"Pozivamo komitet za suđenje da sankcioniše loše suđenje i poduzme korake da zaštiti regularnost takmičenja, te na taj način omoguće da se titula izbori isključivo na terenu, a ne zakulisnim radnjama mimo terena kao što je bio slučaj u prethodne dvije sezone."prisutanod1964 je napisao/la:Ono što je napisano u zadnjoj rečenici ODNOSI SE UPRAVO NA DVOJAC KOJI JE DIREKTNO UTICAO NA ISHOD ODLUČUJUĆIH
UTAKMICA I TO JE ,MISLIM, POENTA SVEGA.NJIHOVA IMENA SU NAPISANA.SVE JE JASNO.KO JE POMENUO SARAJEVO I ZRINJSKI
ILI BILO KOGA IZ TIH KLUBOVA.
U ovoj se recenici namece i direktno optuzuju dva kluba koji su uz pomoc sudijske organizacije i ona dva imena koja su navedena, zakulisnim radnjama mimo terena u zadnje dvije sezone dosli do svojih titula. Trazimo ovde od komiteta za sudjenje da zastiti regularnost takmicenja i da se omoguci da se titula ostvari na terenu regularnim putem, a ne kao sto se to desilo u dvije zadnje sezone, kada se , prema rijecima iz naseg kluba titula desila na neregularan nacin. Ako ovo nije direktna optuzba za tri strane, sudijska organizacija i dva kluba koja su uzela titulu, onda ja nesto ovde ne vidim dobro.
Ja realno nemam nista protiv , da sad ne pomislite kako se nesto bunim, nego se samo nadam da nasi znaju sta rade. Sve cemo vidjeti u srijedu.