis qurca momcima,meni a i ovoj dvojoj izdajicaTaRgEt_ je napisao/la:kanarinac je napisao/la:Nihade i Jusufe napusite se qurcine musi i ostalim momcima dajte te milione,mozete li ovo kupiti sto dozivljavaju ova djeca,mozete al u qurc,Izdajice.
A OVOJ DJECI NAKLON DO PODA
Glup si ko **** debilu jedan debilski...
HARISE I TI STVARNO SERES, OPUSTI SE HEBO TE BA, SLAVI COVJECE, PLACI, PLACEMO SVI !!harishp je napisao/la:Djes' su kafanski stolnjaci bili ?anonymousHD je napisao/la:1:42, Crnogorci uletili i grle ih.
Čoveče, trnci me uhvatili. Svaka im čast. Navijali su celo vreme sa Srbima, svaka im čast.
Bravo dečki, bravo svi!
Idiote.kanarinac je napisao/la:Nihade i Jusufe napusite se qurcine musi i ostalim momcima dajte te milione,mozete li ovo kupiti sto dozivljavaju ova djeca,mozete al u qurc,Izdajice.
A OVOJ DJECI NAKLON DO PODA
To ćemo tek da vidimo kroz par godina.sigurnoable je napisao/la:Na svu srecu imamo novu generaciju roditelja koja pokazuje i uci djecu da nam je !
 Idemoooo
  Idemoooo   

Odlično napisano kralju. Sreće veće nisam do sada imao, poslije Kaunasa opet Kaunas. Taj Kaunas će samnom grob kao najsretniji grad za nas Bosance, trebamo tamo domaće igrati.SGD53 je napisao/la:Otišo sam u kadu isplako se ko godina,m stara pita šta je, ja kažem ništa drago mi, plako sam kada su Hrvati i Srbi bili na krovu i pitao se hoćemo li i mi kada, doživio sam i pričat ću.
Hvala vam djeco, stariji smo ovde 90% od vas i proživili smo sto stvari gorih i težih nego vi, ali ja se nikad nisam ljepše osjećao, hvala vam momci na svemu i hvala vašim roditeljima što su vas odgojili, što su vjerovali u vaš rad na košarkaškom polju i što vas nisu od toga odvukli "jer u tome nema kruha".
Hvala i Vladi Majeru što mi je ovu veče uljepšao svojim prenosom, i vama ovde na forumu sa kojim sam dijelio i radost i tugi proteklo Evropsko Prvenstvo, Sarajevo mi je daleko da idem na doček, zato vas molim pođite koji ste tamo, dočekajte ove momke.
Za početak ulica je dovoljna.Chinaglia je napisao/la:sredit' s Amerikom i Angelom Merkel da Kaunas premjestimo u Bosnu i HercegovinuDrustveniParazit je napisao/la:Sestre mi negdje u Sarajevu preimenovati neku ulicu da se zove KAUNAS! Djeci ćemo pričati o tom Kaunasu!

Kakva trojka je ono bila. Momak je psihološki div. Ne može ono normalan insan uraditi, ono rade samo najveći ! Ja sam kod kuće sasro se bio, a momak odvali muda do poda.Admir_Sa je napisao/la:dajte onu trojku muse minut-dva prije kraja, u goloj vodi sam bio
kako djeca odigraše turnir, pa ovo je za knjige, filma, romana....

MA HEBI SE PISI ODAMH, KAKVO SPAVANJE, PISI ODAAAAMAH !!!gazijabih je napisao/la:Upravo sjedim sa jednim velikim košarkaškim stručnjakom za mlađe uzraste s kim sam odgledao polufinale i finale. Sutra ću vam opširnije napisati njegovo viđenje bh reprezentacije, igrača, kao i impresije. Ovo što se večeras desilo je nešto neviđeno. Savršeno! Sjajno! Fantastičnooooo!

Hajde Vedatore obraduj nas, biće popularnije od parkingatopnik1 je napisao/la:Kakva trojka je ono bila. Momak je psihološki div. Ne može ono normalan insan uraditi, ono rade samo najveći ! Ja sam kod kuće sasro se bio, a momak odvali muda do poda.Admir_Sa je napisao/la:dajte onu trojku muse minut-dva prije kraja, u goloj vodi sam bio
kako djeca odigraše turnir, pa ovo je za knjige, filma, romana....
Momak od 16 godina

Vidjeli ste kako Musa dere jarca.
 Vidjeli ste kako Musa dere jarca.Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.