FK Željezničar (opšte diskusije)

zeka_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la zeka_tm87 » 17 avg 2015, 00:24

Pantelija je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:sta kaze suko"cini mi se da je u liniji : pa kakav je to supak..covjek po metra iza stopera i ono ofsajd ...fujj..onaj opali beganovica suko navalio na njega te simulira.te ovo te ono...pokradeni ste..bht i ku rcina suko nista to javnosti nisu pkkazali sto je strasno..i mi smo zestoko zakinuti protiv sirokog za penal i ponistrn cist gol kao i vi.al kako su oni namazani.nece me cuditi ako se ponovo ONI budu zalili na sudjenje...fujjjjna igri svaka cast pokradeni ste od skutorskih ubica.
dosao si podrzati navijace koji na svojoj temi pisu kako smo MI OVO IZREŽIRALI :wtf:
isto tako smo izrezirali sebi edosuđeni penal i cist ponisten gol...

ja nemam nista protiv da im se nastavi ovakvo sudjenje i dalje kad vec ovoliku mrznju osjecaju :kafa:
ti pantelija ovde najveci pacenik od svih pitara na forumu :puke: :puke: :guz:
51%--------49%

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 avg 2015, 00:28

sto sam pacenik? sto na vasoj glavnoj temi SVI u glas pisu kako smo mi namjestili vam onakvo sudjenje?
je li tebi jasno kako je ta prica SMIJESNA?
pROSLO KOLO SE siroki zalio na sudjenje iako je njih sudija spasio! Jeste li svjesni bili da ce vas unakaziti vecera? ko god je ocekivao normalno sudjenje ocito ne zna da su siroki i zrinjski zasticeni u savezu ko polarni medvjedi i da to nema veze sa pitarima... ali vama smo izgleda samo mi u glavi, pa eto, nastavite, srretno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 17 avg 2015, 00:30

haahhahahahaahahahahaha kome smeta evropski zeljeznicar hahahahahahahahhahahahahahhahahhahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

SWRA1921
Kontakt:

Post Postao/la SWRA1921 » 17 avg 2015, 01:06

Opet mama zaboravila dati tabletice?

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 avg 2015, 01:08

X31987 je napisao/la:haahhahahahaahahahahaha kome smeta evropski zeljeznicar hahahahahahahahhahahahahahhahahhahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Srce ti puno što Široki izvuče bod vidim :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 17 avg 2015, 03:26

Šta ovo čujem da ste pokradeni u lištici

Gotivno je što je ovo onaj isti pomoćni koji je nas zaklao protiv Drine, tonbe :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

amorovski
Kontakt:

FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la amorovski » 17 avg 2015, 04:46

Lagano 50 mogo, al me vi syebaste slika

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 17 avg 2015, 07:39

X31987 je napisao/la:haahhahahahaahahahahaha kome smeta evropski zeljeznicar hahahahahahahahhahahahahahhahahhahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vama izmedju ostalih, ko se zadnji smije...
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 17 avg 2015, 12:35

Čist ofsajd, najmanje je metar bio u ofsajdu. :mrgreen:
Super pa ste ovo sve napisali u saopštenju i "nas" i ZRinjski prozvali, ne bude li dokaza ima tužba. Sad' vam je liga neregularna a kada je Radnik juniore izvodio protiv vas i kada ste kupovali titule to je bilo ok. ;)
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 17 avg 2015, 13:50

Ko drugom jamu kopa sam u nju upada.
F.K.SARAJEVO

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 17 avg 2015, 13:59

molotovljev je napisao/la:Ko drugom jamu kopa sam u nju upada.
:lol: :lol: :lol: :lol: :facepalm:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 17 avg 2015, 14:00

po meni ofsajd, mada je zaista tesko bilo sudiji da odluci..naravno, da je namjerno, nema govora, te optuzbe macku o rep objesite :D
ps. cestitke sto ste pobjegli iz zone ispadanja :clap:
slika
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 17 avg 2015, 14:08

muhamedhulk je napisao/la:po meni ofsajd, mada je zaista tesko bilo sudiji da odluci..naravno, da je namjerno, nema govora, te optuzbe macku o rep objesite :D
slika
e nek si ti objasnio a ni sam ne vjerujes u to sto pricas ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 17 avg 2015, 14:11

muhamedhulk je napisao/la:po meni ofsajd, mada je zaista tesko bilo sudiji da odluci..naravno, da je namjerno, nema govora, te optuzbe macku o rep objesite :D
slika
Hvala što si nas prosvijetlio. :wave:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 avg 2015, 14:15

slika
Drzi se ti tog sa slike i tog iz potpisa :wave:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 17 avg 2015, 14:21

@muha- zamastio si temu pitom,ohani malo...

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 17 avg 2015, 14:29

Nemojte mog druga Hulka :D

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 17 avg 2015, 15:01

X31987 je napisao/la:Čist ofsajd, najmanje je metar bio u ofsajdu. :mrgreen:
Super pa ste ovo sve napisali u saopštenju i "nas" i ZRinjski prozvali, ne bude li dokaza ima tužba. Sad' vam je liga neregularna a kada je Radnik juniore izvodio protiv vas i kada ste kupovali titule to je bilo ok. ;)
Isto taj radnik je prosle godine igrao masakriran kartonima protiv vas
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 avg 2015, 16:01

Pantelija je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:sta kaze suko"cini mi se da je u liniji : pa kakav je to supak..covjek po metra iza stopera i ono ofsajd ...fujj..onaj opali beganovica suko navalio na njega te simulira.te ovo te ono...pokradeni ste..bht i ku rcina suko nista to javnosti nisu pkkazali sto je strasno..i mi smo zestoko zakinuti protiv sirokog za penal i ponistrn cist gol kao i vi.al kako su oni namazani.nece me cuditi ako se ponovo ONI budu zalili na sudjenje...fujjjjna igri svaka cast pokradeni ste od skutorskih ubica.
dosao si podrzati navijace koji na svojoj temi pisu kako smo MI OVO IZREŽIRALI :wtf:

ja nemam nista protiv da im se nastavi ovakvo sudjenje i dalje kad vec ovoliku mrznju osjecaju :kafa:
Ja se na te glupe i infantilne komentare tipa"ovo su pitari nastimali" ne obazirem,da bi ulazio u raspravu sa takvima moras imati bas nizak stepen inteligencije..ima ovdje normalnih ljudi koji nisu toliko glupi kao pojedinio koji pisu takve komentare.
Dovoljno je pametnom da pogleda nase utakmice sa Drinom i Sirokim i vidi ko je ostecen,a da ne govorim ruku protiv Travnika poslije cega smo na kontru primili gol...al ja tvrdim da se to ne radi namjerno vec ljudi ne znaju.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 17 avg 2015, 17:07

mma_hz je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:

Ja se na te glupe i infantilne komentare tipa"ovo su pitari nastimali" ne obazirem,da bi ulazio u raspravu sa takvima moras imati bas nizak stepen inteligencije..ima ovdje normalnih ljudi koji nisu toliko glupi kao pojedinio koji pisu takve komentare.
Dovoljno je pametnom da pogleda nase utakmice sa Drinom i Sirokim i vidi ko je ostecen,a da ne govorim ruku protiv Travnika poslije cega smo na kontru primili gol...al ja tvrdim da se to ne radi namjerno vec ljudi ne znaju.
Nije samo ponisteni gol sporan, tu ima jos dosta stvari. Konkretno dva tri ofsajda koja je mahao, a lopta ne bi ni krenula prema njemu. Skaki je iole regularan bio, za razliku od pomocnika. Kad neko vidi na teletextu rezultat 1-1 uz dva crvena reci ce vidi seljacke lige , kolju se. Druga stvar je sto je par igraca sirokog uzelo u svoje ruke da dijeli pravdu. Onaj Sesar ko da je Wagner kolko se buni i prica sa sudijom. Zuti dobije tek nakon sto se pokolje sa nasim igracima. Komentator govori raduje nas korektno navijanje, Beganovic pade, pored njega kisobran doleti s tribine. Sigurno bi taj kisobran na Grbavici da je upao u teren, obisao svijet, a sinoc je hladno sklonjen s terena, kao daj e upaljac u pitanju. Helem nejs, ako ne zna kao sto ti kazes onda ga skloni s terena, nek sudi kantonalnu ligu..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Braachuka i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []