Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
STEF je napisao/la:Gdje je insajder Head da nam kaze da Cimirot 99% ide u Freiburg?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Valja nekad nesto i procitati....markan79 je napisao/la:ćuj 350k...skoro pa džabalesku..
Sabinho je napisao/la:Valja nekad nesto i procitati....markan79 je napisao/la:ćuj 350k...skoro pa džabalesku..
Ode Cimi za milion tristo ipakSjeverniVjetar je napisao/la:Ako dobiju 0.5 mil eura za Cimirota, neka skacu od srece.
Price o milionu su ublehe, ovo me podsjeca na transfer TSS u Inter, lete milioni, smisljaju se modeli placanja...pa corak.
Bravo za Cimirota nadam se da je on prvi u seriji milionske mladosti.Ajax je napisao/la:Ode Cimi za milion tristo ipakSjeverniVjetar je napisao/la:Ako dobiju 0.5 mil eura za Cimirota, neka skacu od srece.
Price o milionu su ublehe, ovo me podsjeca na transfer TSS u Inter, lete milioni, smisljaju se modeli placanja...pa corak.![]()
![]()
Sretno CImi legendo![]()
![]()
![]()
Koliko sam ja informisan, cifra je sa 1.3, pala na "oko milion".Ajax je napisao/la:Ode Cimi za milion tristo ipakSjeverniVjetar je napisao/la:Ako dobiju 0.5 mil eura za Cimirota, neka skacu od srece.
Price o milionu su ublehe, ovo me podsjeca na transfer TSS u Inter, lete milioni, smisljaju se modeli placanja...pa corak.![]()
![]()
Sretno CImi legendo![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Belito, bhfanatic14, Google Adsense [Bot] i 32 gosta.