Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Transferi
Za napada dovesti nekog talentiranog momka,da imamo i neku buducnost a i zbog konkurencije Wilsonu..Uz to da budu nekako razlicit tip igraca..inace skaut sluzba zakazala u zadnjih ko zna koliko godina nismo doveli niti jednog jedinog igraca do 23 godine da je odlicno odigrao makar par sezona,da ne govorim o tome da postane nositelj ekipa i tog nam po meni najvise fali!Kad sam govorio da nam treba jos jedno krilo ljudi mi se smijali a ispalli nas juznoamerikanac i sad smo u g.ovnima..Dodje Pedro,odigra dvije sezone u najbolju ruku solidno i kme kme Barca,Real i tako to..Darmian najbolje pojacanje ove sezone,jos je pozicija skripala i sa njim se ubolo pravo!
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Pisu novinari da je Ed Wodward danas imao let u Barcelonu da zakljuci dogovor sa Barcom vezi Pedra.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Jonny Evans has been told that he can leave the club by Louis van Gaal. [@AndyMitten]

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Najbolja vijest ovog ljetaAsteriks je napisao/la:Jonny Evans has been told that he can leave the club by Louis van Gaal. [@AndyMitten]

Evans nije trenirao sa ekipom za LPAsteriks je napisao/la:Jonny Evans has been told that he can leave the club by Louis van Gaal. [@AndyMitten]
Btw:
Nešto se busilica postidio Chice

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Gledam, na RedCafeu svi priželjkuju da će on bit dio deala za Stonesa, iako čisto sumnjam u to. U svakom slučaju, Everton je zainteresovan, upravo zbog Stonesovog eventualnog transfera (u Chelsea?).Asteriks je napisao/la:Jonny Evans has been told that he can leave the club by Louis van Gaal. [@AndyMitten]
S obzirom da je McNair bio na klupi prva dva meča, to znači da je Evans sad praktično šesti izbor na stoperu, a to je jasan znak da do kraja augusta ide. Ako ga već ne uspiju prodat, vjerovatno ide neka posudba i istek ugovora sljedeće ljeto, slično kao Cleverleyev slučaj. Valjda ipak nađu kupca sad, da se kakva-takva para uzme dok se može.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ja sam očito da ga hoće WBA ali tražite 12 miliona i to funti 

Joj dobrog dresa, majice za trening, šta god da jeEPL je napisao/la:Evans nije trenirao sa ekipom za LPAsteriks je napisao/la:Jonny Evans has been told that he can leave the club by Louis van Gaal. [@AndyMitten]
Btw:
Nešto se busilica postidio Chice![]()

Liči malo na španski dres ali nema veze, adidas je stvarno top odradio svu opremu.
- Thunderstruck
- Kontakt:
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Eto i Pedrina. Valjda opravda status pojacanja.Pedro has already agreed personal terms with Manchester United. (Sky Sports)
Nadam se da ce Luj, ako vec forsiro 4231 ici sa Pedrom na krilu a Mata na ceneru.
Porazgovaraj malo sa upravom kluba... kako kaže LujAsteriks je napisao/la:Eto i Pedrina. Valjda opravda status pojacanja.Pedro has already agreed personal terms with Manchester United. (Sky Sports)
Nadam se da ce Luj, ako vec forsiro 4231 ici sa Pedrom na krilu a Mata na ceneru.

Hoće sigurno će ići Mata u sredinu, jedino da budala ne bude Depaya forsirao

- JoseMourinho
- Kontakt:
Pedro lijevo, mata desno, depay ili fella u sredinu, pazite sta vam kazem 

Boze sacuvaj, Gaal izgubio kompas ovim transferom.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Naravno da je izgubio, ali red bi bio da bar podrzimo Pedra.
Ponavljam, odb se ciljano preskace ev vec drugu sezonu. Sada neki izvlace iz arhive analize kako smo od novembra 2014. primili svega 23 gola. A to sto je David spasavao po dva - tri zicera skoro svaki mec, sto je sreca bili uporan saveznik, niko nista.
Znam ovu odbranu u dusu, znam kako su koji igraci napredovali i sta znaci prilagodjavati et jednog Blinda pozadi. Isto tako moze gurnuti Carricka na stopera, Fellu na krilo, Depaya ispod Wazze, itd. Ali ljudi, ovo je moderan, brzi fudbal, pun duela.
Lujo ocito jos zivi u 90-im.
Ponavljam, odb se ciljano preskace ev vec drugu sezonu. Sada neki izvlace iz arhive analize kako smo od novembra 2014. primili svega 23 gola. A to sto je David spasavao po dva - tri zicera skoro svaki mec, sto je sreca bili uporan saveznik, niko nista.
Znam ovu odbranu u dusu, znam kako su koji igraci napredovali i sta znaci prilagodjavati et jednog Blinda pozadi. Isto tako moze gurnuti Carricka na stopera, Fellu na krilo, Depaya ispod Wazze, itd. Ali ljudi, ovo je moderan, brzi fudbal, pun duela.
Lujo ocito jos zivi u 90-im.
Momci jeste vi s BBC-a ? 

ne nego sa SS-baBelmin6 je napisao/la:Momci jeste vi s BBC-a ?
Nakon večerašnje tekme cijena Pedra je porasla na 35M pa se vi i dalje igrajte. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ali si zaboravio da je nakon one sinoćnje pala za 10 miliona.messilla je napisao/la:Nakon večerašnje tekme cijena Pedra je porasla na 35M pa se vi i dalje igrajte.
Sinoć je igrao protiv bunkera. Tu ni Gareth Bale nije ništa bolji.Baader je napisao/la:Ali si zaboravio da je nakon one sinoćnje pala za 10 miliona.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.