FK Željezničar (opšte diskusije)

Ajzea
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Ajzea » 16 avg 2015, 00:24

Kakvih sve gluposti čovjek na ovoj temi neće pročitat :roll:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 16 avg 2015, 00:39

Ma samo lazu fuj fuj

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 16 avg 2015, 02:11

Inace nemam namjeru da komentarisem nekoga ili citiram. Samo cu reci gore jednom forumasu da se zahvali i u moje ime starom, sto ga je odveo na pravu stranu. I trebas biti na 'pravoj' strani sa ovakvim razmisljanjem. Cast pojedinim forumasima. Prije nego sto neko nesto napise ne bi bilo lose pogledati ili procitati nesto o necemu, a ne pisati na osnovu mahalskih rekla/kazala.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 16 avg 2015, 02:31

Ne trazite milostinju ??
Jado jadni kako ste nastali ?? Kroz cjelu istoriju se nagu.zite vladajucim.
Kako ste osvojili zadnju ligu ?? Skontali da od nasih politicara nema velike vajde pa se nagu.zili azijatu i od njega trazite milostinju .
Lazove
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 16 avg 2015, 09:31

ja ne znam ima li ovde moderatora ili svak može pisati šta mu je k.urcu ćeif
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 16 avg 2015, 11:50

Prvo me zanima jel rule skontao ko mu je ukrao nik i kako ga nije stid i odakle mu pravo da stavi tvoj nik. Inace jedna od glupljih stvari koje sam procitao ovdije.
Ako neko ne zna o cemu je rijec ,covjek napao lika jer ima haman isti nik ko on,pritom covjek puno duze tu od njega. Jos mu kaze odakle ti pravo koristit nik ko moj.
E cuj stari ga vodio gledati Noukena hahaha. Ja reko sad ce napisat Susica.
Nije mi ovo presudno,bitna stvar mi je konstantno koristenje ovo mitomani.
Poceli su napadno to koristiti za nasu raju i neprestaju. Zalosno je da oni to nekome govore.
Oni ,koji su samoprozvani divovi,najbolji klub,najtrofejniji,najbolji navijaci...
Ja sam u petak otisao kod dva havera,koji su mi ko braca,pitari su,da sjedimo i gledamo tekmu. Malo ih ja prcao,oni su kao sad realni,manje vise,ali...
Na momente izbija pitarluk. Kad povede Zrinjski,onda je Zeljo imao srece u europi,kakva djeca nasa,samo ih 5 u prvi 11.....
Ali sve je to u zdravim okvirima,ali brinu me ovi sto dolaze poslije Nukija.
Eee ko nije gledo Noukena ,taj ne zna sta je ljubav.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 16 avg 2015, 11:59

barbarez je napisao/la:Prvo me zanima jel rule skontao ko mu je ukrao nik i kako ga nije stid i odakle mu pravo da stavi tvoj nik. Inace jedna od glupljih stvari koje sam procitao ovdije.
Ako neko ne zna o cemu je rijec ,covjek napao lika jer ima haman isti nik ko on,pritom covjek puno duze tu od njega. Jos mu kaze odakle ti pravo koristit nik ko moj.
E cuj stari ga vodio gledati Noukena hahaha. Ja reko sad ce napisat Susica.
Nije mi ovo presudno,bitna stvar mi je konstantno koristenje ovo mitomani.
Poceli su napadno to koristiti za nasu raju i neprestaju. Zalosno je da oni to nekome govore.
Oni ,koji su samoprozvani divovi,najbolji klub,najtrofejniji,najbolji navijaci...
Ja sam u petak otisao kod dva havera,koji su mi ko braca,pitari su,da sjedimo i gledamo tekmu. Malo ih ja prcao,oni su kao sad realni,manje vise,ali...
Na momente izbija pitarluk. Kad povede Zrinjski,onda je Zeljo imao srece u europi,kakva djeca nasa,samo ih 5 u prvi 11.....
Ali sve je to u zdravim okvirima,ali brinu me ovi sto dolaze poslije Nukija.
Eee ko nije gledo Noukena ,taj ne zna sta je ljubav.
Ko nije gledao Noukena, gledao ej Bukija ha ya, oe udbase samo na no comment!!!!

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 16 avg 2015, 12:13

barbarez je napisao/la:Eee ko nije gledo Noukena ,taj ne zna sta je ljubav.
šta bolan gledao, gađao ga grudvama na grbavici u superkupu kad je dedić fulao penal a mi ih otresli ko sline

:D
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 16 avg 2015, 12:16

Ima li ovdje moderatora u pm.
Hajde zajebancija i sve ostalo ali ova dva ne znam ni kako bi ih nazvao covjek sa ratnom, politickom, propagandom ne da su pretjerali.
Za njih je malo i ban pa ovo je sportski forum a oni ovdje cetnikuju :damn: :puke:
Jos se ovih nasih par navuklo na tu pricu, ovo kljucajte dok se ne smire balavci ili gasite skroz temu.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 16 avg 2015, 12:17

koliko starimo... znaci, kad neko spomene generaciju 98/99 meni pada na pamet samo kao da je to bilo jucer... a ne nekad davno... majko mila... starimo ljudi ala bas...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 16 avg 2015, 12:28

jovanmaksimovic je napisao/la:koliko starimo... znaci, kad neko spomene generaciju 98/99 meni pada na pamet samo kao da je to bilo jucer... a ne nekad davno... majko mila... starimo ljudi ala bas...
Godine lete...Meni je kao juce bilo ZELJO-Juga i skrba kako tjera svraku sa terena. Pa 3 penala skinuta pitarima, poslije rata Rudar Breza na kosevu kad nasa nedonoscad izadjose a oni brezani rumeni, visoki i puni kajmaka i meda. Pa Zubandan, i guso, kralj, brani penal zmaju od bosne 10 minuta predkraj za 4-4 i igranje playoffa u sarajevu. Pa onaj guzati Tica kako ljubi loptu izvodeci korner, kisa pljusti, a Amar Osim glavom pogadja za 3-2 na grbavici protiv celika. Jooooj jes bilo lijepo...pa grmljavina u lukavici ZELJO, ZELJO...mnogo lijepih uspomena, AMANAKA, GLISTA - Abdurahmanovic...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 avg 2015, 12:30

jovanmaksimovic je napisao/la:koliko starimo... znaci, kad neko spomene generaciju 98/99 meni pada na pamet samo kao da je to bilo jucer... a ne nekad davno... majko mila... starimo ljudi ala bas...
Zuban dao gol prije 17 godina cuj 17 godina,kao da sam jucer crtao zastavu plavo-bijelu na A4 formatu da je ponesem 1996 na svoju prvu tekmu protiv Travnika (0-0),kao da je jucer stari vrisnuo "Zubane,Zubane" kad je krenuo prema Dedicu,a tek ludilo protiv Zrinjskog u playoffu i Zubanov gol kada me je neki momak bacao po zapadu od srece i izljubio ko brata svog.I moje prve suze od srece kada je Haris Beslija zabio za 4-1 protiv Laktasa.Ima tu jos nekih jakih sjecanja i na ruznije stvari,poraze i svasta nesto ali opet ove tri-cetiri stvari su me bas pogodile.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 16 avg 2015, 12:36

meni je to bilo cini mi se 1989/90 kada me je stari vukao na staru zapadnu tribinu, to su mi prva sjecanja, pogotovo pobjeda nad crvenom zvijezdom... pamtim to dobro jer je stari pukao od srece a meni 6 godina... :D kasnije naravno poslije povratka u sarajevo, sezona 97/98 i patnje jesenjske u prvenstvu...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 16 avg 2015, 19:46

Ja se isto sjecam, stari kupio vecernje a ono na sredini karikatura "zvijezda padalica - grb zvijezde pada" 3-0 za Zelju. Beslijin prodor kada se ona dva levata pitarska sudarise...Sjecam se kada nas gradina uze 2-1 na grbavici, Sehalija Sehic dade dva gola. Pa Rudar Kakanj, Faco Zeric nam ga zavali za 1-2, debi Arbena Avdije na grbavici, pa onaj mali sto dodje iz partizana ali ode u fiorentinu, jugovica & kambera, pliseka, majstorije stile & bube...eeeee

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 16 avg 2015, 19:51

Pa Cenanovo razvaljivanje pitara, Albinu Pelaku slomise nogu njegovi bivsi drugovi, Pape Ihtijarevic, Pennarossa, Sturm, Partizan, Kilmarnock, Wisla, stativa Kajtaza Malagi, golcina njegova pitarima iz slobodnjaka...

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 16 avg 2015, 20:40

Rekoše mi da se glasno i jasno čuje "Vedran Puljić" na pecari, ako je istina svaka čast komšije, trpaj ubice! :thumbup:

ISTINA ZA VEDRANA!!!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 16 avg 2015, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 16 avg 2015, 20:40

BordoArmy88 je napisao/la:Rekoše mi da se glasno i jasno čuje "Vedran Puljić" na pecari, ako je istina svaka čast komšije! :thumbup:

ISTINA ZA VEDRANA!!!
Istina je :thumbup:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 avg 2015, 23:41

sta kaze suko"cini mi se da je u liniji : pa kakav je to supak..covjek po metra iza stopera i ono ofsajd ...fujj..onaj opali beganovica suko navalio na njega te simulira.te ovo te ono...pokradeni ste..bht i ku rcina suko nista to javnosti nisu pkkazali sto je strasno..i mi smo zestoko zakinuti protiv sirokog za penal i ponistrn cist gol kao i vi.al kako su oni namazani.nece me cuditi ako se ponovo ONI budu zalili na sudjenje...fujjjjna igri svaka cast pokradeni ste od skutorskih ubica.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 17 avg 2015, 00:10

Razguli pitaru na svoju temu pa tamo traži svoju istinu

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 avg 2015, 00:20

mma_hz je napisao/la:sta kaze suko"cini mi se da je u liniji : pa kakav je to supak..covjek po metra iza stopera i ono ofsajd ...fujj..onaj opali beganovica suko navalio na njega te simulira.te ovo te ono...pokradeni ste..bht i ku rcina suko nista to javnosti nisu pkkazali sto je strasno..i mi smo zestoko zakinuti protiv sirokog za penal i ponistrn cist gol kao i vi.al kako su oni namazani.nece me cuditi ako se ponovo ONI budu zalili na sudjenje...fujjjjna igri svaka cast pokradeni ste od skutorskih ubica.
dosao si podrzati navijace koji na svojoj temi pisu kako smo MI OVO IZREŽIRALI :wtf:
isto tako smo izrezirali sebi edosuđeni penal i cist ponisten gol...

ja nemam nista protiv da im se nastavi ovakvo sudjenje i dalje kad vec ovoliku mrznju osjecaju :kafa:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: MikiPirs i 21 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []