Po meni dobar transfer za momka koji nema polusezonu dobru nego samo neke tekme, i za kojeg se ne zna ustvari koja je pozicija ce dobit haman iste pare ko što Juve dobi za vrhunskog veznog

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Rijetko momci od 20 ili 21 godinu preuzimaju odgovornost.Do juce je igrao po pasnjacima Hrvatske, polako.FaraonTM je napisao/la:Po meni je Kova alibi igrač, dečko jednostavno nema damu da preuzme odgovornost kada bi morao. Nešto sumnjam da će proigrati u Realu...
Al' sve u svemu po meni su Interovci napravili vrlo dobar posao, nije malo 40 miliona za nekakvog talenta.
De ba.Denno je napisao/la:Kovacic 40 mil i neko da se zali![]()
Koliko bi Radja kostao ili Strootman bez povrede
SiamoNoi je napisao/la:Ipak nista od one moje predviđene tablice.Da se ne bi tko hvatao kasnije...
Inter u najboljem slučaju šesti iako imam dojam da slijedi katastrofa epskih razmjera.Posljedice klupskih poteza ovog ljeta,bojim se,osjetit će se i pamtiti godinama.Kako u dva tjedna raz*ebati jednu od potentnijih ekipa u Europi...za udzbenike.Već tamo negdje 2018. Chini će me nazvati Interov Bela Guttmann i taj će termin vrlo brzo biti usvojen među svekolikim pučanstvom.
Izbori
Ovaj mercato je po meni jedna velika odskocna daska za citav Kalco. Ne sjecam se kada je manje igraca otislo iz Kalca (kvalitetnih naravno), a malo je reci da se svaka ekipa pojacala sa nekolicinom fantasticnih iz vana, pogotovo Roma, inter i Milan. Prvi put nakon dosta vremena da nijedna ekipa nije odlucila da krene u rasprodaju svojih igraca da bi opstali, vec su se svi bacili u finansiranje. Jos jedna dobra sezona u Evropi i prelaze se englezi gotovo sigurno. Ako se vratimo 3-4 i vise godina unazad, odavno nije bilo ovoliko kvaliteta u ligi, toliko potencijalnih kandidata za mjesta u ligi prvaka i slicno. Da bi se vratili u sami vrh potrebno je da jedni guraju druge sa ovakvim transferima, a to se i desava. Milan je potrosio bruku novca (vise nego u zadnjih par godina zajedno), a opet mislim da nece moci lako do te 3. pozicije, kao i Lazio koji je proslu sezonu odlicno odradio, zadrzao sve svoje igrace (a kostur im je mlad), dodatno se pojacao. Samo jaka konkurencija, da gledamo zanimljivu i jaku ligu_forzamilan_ je napisao/la:Nešto sad kontam 2 izuzetna igrača Vidal i Kovačić napuštaju Seriju A. To nije nikako dobro i nadam se da će se zaustaviti taj trend prodaje najboljih igrača iako su s druge strane došla jaka imena ovo ljeto.
Koliko je simpatican post, grehota je ovakvu glupost obrisati.Denno je napisao/la:@krpelju
Nikad on nece biti njihov nivo, Radja i Kevin jedu malu djecu. Prvi je najbolji u Serie A na svojoj poziciji, a Kevina cemo da vidimo kad se vrati. Ono sto je igrao prije povrede je bilo strasno.
FaraonTM je napisao/la:Lazio
AC Milan (2013/14) are the only Italian team to have progressed the Champions League Play-off in the last five seasons. Rarity.
I ja bi volio da je tako, i da kobasicari ispadnu ali vidjet cemo.. Bodrimo Lazio pa sta budeFaraonTM je napisao/la:Statistika je kao bikini...
Nista on nije znacio interu, osim sto je trebao imati jako dobru karijeru. Problem je sto ti je to hrvatski mezimac vjerovatno pa ga sad oplakujes.SiamoNoi je napisao/la:Fasciniran sam ovima koji ne shvacaju sta je Kovacic znacio Interu (i trebao značiti od ove sezone pa nadalje pogotovo) i koliko će ovaj odlazak imati katastrofalne posljedice po klub.U jedno poslijepodne vraceni godine i godine unatrag.
Mancini najkasnije krajem sezone dobiva nogu,Icardi odlazi (ako će jos uopce biti zainteresiranih s obzirom kako mu se smiješi sušna sezona jer nema je*ene šanse da on u ovakvoj ekipi zabija redovno),Kondogbia biva proglašen precijenjenim (što je naravno najmanje do njega), traži se netko kome će ga se dat za 15m i idemo opet ponovno.
Izbori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.