FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SWRA1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SWRA1921 » 17 avg 2015, 12:07

Super, de ti jos jednom procitaj zadnju recenicu

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 17 avg 2015, 12:07

@super, procitaj zadnju recenicu iz saopstenja
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 17 avg 2015, 12:09

sorry do mene
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 17 avg 2015, 12:15

vjerovatno da to nisu samo onako napisali. a dovoljni su dokazi da je najbolji asistent benki bio pomocni sudija i ta utakmica olimpic zrinjski i onakva ofiraza dine hamzica...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 17 avg 2015, 12:20

Ostaviti se kukanja i okrenuti se Velezu i prvoj domacoj pobjedi :opaopa:
Zadnja izmjena: themaniaks, dana/u 17 avg 2015, 12:21, ukupno mijenjano 2 puta.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 17 avg 2015, 12:20

Treba gurati ovo do kraja, ne smije se vise popustiti taman i do UEFE stiglo i njihovih sudova.
Ulazes nesto, trudis se da napravis neki iskorak a savez i ljudi u istom te vracaju svaki put par koraka nazad i ovo nije prvi put.
Iz godine u godinu se to ponavlja, uvijek se neki klub favorizira i tendenciozno sudjenje ide u njegovu korist.
Sreca je pa smo u 21 vijeku i ima dovoljno snimaka da to i nije mnogo tesko dokazati.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 17 avg 2015, 12:22

Javna je tajna da pomenuta dvojica vedre i oblače u komitetu za sudjenje, samo su još trebali prozvati komitet za takmicenje i onda bi bilo potpuno, red je bio.da.neko.progovori, sjetite se da su svi srali.po.nama.a nismo pravili.ni 3 odsto sto se pravilo u zadnje dvije godine. Popustit se ne smije i ne smije se završiti na samo na Macicu

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 avg 2015, 12:24

[youtube][/youtube]
1:38, tribina
Kako se ismijah bratu :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 17 avg 2015, 12:30

Slavija pitari 2:3
Olimpic Zrinjski 1:2

je sasvim dovoljno a ima toga more.
Nemojte za zaboraviti čist penal protiv pitara kad smo vodili 1:0 kad je Jakupović poslan da završi remi i naravno odmah je poslije toga sviran penal pitarima. Završeno neriješeno Zrinjski prvak i zadnje kolo u Vrapčiće na izlet.

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 17 avg 2015, 12:36

Ovo saopštenje je mač sa dvije oštrice, nadam se da naši znaju šta rade. Kada nešto ovako saopštiš a da nije u afektu moraš biti i spreman da stojiš iza toga. Nadam se da smo dovoljno jaki i organizovani da u ovome ustrajemo a da ne ostane samo na saopštenju. Činjenica je da odkako je Brko otišao nemamo dovoljno jaku osobu ispred kluba koja može stati iza samog. Utakmice a i sam fudbal se već odavno ne dobiva na terenu već samim pritiskom na kompletno okruženje. Mi već odavno nemamo nikoga da lobira za nas u FSBiH.
Brko je imao taj "mahalsko-fakinski" pristup svim problemima a koji ovdje samo i prolaze. Prvi test poslije "saopštenja" je protiv Veleža. Tada će se vidjeti jesmo li pravi klub ili lakrdija.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 17 avg 2015, 12:46

Kakav mač. Šta to mi možemo izgubiti. Jedini klub vrijedan pažnje u ovoj državi ima status ko da je iz Ugljevika.

gramparada
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la gramparada » 17 avg 2015, 12:47

Ajzea je napisao/la:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cA7V0UDz2gg&feature=youtu.be[/youtube]
1:38, tribina
Kako se ismijah bratu :lol:
Ovo je isti lik sto je mazno loptu protiv Viteza :mrgreen:

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

najjacimanijak
Kontakt:

Post Postao/la najjacimanijak » 17 avg 2015, 12:48

Ko je imalo u toku mešetarenja u n,s. a u vezi sudijske organizacije zna šta je sve salem prolić spreman uraditi i zna se njegov dio, a elmir pilav je njegov produkt, tako dok je doticni sudio zna je gdje mu je gaža nedeljom, a svodilo se na to da sudi širokom i kako su ga docekivali ljudi iz uprave širokog placali i čašćavali poklonima ...usput jedan je od vodecih lizaca guze salemu dugi niz godina,.. stao bi na ovom..ništa nije sl.što/a nam rade

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 avg 2015, 12:50

šta će biti u srijedu ne znam, ali znam da iza ovoga stoje vrlo ozbiljni ljudi i da nije napisano u afektu.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 17 avg 2015, 12:59

najjacimanijak je napisao/la:Ko je imalo u toku mešetarenja u n,s. a u vezi sudijske organizacije zna šta je sve salem prolić spreman uraditi i zna se njegov dio, a elmir pilav je njegov produkt, tako dok je doticni sudio zna je gdje mu je gaža nedeljom, a svodilo se na to da sudi širokom i kako su ga docekivali ljudi iz uprave širokog placali i čašćavali poklonima ...usput jedan je od vodecih lizaca guze salemu dugi niz godina,.. stao bi na ovom..ništa nije sl.što/a nam rade
Salem je Pilavu i vjenčani kum, isto kao Dino i Harun u KS

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 17 avg 2015, 13:06

Ova situacija je ista kao na Svjetskom kad nam je indijanac sa N.Zelanda poništio
regularan pogodak. I šta se tu ima raspravljati.Jasno ko dan.
Neko reče kako je Valjić oštetio Široki na Grbavici i za to kažnjen sa 5 utakmica,
a i jeste,pa sad da vidimo te vajne stručnjake kako će reagirati na blamažu da linijski
sudac tri puta debelo pogriješi kod "PROCJENE".
Osim toga situacija prije izjednačujućeg gola Širokog je u najmanju ruku sumnjiva.

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 17 avg 2015, 13:06

rodom s Mejtaša je napisao/la:Kakav mač. Šta to mi možemo izgubiti. Jedini klub vrijedan pažnje u ovoj državi ima status ko da je iz Ugljevika.
Poanta je imamo li dovoljno damu da ovo izguramo do kraja, ako će samo ostati na riječima gazit će nas još više jer vide da mogu. Zadnje dvije godine
smo imali puno bitnijih problema u klubu tako da se na sve ostalo nije vodilo računa ali zato sam i napisao da će se poslije Veleža vidjeti koliko smo jaki.
To se odma vidi na sudijama koje će nam delegirati.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 17 avg 2015, 13:10

ChWilla je napisao/la:šta će biti u srijedu ne znam, ali znam da iza ovoga stoje vrlo ozbiljni ljudi i da nije napisano u afektu.
Najbitnije je da nije napisano u afektu. To znaci onda da su ljudi koji su napisali ovo obavjestenje dobro razmislili o svemu i da imaju podlogu,odnosno neke konkretne dokaze, jer treba znati da ce se u suprotnom sruciti lavina na nas, od medija do prozvanih klubova, a rat sa savezom je svakako neminovan da se desi.
Obavjestenje je svakako trebalo napisati, jer je sezona pocela zaista lose po nas po pitanju sudjenja, ali mi je ova zadnja recenica totalni visak ukoliko nemaju konkretne dokaze.
Sve ovo sto ljudi spominju na forumu su situacije i utakmice koje smo svi vidjeli i evidentno je da tu ima svega. Ali to nisu dokazi, ne mozes na osnovu toga tvrditi i optuzivati nikoga drugog do sudijsku organizaciju i cijelu tu ekipu.Da bi optuzio klubove, moras imati dokaze neke kupovine, slike, glasovne ili neke video forme itd. Ovako, rekla kazala, vidi se iz snimke te utakmice ili slicne stvari, mozes da galamis na sudije i na uticanje nekih kazni, nikako javno optuziti klubove. Tako da se nadam da si u pravu kad si rekao da znas da nije pisano u afektu, to bi onda znacilo da posjedujemo konkretne stvari koje cemo iznijeti u srijedu na pressu.

Ja sam svakako za to da se treba usprotiviti zbog loseg sudjenja, jer nam to unistava ligu, i normalno je da se oko sudjenja vrte odredjene ekipe ljudi iz raznih klubova koji imaju upliva u neke mutne radnje. To treba raskrinkati. Doslo je vrijeme da se zalimo, samo se nadam da ove optuzbe, koje su zaista velike, imaju podlogu u rijecima koje su napisane u zadnjoj recenici obavjestenja. Valjda cemo biti dovoljno konkretni. Ako smo vec krenuli ovako u napad, onda treba biti jako konkretan i dovesti to do kraja.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 avg 2015, 13:19

ma šta su oni nasrali prije godinu i po, obećali dokaze sutra, prekosutra, u četvrtak, ništa neće biti isto, rat protiv korupcije, pa nikad nikom ništa. nije stvarno da nije bilo i mnogo oštrijih saopštenja kod nas, prijetnji istupanjem i to. ja kažem da mislim da nije napisano u afektu, ali i da jeste zaista nije ništa što nije viđeno i čuveno hiljadu puta kod nas...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 avg 2015, 13:22

Ne treba zaboraviti da se cesljaju stvari u srpskom fudbalu i privode neki ljudi pa ceslja se hrvatski fudbal. Zasto mislite da nas trebaju zaobici treba im natovariti sve i jednu organizaciju koju kozemo da ispita regularnost takmicenja.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 53 gosta.