[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Vjerovatno kad Marijanu ugovor istekne da ce Veca biti prvi golman,ustvari sigurno..Za Brazilca se slazem treba vise igrati..Ovo je vec drugi put da je mogao odluciti utakmicu..Kod gola u Vitezu sve je njegovim odlicnim potezom pocelo..Definitivno da nam njegova prije svega brzina u ovoj ligi moze najvise pomoci..Ajzea je napisao/la:Vakat je da stane među stative, mačka je na golu
Brazilac treba što više igrati !
Vjerovatno pauzira jednu utakmicu. Dvije bi bilo prestrogo.corleone87 je napisao/la:Vjerovatno kad Marijanu ugovor istekne da ce Veca biti prvi golman,ustvari sigurno..Za Brazilca se slazem treba vise igrati..Ovo je vec drugi put da je mogao odluciti utakmicu..Kod gola u Vitezu sve je njegovim odlicnim potezom pocelo..Definitivno da nam njegova prije svega brzina u ovoj ligi moze najvise pomoci..Ajzea je napisao/la:Vakat je da stane među stative, mačka je na golu
Brazilac treba što više igrati !
PS:Koliko ce kazne dobiti Marijan jednu utakmicu?
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/jakupo ... cku/163691Virtu4l je napisao/la:Sjeticemo se isto tako kao se Zrinjski u zadnjem kolu plasirao u Evropu.
Ma kakav halal liga je tek pocela, do kraja se moze svasta promjeniti. Ono sinoc nema veze s tim da li cemo prvi biti nego da je jedan covjek NAMJERNO tri puta pogrijesio. To nije slucajno.RobertoBaggio je napisao/la:MuhamedTM je napisao/la:Reko sam ja u 2 kolu da moramo halaliti ligu I uzeti kup ,cao vozdra alajhmanet to je to vec su nas sjebali za ligu.Ja im ligu halaliti neću.
Cime si mi odgovorio? Misljenjem novinara ovog portala? To mi nista ne znaci.primasquadra je napisao/la:Samo sam odgovorio liku koji je sam prozivao taj penal. Vi ste pokradeni sinoc , a Siroki se zalio na sudjenje na kosevu gdje je takoder sudjeno u njihovu korist odnosno stetu sarajeva.
Tacno tako igramo sa igračem manje sa svojim 5dragulja iz omladinskog pogona mladih od 21 godinu i opet nas ne mogu pobijediti nego te i pokradu strašno moramo nastaviti dalje koliki smo kao ekipa napredovali u zadnjih pola godine to nije normalno Odoviću kapa do poda i samo da ponovim ono što sam govorio onaj mali kjosjevski je pravi mangup od golmana drag mi je i Antolović ali ovaj mali mora branitiAvanes je napisao/la:Kako mi uništiše onako lijepu noć. Umjesto da se radujem onoj djeci i čudu kojeg su napravili, ja sam ljut, bijesan, tužan, razočaran... FUJ FUJ FUJ
A novinarima ovog portala svaka čast. Koji su to profesionalci pokazuje podatak da je prije 10 dana u ovom gradu održano svjetsko prvenstvo, ali je plačenicima bilo mrsko da odu do Zetre da uslikaju i napišu koju vijest, da objave da je to najbolje ikad organizovano prvenstvo. Lakše je sjediti, udarati po koli i nekom sendviču i kopirati vijesti sa ostalih portala i to tako loše da dosta vijesti bude na ekavici hebo te.
Treba urgirati da se napravi gorum za članove kluba, kako je davno rečeno da će biti i da više nikad ne kliknem na ovaj sajt.
NAŠIM MOMCIMA SVAKA ČAST OVO JE NAJBOLJA POSLJERATNA GENERACIJA NAŠEG ŽELJE. PONOSNI SMO NA VAS!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.