Kakva je ovo šabanska liga, za nepovjerovati. Sve konta covjek treba im za ligu prvaka... treba **** izbacit iz lige.
Vracam se ja svom dobrom tenisu i bejzbolu
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Plzen 4:2harry_90 je napisao/la:AEK Aris Thes. 0-2 gola
Plzen - Slavia Prag 1
Jos Estudiantes za 30 kmharry_90 je napisao/la:BSC Young Boys - FC St. Gallen 1
Estudiantes LP - San Luis 1
FC Aarau - FC Basel 1893 2
Rosenborg - Stabæk 1
Sparta Praha - Slovacko 1
blueman-TM87 je napisao/la:Zna li neko da nisu Motherwel i Hibernian igrali večeras vaterpolo
Držim ti palčeve.harry_90 je napisao/la:Jos Estudiantes za 30 kmharry_90 je napisao/la:BSC Young Boys - FC St. Gallen 1
Rosenborg - Stabæk 1
Hvala Willy .Willy je napisao/la:Držim ti palčeve.harry_90 je napisao/la:Jos Estudiantes za 30 kmharry_90 je napisao/la:BSC Young Boys - FC St. Gallen 1
Rosenborg - Stabæk 1
harry_90 je napisao/la:Ja kakve sam srece ne bi me cudilo da Estudiantes kiksa kuci .
Juče je dobila Azarenku, očekivao sam da će i danas dobiti. Igraj da će sutra dobiti Petrovu.Monolog je napisao/la:U pm.
Mene će ovaj ženski tenis stajati glave.
Ana nije dobila igračicu iz top 10 barem godinu dana, a danas je rasula Dementievu. I, što je najžalosnije, kada budem ja igrao na nju, izgubiće glatko u 2 seta.
O Ana, da nisi tako lijepa, poručio bih ti svašta, ovako...
ja sam jos igrao Želju X2, kao sto sam rekaoharry_90 je napisao/la:Jos Estudiantes za 30 kmharry_90 je napisao/la:BSC Young Boys - FC St. Gallen 1
Rosenborg - Stabæk 1
Sretno da prodjessarajlija89 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Ja kakve sam srece ne bi me cudilo da Estudiantes kiksa kuci .
prvu su dobili na strani 1-0....i ja sam se dvoumio oko toga...i na kraju nisam odigro...
al eto..osto mi real na jednom a imo sam lud listic...ufatim 2 na st ettiene i brondby..obori me bilbao...reala bi isto ceko 2 glave
koliko si uplatio na tiket jer je ukupno za moje parove oko 3 kvota,ja dao 10 km.LFC_LAVOV je napisao/la:ja sam jos igrao Želju X2, kao sto sam rekaoharry_90 je napisao/la:Jos Estudiantes za 30 kmharry_90 je napisao/la:BSC Young Boys - FC St. Gallen 1
Rosenborg - Stabæk 1
Sparta Praha - Slovacko 1isti list, sretno
Gledao sam je juče i danas (Eurosport prenosi turnir), igra kao u najboljim danima.Monolog je napisao/la:Ma htjedoh napisati do ovog turnira da niej dobila nikog.
A i sutra ću, ukoliko budem odigrao taj par, igrati na Petrovu. Ima da je kopam.
Sad ću joj mail poslat, da me isplati. Ako neće u parama, moRe i u naturi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.