FK Sarajevo - Stadion "Asim Ferhatović Hase" - Koševo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo: Stadion
Hahahahahah pa zastopao forum:(
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BosnianKingdom
- Kontakt:
UpravoMortemHz je napisao/la:Hahahahahah pa zastopao forum:(
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 08 jul 2015, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
upravoBosnianKingdom je napisao/la:Al' mi ocemo za Banoviće..ajde sada malo ozbiljnije..
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sta je ovo gore, novi stadion?
Upravo.QUARESMA 18<<< je napisao/la:sta je ovo gore, novi stadion?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Upravoobiteljskicovjek je napisao/la:Jos samo okreciti pred Bajram i to je to
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
gledam ovaj dinamo i maksimir, pa ljudi ako su vama na kosevu tribine daleko, sta je onda ovo... dosta su ga sminkali i izgleda dosta ljepse, to bi i sarajevo trebalo uraditi i samo tribine natkriti, stadion i po.
Zarathustra
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Meni je to bas ruzan stadion
UpravoMortemHz je napisao/la:Meni je to bas ruzan stadion
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
nisam rekao da je lijep, za buldozera se ubio, ali eto sa ovim plavim dezenima haha izgleda pristojno..nije mi jasno da takav klub vec nije zapoceo novi stadion, ili nisam dobro informisan.
Zarathustra
Udinese, prije i poslije (renoviranje sa izbacivanjem atletske staze):
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Ovo dole je vizuelizacija? Koliko sam upucen jos uvijek nije gotova juzna tribina (trebalo bi do kraja godine). Cijena ovog zahvata (rusenje tribina, uklanjanje atletske staze, pomjeranje terena i izgradnja tri nove tribine) se procjenjuje na nekih 23-25 miliona € te se kapacitet stadiona Friuli smanjuje sa nekadasnjih 40000 na 25000. Sasvim OK cijena ali za nas opet ogromna...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Gledam stadion u Zürichu, na kojem igraju fc zürich i gcz. Ja bi bio zadovoljan da se onako renovira i Kosevo, sa atletskom, natkriven, smanjenim kapacitetom na oko 22k mjesta, uredjene prostorije, svlacionice itd. 
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Poljud je lijep stadion i zadovoljava sve standarde a jako je slican Kosevu. Sta dobar krov napravi od stadiona.
Pogledajte malo slike tog stadiona, jako lijep. Treba samo preslikati Poljud odnosno taj krov a i to je najjeftinije rijesenje. Cak ni atletska staza nije toliko ruzna kada imas onakav krov. A i ove ostale sitnice isto preslikat. Ako mogu oni igrati evropske utakmice onda se moze i na Kosevu. Ne treba izmisljati toplu vodu.
Koševo je za razliku od Poljuda mnogo asimetrično i disproporcijalno. Tome kumuju i koreografije koje spremamo na sjevernoj tribini. Svaki put je umjeće postaviti pravilno koreo zbog asimetričnosti rasporeda stolica. Istočna tribina je jedina koja je u pravoj liniji i koja odgovara savršenom skladu i proporcijama. Poljud je mnogo ljepši stadion od Koševa.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa pretpostavljam da bi se postavljale nove stolice, tako da bi se i redovi vjerovatno pomjerili, uskladili...kazem, moze se fino renovirati.. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, perodeformero, plisek, RoadRunner85, SHZ82 i 43 gosta.