Los teren jbg-aElegant je napisao/la:Sta je Mirza izjavio ?

Los teren jbg-aElegant je napisao/la:Sta je Mirza izjavio ?
Ništa oni nisu lošije odigrali nego protiv Čelika u Lukavici, čak dosta bolje. Imali veoma dobrih prilika. Na samom početku Hadžija ima zicer. Videkanić ga uposli kao na tacni i on glavom pored. Poslije toga u drugom dijelu Hadžija centaršut, a mrtvi Pandža sto godina mu treba da se pokrene, i Kartal očisti u korner. Nakon toga Kara se popiša po našima, Marković proleti u prazno, još dvojicu naslaga i u njegovom stilu, kao što je i kod nas često radio, zapuca je u zadnji red juga.AdiFKS je napisao/la:Sumnjivih stvari ima. Mozda je do igraca, fina je kvota ovo, a ko ce to kod nas uganjati ko je sta uplacivao i gdje.
Pa jbg svako je kriv za neki gol. Kara za prvi, Fejzić za treći. Drugi gol je plod fantastičnog duplog pasa gdje je ispala kompletna odbrana Olimpica. Vaš prvi gol je Zeba čini mi se izgubio loptu, Stefan majstorski pogodio. Nisam pisao o krivcima, nego o prilikama.Mancini je napisao/la:A sto ne napises da je Karic kriv za primljeni prvi gol kada je izgubio loptu na centru?
Ispadao je lijevi bek najmanje četiri puta na toj strani, i kod drugog gola Slavije je ispao lijevi bek Olimpica.Pappy je napisao/la:Pa jbg svako je kriv za neki gol. Kara za prvi, Fejzić za treći. Drugi gol je plod fantastičnog duplog pasa gdje je ispala kompletna odbrana Olimpica. Vaš prvi gol je Zeba čini mi se izgubio loptu, Stefan majstorski pogodio. Nisam pisao o krivcima, nego o prilikama.Mancini je napisao/la:A sto ne napises da je Karic kriv za primljeni prvi gol kada je izgubio loptu na centru?
Ispadao kao iz tramvaja Videkanić. Barić mu je napravio djecu tamo po strani. Al imao je i on dva izuzetno dobra prodora. Generalno Olimpic sa svojim imenima mora mnogo bolje. Po meni jedini koji su na svom nivou su Bojan, Jadranko i Lede. Ostalo je sve daleko od svojih mogućnosti u ova prva četiri kola. Lede pokazao klasu kada je nekad na 2:2 pao na zemlju, i sa zemlje šutem na muke stavio Lučića.Mancini je napisao/la:Ispadao je lijevi bek najmanje cetiri puta na toj strani, i kod drugog gola Slavije je ispao lijevi bek Olimpica.Pappy je napisao/la:Pa jbg svako je kriv za neki gol. Kara za prvi, Fejzić za treći. Drugi gol je plod fantastičnog duplog pasa gdje je ispala kompletna odbrana Olimpica. Vaš prvi gol je Zeba čini mi se izgubio loptu, Stefan majstorski pogodio. Nisam pisao o krivcima, nego o prilikama.Mancini je napisao/la:A sto ne napises da je Karic kriv za primljeni prvi gol kada je izgubio loptu na centru?
Pa jbg, očigledno je došlo do nekog zasićenja, ili ga igrači bojkotuju. Treće solucije nema. Gotovo ista ekipa je prošle godine igrala odličan fudbal, nisu mogli preko noći zaboraviti igrati. A i lakše je zamjeniti jednog čovjeka, nego minimum deset igrača.Mancini je napisao/la:Na kraju ce se sve ''prelomiti'' preko trenerovih ledja.
U nasoj državi ne postoje više od tri kvalitetna trenera. A zaboravih napisati za Karića. Nahvalio si ga rekao bi čovjek novi Medunjanin.Pappy je napisao/la:Pa jbg, očigledno je došlo do nekog zasićenja, ili ga igrači bojkotuju. Treće solucije nema. Gotovo ista ekipa je prošle godine igrala odličan fudbal, nisu mogli preko noći zaboraviti igrati. A i lakše je zamjeniti jednog čovjeka, nego minimum deset igrača.Mancini je napisao/la:Na kraju ce se sve ''prelomiti'' preko trenerovih ledja.
Gdje sam ga nahvalio ? O njegovoj igri nisam pričao, samo o jednom napadu, gdje je naslagao našu četvoricu. Ako to nije dobar potez onda ne znam šta je.Mancini je napisao/la:U nasoj drzavi ne postoje vise od tri kvalitetna trenera. A zaboravih napisati za Karica. Nahvalio si ga rekao bi covjek novi Medunjanin.Pappy je napisao/la:Pa jbg, očigledno je došlo do nekog zasićenja, ili ga igrači bojkotuju. Treće solucije nema. Gotovo ista ekipa je prošle godine igrala odličan fudbal, nisu mogli preko noći zaboraviti igrati. A i lakše je zamjeniti jednog čovjeka, nego minimum deset igrača.Mancini je napisao/la:Na kraju ce se sve ''prelomiti'' preko trenerovih ledja.
Po meni je više za klasične "desetke" ako lopta ide preko njega. Naši su ga gurali na zadnjeg veznog, kako bi oslobodili prostor prvo za Karamatića, a onda za Zebu, što je bilo loše rješenje, jer je kao prvi iza napadača pružao bolje partije. Ali svakako da je i kao krilo bolja opcija nego zadnji vezni.Mokroguz je napisao/la:Zvuci mi k'o da je za krila, i da je danas toplo-hladno igrao.
Prvi penal puco golmanu dole desno i fino zabio iako se tamo golman bacio, eh onda drugi penal i opet puca isto sve samo sad ode lopta pored stativeBordoArmy88 je napisao/la:Hoće li biti kakvog pregleda, čujem da je Lede fulio penal pa ne vjerujem dok ne vidim!