Eto ipak si samo tvrdoglavCoraco je napisao/la:Upravu ste nema šta i slažem se sa vama vezano za to da je pravilno gledati linije terena. Htio sam staviti akcenat na pomoćnika, u kakvoj je on bio situaciji kad je trebalo podići zastavicu. Forsiram sudiju u cijeloj priči jer je jedna stvar teren a druga stvar usporeni snimak i slika.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Linija saveza po onom klipu.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
KLIS je napisao/la:vivaILchelik je napisao/la:Vama su se bar udostojili odgovoriti... Nas isto poslije ovog proigravanja izasao 1 na 1
Vidiš da je ofsajd.
Celik takodjer ostecen.
Taman izađoh iz ofsajda, opet uđoh...
Šta, ovaj trokut se označava samo kad je crnac u toj zoni?
Šta, ovaj trokut se označava samo kad je crnac u toj zoni?
Sad je najvece pitanje zasto je savez ovo uradio,zasto im je ovo trebalo?MCMXLVI je napisao/la:Linija saveza po onom klipu.
Zato što je Salem zaprijetio da ako ne završe za 5 minuta sve svi lete sa radnog mjesta. Gladan je bio, pričalo se da će pojesti PILAV Elmira.
Da su priznali grešku, dali smradu dvije tekme suspenzije, zataškalo bi se ovo. Mi smo svi takvi. Ali sad su sebi napravili medvjeđu uslugu!
Da su priznali grešku, dali smradu dvije tekme suspenzije, zataškalo bi se ovo. Mi smo svi takvi. Ali sad su sebi napravili medvjeđu uslugu!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ovo izgleda kao neko abstraktno umjetnicko djelo.MCMXLVI je napisao/la:Linija saveza po onom klipu.
Neshvaceni umjetnici iz saveza.... Salem & ekipa.
Bolje bi za njihov kredibilitet bilo da ne pokusavaju stititi sudije kada naprave ocigledne greske. Cemu to?
I kad bi sad tu situaciju uz liniju saveza zumirao, ispada cisti ofsajd kao sto sam i ja mislio u prvom slucaju. Neces mene zajebati Saleme...

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
prisutanod1964
Pa i ovdje je problem.Pitate se kako.Pa i ta Savezova linija dokazuje da opsajda nije bilo.Njihova linija sijeće desnu noguSTEF je napisao/la:Sad je najvece pitanje zasto je savez ovo uradio,zasto im je ovo trebalo?MCMXLVI je napisao/la:Linija saveza po onom klipu.
zadnjeg igrača obrane Širokog a Tiagove su noge debelo iza iste, lopta već upućena.
Koliko ja znam gledaju se noge a ne nageto tijelo ili ispružena ruka,ako naravno Savez nije u međuvremenu promijenio pravila.
hvala momcima na ovome!
ISPRINTAJTE OVO GREDIĆU, ali spremite mu priču, smotan je za ove stvari.
Kada se zumira, i od onog Džekinog protiv Nigerije se može napraviti OFSAJD. Čim se vidi bilo koja linija Salem mrša od muke.
NSBIH MAFIA!
ISPRINTAJTE OVO GREDIĆU, ali spremite mu priču, smotan je za ove stvari.
Kada se zumira, i od onog Džekinog protiv Nigerije se može napraviti OFSAJD. Čim se vidi bilo koja linija Salem mrša od muke.
NSBIH MAFIA!
Svaka cast majstore,u par koraka si obrukao ove kriminalceMCMXLVI je napisao/la:I kad bi sad tu situaciju uz liniju saveza zumirao, ispada cisti ofsajd kao sto sam i ja mislio u prvom slucaju. Neces mene zajebati Saleme...
Saleme, sebe ne možeš više zumirat pa sad misliš ovdje yebat nas u moždane ćelije!
MRŠ STOKO SELJAČKA!
Usput, misli li ova Sportsport.ba redakcija napisati šta povodom ove bruke. Ovaj članak izgleda kao da su potvrdili ovo mozgojebarenje.
MRŠ STOKO SELJAČKA!
Usput, misli li ova Sportsport.ba redakcija napisati šta povodom ove bruke. Ovaj članak izgleda kao da su potvrdili ovo mozgojebarenje.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pa plaćen članak, šta očekuješ? Neće sami sebe potopiti za svoje pare, talasat će se do slijedećeg kola, neko će opet biti oštećen i tako u krug. Klubovi generalno imaju problem jer ova saopštenja izdaju individualno i obavezno je neki drugi klub kriv za to, a niđe veze, sviju po malo jebu, i tačno mi ovo liči na zavadi koliko možeš i bježi, hajmo ih sve **** dok se međusobno ne pokolju a sa njih skrenuta sva pažnja, sa ove komisije a ona vedri i oblači rezultatima.
@prisutanod1964, bravo upravo tako.
@STEF, nema na cemu drug. Mrzim nepravdu! Nije ovo nista sta su nama radili zadnja 4 kola.
@STEF, nema na cemu drug. Mrzim nepravdu! Nije ovo nista sta su nama radili zadnja 4 kola.
Svaka cast MCMXLVI
Ne mogu da vjerujem da je onaj padobranac gledao polozaj linijskog sudije pri crtanju linije...
Svaka cest na slikama. Pod hitno klubovi moraju nesto uraditi po pitanju sudjenja. Svako kolo makar jedna utakmica lakrdija. Ovako vise ne moze. Svaki klub ce biti ostecen, sto se moze odraziti u borbi za titulu i ispadanje. Sta treba na kraju da sudije sve odluce? Zaustaviti ovo dok je vrijeme !
- JoseMourinho
- Kontakt:
Bravo majstore @Mcmx...

Evo prilike za ekskluzivu za ovaj sajt, svi ce oni ovo sutra vidjet da vidimo hocel objavit, profesionalno odradjena slika i sve mogu fino objasnit
Ili ce se ipak gurnut glava u pjesak i presutit?

Evo prilike za ekskluzivu za ovaj sajt, svi ce oni ovo sutra vidjet da vidimo hocel objavit, profesionalno odradjena slika i sve mogu fino objasnit
Ili ce se ipak gurnut glava u pjesak i presutit?
Mamu im lopovsku yebem. Škriparska posla.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.