Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
od danas vise nista nece biti istobagrcavi je napisao/la:Pa jel moguće da su ovo objavili? O gdje mi živimo kad nam u krovnoj fudbalskoj organizaciji rade ovakvi nehljebovići, kriminalci i amateri. Fuj
Ovo je tek pocetakbistrikboy je napisao/la:od danas vise nista nece biti istobagrcavi je napisao/la:Pa jel moguće da su ovo objavili? O gdje mi živimo kad nam u krovnoj fudbalskoj organizaciji rade ovakvi nehljebovići, kriminalci i amateri. Fuj
Pa sjecas se Prolic je penale s centra sudio on nije mogao iz onog kruga na centru istrcati. Dok jw sudio imao je braz bratu 40 kg viskarodom s Mejtaša je napisao/la:To je to. Nakon remija u Prijedoru, titulu je mogao osvojiti bilo ko samo ne Željo. Ko bi objasnio u šta su pare otišle kad Željo kokuz opet prvak.bojamora je napisao/la:Treba na presici otvoreno i bez uvijanja i argumentovano pokazati da su zadnje dvije sezone bile neregunalne a i ova sada i žaliti se uefi Veoma je lako to dokazati na osnovu snimaka poništenih gólova nedosudenih penala i drugog što je direktno uticalo na tabelu na primjer igranje očito dupovca u kaznenom prostoru rukom kada jakupovhć nije htjeo da svira te je sezone primarni cilj saveza i pitara u njemu bio ne dozvoliti želji da bude prvak a zrinski je tu samo slučajno upao jer sarajevo nikako nije moglo. E onda prošle sezone cilj istog lobija na čelu sa selimovičem utrpanim proličem i ostalim je bio da sarajevo mora biti prvak i to su postigli sudijskim namještanjima a kao dokaz priložiti snimke njihovih utakmica protiv slavije olimpika travnika širokog i sve jasno ko dan to je jedini način jer sa seljacima se ne može drugačije
Ovaj levat što spominje kako je oštećen Široki se pravi lud. Nije Široki oštećen zbog Želje već da ostane remi. Želji niko nije davao gram šanse za titulu već se priželjkivao raspad. Jedini konkurent je bio Široki i cilj je bio samo njih zaustaviti.
Remi sinoć ne odgovara ni Želji ni Širokom već hibridima. Sad će Želju popustiti, a slijedeća žrtva je Zrinjski. Pokušao ih je Jakupović već odraditi, ali pitari su toliko loši da im pomoći nije bilo. Ono je lakrdija bila da se više nije moglo gledati. Ubili su Mešanovića, a ne znam je li faula dobio. S druge strane pitarima izmišljo faulove, ne bi ni Salem bolje.
Kad se samo sjetim Pušininog Saveza.Tad je Salem glavni sudija bio, derbije sudio. Čovječe to je isto ko kad bi ja derbi sudio. Šta smo mi sve trpili dok im Amar nije je.bo majku svima. Nikad ih ta trauma neće proći. Vratiće se Amar ****.će im mater.
[youtube][/youtube]MU'MIN T.M. je napisao/la:Iskreno nikad ne mogu zaboraviti utakmicu protiv Slavije u I.Sarajevu, ima jedno 6,7 godina...
Lopta udara u glavu Dudu, a saudija svirao penal...diskutabilna odluka. Na BHT pregledu, zaustave trenutak kada lopta udara u glavu Dudu i pita voditelj nekog ko je bio gost iz NS, da li ste sada promjenili odluku kada vidite ovaj snimak? Kaže: ne, bila je ruka.....![]()
![]()
![]()
Ne znam da li se ko sjeća ovog o čemu govorim...
Ne treba zaboraviti i neke ofsajde protiv Olimpica, kad nam je isto tako poništen regularan pogodak, i oteta pobjeda....al hajd.
sjecam ja i to dobro,Djelo bio gost tadaMU'MIN T.M. je napisao/la:Iskreno nikad ne mogu zaboraviti utakmicu protiv Slavije u I.Sarajevu, ima jedno 6,7 godina...
Lopta udara u glavu Dudu, a saudija svirao penal...diskutabilna odluka. Na BHT pregledu, zaustave trenutak kada lopta udara u glavu Dudu i pita voditelj nekog ko je bio gost iz NS, da li ste sada promjenili odluku kada vidite ovaj snimak? Kaže: ne, bila je ruka.....![]()
![]()
![]()
Ne znam da li se ko sjeća ovog o čemu govorim...
Ne treba zaboraviti i neke ofsajde protiv Olimpica, kad nam je isto tako poništen regularan pogodak, i oteta pobjeda....al hajd.