Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

FaraonTM
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la FaraonTM » 18 avg 2015, 00:29

Duff je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Duff je napisao/la:Ova slika iznad nije u trenutku dodavanja lopte.

Gusto je.
Mada po meni ponisten je korektan gol Želji, ali ona izjava o prethodne dvije sezone je jadna.
Ima svega, uvijek je bilo i biti će. Svima.
Po meni je to još jači dokaz da nije bilo ofsajda, jer na slici je Sadiković već uputio loptu eh sad jedino da je od trenutka kada Dado dira loptu do ovog trenutka sa slike (neka stotinka, dvije) igrač Širokog pretrčao jedno 2 metra a Tiago ostao ukopan pa da se čini kao da nije ofsajd a zapravo je bio u trenutku dodira lopte :D :lol:
Ne znam brate čudan je kut.
Bilo kako bilo, ništa se neće promjenuti,nažalost.

Okrenuti novi list i jako prema dalje
Ma neće se ništa promijeniti al' ovako nešto uraditi sa ovom linijom je u najmanju ruku bezobrazno i drsko da ne kažem pišanje prema svakom ljubitelju fudbala u BiH.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 18 avg 2015, 00:29

Šta je loše u liniji ? jedina greška po meni je što je nisu stavili na lijevu nogu Ćorića umjesto po sredini tijela, mada ni to ne bi promijenilo situaciju.
Valjda i treba da se povuče od sudije do zadnjeg igrača, ako se protivnik nađe unutar linije nema ofsajda. Kako bi to vi povukli liniju, nije provaktorski nego me interesuje. Jest da djeluje zbunjujuće zbog ove linije košenja trave. Da se primjeni linija 16m, ne može.

slika

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 18 avg 2015, 00:30

Iskreno bolje da su sutili kad su vec us.rali, a ne pokras te i jos te budalom prave
=\_1921_/=

samoplavo
Kontakt:

Post Postao/la samoplavo » 18 avg 2015, 00:31

Kažu da se Salem ljuti zbog neopravdovanih "epiteta" da je debel, te je uz snimak poslao i svoju najnoviju sliku. Samo ljubomorni će reći da je ovo photoshop:
slika

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 18 avg 2015, 00:32

http://pokit.org/get/?34829cc91833cf220 ... 15cbdd.jpg

Ovo je relevantna slika, povucite paralelu sa sesnastercem i vidjet ćete da se radi o offsideu. Realno. I ja sam konto da nije al evo ova slika najbolje govori, neznatan offside, ne bi mu se moglo zamjeriti i da ga nije svirao al ispravna odluka :P

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 avg 2015, 00:34

Coraco je napisao/la:Šta je loše u liniji ? jedina greška po meni je što je nisu stavili na lijevu nogu Ćorića umjesto po sredini tijela, mada ni to ne bi promijenilo situaciju.
Problem je u tome što je nemoguće povući liniju na ovom snimku koji su oni izabrali kao dokaz, ugao je poprilično težak. Ima snimak na kojem se vidi linija 16-erca koji može i mora da bude jedina orjentacija, a ne ovaj snimak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samoplavo
Kontakt:

Post Postao/la samoplavo » 18 avg 2015, 00:37

Na ovom snimku sam i ja u ofsajdu trenutno. Odoh se premjestit u kuhinju da bude regularan post.

STEF
Kontakt:

Post Postao/la STEF » 18 avg 2015, 00:37

jurisicduska je napisao/la:http://pokit.org/get/?34829cc91833cf220 ... 15cbdd.jpg

Ovo je relevantna slika, povucite paralelu sa sesnastercem i vidjet ćete da se radi o offsideu. Realno. I ja sam konto da nije al evo ova slika najbolje govori, neznatan offside, ne bi mu se moglo zamjeriti i da ga nije svirao al ispravna odluka :P
Kako ta slika koja je snimana iz nemoguceg ugla za procijeniti da li je bio ofsajd ili ne,moze biti relevantnija od ove koja je malte ne u liniji?

slika

Povuci paralelno sa linijom 16 metara!

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 18 avg 2015, 00:38

Problem u liniji je sto je koristena ova kamera iz Metkovica. Sto nisu koristili ovu normalnu gdje se vidi i linija od 16 i gdje kad uporedis sa tribinom Maca brzi je ispred? Sto? Zato sto i oni znaju da nije bio ofsajd i vjerovatno zato sto su takva naredjenja.
Ovo je problem sto nam prave cirkus od lige prave cirkus od nas i onda se mi cudimo kad ljudi gledaju Real Barsu...
Cirkus!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 18 avg 2015, 00:39

STEF je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:http://pokit.org/get/?34829cc91833cf220 ... 15cbdd.jpg

Kako ta slika koja je snimana iz nemoguceg ugla za procijeniti da li je bio ofsajd ili ne,moze biti relevantnija od ove koja je malte ne u liniji?

slika

Pa i na ovoj je offside.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 18 avg 2015, 00:39

de majke vam ne budite mulci koji ce povjerovat onoj gluposti sad najednom, povucenoj liniji gdje je i coric u ofsajdu ;)

ima fino slika gdje se vidi linija 16-terca i fino se moze povuc linija i nema ni govora o ofsajdu ;)

STEF
Kontakt:

Post Postao/la STEF » 18 avg 2015, 00:39

samoplavo je napisao/la:Na ovom snimku sam i ja u ofsajdu trenutno. Odoh se premjestit u kuhinju da bude regularan post.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 18 avg 2015, 00:40

Ja ne bi ovakvu lajnu dušmanu razvuko..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 18 avg 2015, 00:41

Da nije bilo prenosa i ne postoji snimka dogadjaja pa da se i ravnamo po raznoraznim slikam.
ali ova zayebancija od ovog komiteta je na nivu nasih politicara koji nas ubjedjuju da je u zemlji divno i bajno.
Treba ovo UEFI proslijediti mi sami se s ovim nikad necemo izboriti, a UEFA ce zacas to precesljati kao i susjede ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 avg 2015, 00:42

jurisicduska je napisao/la:
STEF je napisao/la:

slika

Pa i na ovoj je offside.
Brate znaš li ti pravila, znaš li geometriju yebote? :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

STEF
Kontakt:

Post Postao/la STEF » 18 avg 2015, 00:43

http://videochart.net/video/33153.3059c ... 4529bfcbb1

Evo i snimak.Nema sanse da je ovo ofsajd!
Zadnja izmjena: STEF, dana/u 18 avg 2015, 00:44, ukupno mijenjano 3 puta.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 18 avg 2015, 00:43

jurisicduska je napisao/la:
STEF je napisao/la:

slika

Pa i na ovoj je offside.
Drug zdravlje je najprece, ucini nesto za svoj vid.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 avg 2015, 00:43

Coraco je napisao/la:Šta je loše u liniji ? jedina greška po meni je što je nisu stavili na lijevu nogu Ćorića umjesto po sredini tijela, mada ni to ne bi promijenilo situaciju.
Valjda i treba da se povuče od sudije do zadnjeg igrača, ako se protivnik nađe unutar linije nema ofsajda. Kako bi to vi povukli liniju, nije provaktorski nego me interesuje. Jest da djeluje zbunjujuće zbog ove linije košenja trave. Da se primjeni linija 16m, ne može.

slika
Sa ovom crvenom linijom se moze manipulisati jer se ne vide vanjske linije. Na toj slici je stavljena gdje je stavljena, meni licno izgleda da je malo previse ukoso. Evo ja sam je odokativno stavio na drugo mjesto. Koje sad izgleda realnije?
slika

p.s. neutralan sam ;)

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 18 avg 2015, 00:44

EmirTM87 je napisao/la: Haj se molim te zagledaj dobro u njihov snimak i sliku i reci mi da linija nije krivo povucena.
Ofsajda nema pa vi pricajte sta hocete.
Uzeo sam tvoju sliku i ovu sto je @jurusicduska dodao, poigrao se malo sa photoshopom (koji inace koristim 10 god.) i jasno se vidi da ofsajda nema.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

samoplavo
Kontakt:

Post Postao/la samoplavo » 18 avg 2015, 00:45

BOG samo zna ko ovo crta po savezu, možda je Salemov daidžić se zaposlio, rekao da zna u Paintu radit.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.