FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

DR.HOUSE
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DR.HOUSE » 18 avg 2015, 07:50

na kraju ce svih devet igraca i golman zelje biti u ofsajdu ima li ko talentovan u fotosopu d ai to uradi da pomognemo nasim postenjacinama iz saveza
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :lol: :lol: :lol: :lol: :rol: :rol: :rol: :think: :think: :think: :think: :think:

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 18 avg 2015, 07:52

Blagojević i Đelmić u liniji :D :lol: :lol: Ipak u malom ofsajdu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pcelar1921
Kontakt:

Post Postao/la pcelar1921 » 18 avg 2015, 07:54

Svaka čast na trudu i ovim slikama momci treba sve portale i medije zatrpat nek objavljuju uefu pismom ma sve živo ovo je lopovluk neviđenih razmjera, to ti je ono gleda te u oči, a laže pa šta onda nisu u stanju uraditi zaboga milog, čim hoće slagat hoće i ukrast.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 avg 2015, 07:56

bagrcavi je napisao/la:Pa jel moguće da su ovo objavili? O gdje mi živimo kad nam u krovnoj fudbalskoj organizaciji rade ovakvi nehljebovići, kriminalci i amateri. Fuj :puke:
od danas vise nista nece biti isto :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 avg 2015, 08:06

crtaj bre crtaj, idi u pizdu materinu...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 avg 2015, 08:12

bistrikboy je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Pa jel moguće da su ovo objavili? O gdje mi živimo kad nam u krovnoj fudbalskoj organizaciji rade ovakvi nehljebovići, kriminalci i amateri. Fuj :puke:
od danas vise nista nece biti isto :mrgreen:
Ovo je tek pocetak :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 18 avg 2015, 08:23

Ja razumijem pokušaj da se pokrije očigledna krađa, ali da sam ponudiš dokaz da si lopov, e to mi ne ide u glavu.
Onaj ko je ovu crtu povukao, sam je sebe uvalio. Sad je vrijeme da naš klub ovu lakrdiju proslijedi onima koji su nadležni u UEFA.
Ova odluka saveza nam govori još nešto. Oni misle da im niko ništa ne može, da mogu raditi šta hoće.
Na nama je da im dokažemo da su malo zahebali.
:nedam: :thumbdown:
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 18 avg 2015, 08:30

Bolje bi bilo da nisu ništa objavljivali, jao lakrdije od saveza! :o

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 avg 2015, 08:34

dokaz, daću ti živi dokaz... :zviz:

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 18 avg 2015, 08:39

rodom s Mejtaša je napisao/la:
bojamora je napisao/la:Treba na presici otvoreno i bez uvijanja i argumentovano pokazati da su zadnje dvije sezone bile neregunalne a i ova sada i žaliti se uefi Veoma je lako to dokazati na osnovu snimaka poništenih gólova nedosudenih penala i drugog što je direktno uticalo na tabelu na primjer igranje očito dupovca u kaznenom prostoru rukom kada jakupovhć nije htjeo da svira te je sezone primarni cilj saveza i pitara u njemu bio ne dozvoliti želji da bude prvak a zrinski je tu samo slučajno upao jer sarajevo nikako nije moglo. E onda prošle sezone cilj istog lobija na čelu sa selimovičem utrpanim proličem i ostalim je bio da sarajevo mora biti prvak i to su postigli sudijskim namještanjima a kao dokaz priložiti snimke njihovih utakmica protiv slavije olimpika travnika širokog i sve jasno ko dan to je jedini način jer sa seljacima se ne može drugačije
To je to. Nakon remija u Prijedoru, titulu je mogao osvojiti bilo ko samo ne Željo. Ko bi objasnio u šta su pare otišle kad Željo kokuz opet prvak.
Ovaj levat što spominje kako je oštećen Široki se pravi lud. Nije Široki oštećen zbog Želje već da ostane remi. Želji niko nije davao gram šanse za titulu već se priželjkivao raspad. Jedini konkurent je bio Široki i cilj je bio samo njih zaustaviti.
Remi sinoć ne odgovara ni Želji ni Širokom već hibridima. Sad će Želju popustiti, a slijedeća žrtva je Zrinjski. Pokušao ih je Jakupović već odraditi, ali pitari su toliko loši da im pomoći nije bilo. Ono je lakrdija bila da se više nije moglo gledati. Ubili su Mešanovića, a ne znam je li faula dobio. S druge strane pitarima izmišljo faulove, ne bi ni Salem bolje.
Kad se samo sjetim Pušininog Saveza.Tad je Salem glavni sudija bio, derbije sudio. Čovječe to je isto ko kad bi ja derbi sudio. Šta smo mi sve trpili dok im Amar nije je.bo majku svima. Nikad ih ta trauma neće proći. Vratiće se Amar ****.će im mater.
Pa sjecas se Prolic je penale s centra sudio on nije mogao iz onog kruga na centru istrcati. Dok jw sudio imao je braz bratu 40 kg viska

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 18 avg 2015, 08:47

Iskreno nikad ne mogu zaboraviti utakmicu protiv Slavije u I.Sarajevu, ima jedno 6,7 godina...
Lopta udara u glavu Dudu, a saudija svirao penal...diskutabilna odluka. Na BHT pregledu, zaustave trenutak kada lopta udara u glavu Dudu i pita voditelj nekog ko je bio gost iz NS, da li ste sada promjenili odluku kada vidite ovaj snimak? Kaže: ne, bila je ruka..... :lol: :lol: :lol:

Ne znam da li se ko sjeća ovog o čemu govorim...

Ne treba zaboraviti i neke ofsajde protiv Olimpica, kad nam je isto tako poništen regularan pogodak, i oteta pobjeda....al hajd.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 avg 2015, 08:52

kad je urdinov dao skroz regularan gol, pretprošle godine 1-1 završilo...

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 18 avg 2015, 08:55

Pa sjetite se Dzemala Čalije mrtvog pitara koji je i danas u sudiskoj organizaciji pogotovo sto su sad u savezu sve pitari od Beganovica Prolica pa nadalje.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

pcelar1921
Kontakt:

Post Postao/la pcelar1921 » 18 avg 2015, 08:56

ukrali nam bodove protiv radnika na grbavici, nas na domaćem terenu pokradu, pa sad i ova tri boda iz širokog pa 4 boda su nam ukrali, čist aut za nas on svira za njih i gol nam daju.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 18 avg 2015, 09:01

MU'MIN T.M. je napisao/la:Iskreno nikad ne mogu zaboraviti utakmicu protiv Slavije u I.Sarajevu, ima jedno 6,7 godina...
Lopta udara u glavu Dudu, a saudija svirao penal...diskutabilna odluka. Na BHT pregledu, zaustave trenutak kada lopta udara u glavu Dudu i pita voditelj nekog ko je bio gost iz NS, da li ste sada promjenili odluku kada vidite ovaj snimak? Kaže: ne, bila je ruka..... :lol: :lol: :lol:

Ne treba zaboraviti i neke ofsajde protiv Olimpica, kad nam je isto tako poništen regularan pogodak, i oteta pobjeda....al hajd.
[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 18 avg 2015, 09:04

Od kad sam vidio ovu sliku, nije mi dobro, svaki komentar je suvišan :puke:

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 18 avg 2015, 09:10

slika

slika

slika

slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 avg 2015, 09:14

MU'MIN T.M. je napisao/la:Iskreno nikad ne mogu zaboraviti utakmicu protiv Slavije u I.Sarajevu, ima jedno 6,7 godina...

sjecam ja i to dobro,Djelo bio gost tada :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 18 avg 2015, 09:17

E ono što mene sad zanima je da li na ovom forumu i inače među nama ima pravnika i ljudi koji su upućeni u pravilnike uefe, da li mi možemo išta uraditi po ovom pitanju i ako da šta konkretno?
Ovo je u rangu nadrealista i zaista nema smisla igrati dalje ovu ligu kad ti se pišaju po glavi.
Znači molim vas ako iko ima ko zna šta i kako reagovati ovo je idealan trenutak jer ovako definitivno više ne može! :!:

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 18 avg 2015, 09:20

Ma hajd jbg pogrijese sudci to inekako al tu sliku stavljat time mazat oci ma nevjerovatno sta rade.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino i 23 gosta.