Ko je slusao Vladu prosle godine u prenosima (snimcima) sa SP-a u Brazilu, zna da mu ni fudbal ne ide nimalo lose. Naprotiv.remA1 je napisao/la:voltron30 je napisao/la:Sinoć je Vlado Majer pokazao da je doktor za prijenose košarkaških utakmica. Uz Edina Avdića najjači komentator za ovaj sport. Žali Bože što nema šta raditi na propalom BHT-u.
Slažem se s tim... čovjek zna dosta o košarci i nema sumnje da je odmah iza Avdića. A ostali su miljama daleko. Čast Bahi, ali Majeru nije ni do koljena što se tiče košarke.
Sportski komentatori
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Don't believe the hype.
[youtube][/youtube]
Sabahudin znaci zora, osvit vjere, ako niste znali
100% sportski i krajnje opušten potpis
Za Dragu Cosica sumnjam da je tako mislio mozda se zabunio nista slicno.ne treba vam to ustaše i to..pogledajte bih sa sp-a na htv-u govorio istim zanrom kao i kad Hrvatska igra
Samo Edin je to rekao! Da se rado prisjeca dana kad su zajedno radili i da je to mozda jedan od najboljih komentatoravoltron30 je napisao/la:Sinoć je Vlado Majer pokazao da je doktor za prijenose košarkaških utakmica. Uz Edina Avdića najjači komentator za ovaj sport. Žali Bože što nema šta raditi na propalom BHT-u.
Max Allegri
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sabahudin uspio premasiti drugog Sabahudina. A to je mora se priznati velik podvig.
Celik!3,2,2.
Vlado Majer me sinoć oduševio, iako je uvijek radio dobro košarku, ali sinoć njegov nastup u busu tokom vožnje je pokazatelj o kakvom se novinaru radi, velika šteta što ovakvi ljudi budu u sjeni Kristića, Spahići itd.
Treba mu dati da radi prenose naših košarkaša. Mada, et Spaha je tu rezervisan.Padovan je napisao/la:Vlado Majer me sinoć oduševio, iako je uvijek radio dobro košarku, ali sinoć njegov nastup u busu tokom vožnje je pokazatelj o kakvom se novinaru radi, velika šteta što ovakvi ljudi budu u sjeni Kristića, Spahići itd.
Nogomet, nisam ga slušao kad je komentirao, mada čuo sam da je odlično radio sažetke Svjetskog prvenstva.
I ono što mi se sinoć veoma svidjelo je omjer one opuštenosti i profesionalnošći u ovakvim prilikama. Dovoljno profesionalno, s pitanjima, s govorom, a na drugu stranu dovoljno opušteno da se ipak vidi da je to proslava zlata. Nije pravio vašar kao neki, a ni striktno ozbiljan događaj
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
akisarajevo92 je napisao/la:Ko je slusao Vladu prosle godine u prenosima (snimcima) sa SP-a u Brazilu, zna da mu ni fudbal ne ide nimalo lose. Naprotiv.remA1 je napisao/la:voltron30 je napisao/la:Sinoć je Vlado Majer pokazao da je doktor za prijenose košarkaških utakmica. Uz Edina Avdića najjači komentator za ovaj sport. Žali Bože što nema šta raditi na propalom BHT-u.
Slažem se s tim... čovjek zna dosta o košarci i nema sumnje da je odmah iza Avdića. A ostali su miljama daleko. Čast Bahi, ali Majeru nije ni do koljena što se tiče košarke.
Sinoć kad je vodio program bio je fantastičan. Naročito ono na busu... koja profesionalnost.
i umjesto da slusam njega poslije Edina Avidca na Eurobasketu ja moram Bilica i onog drugog pokemona 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma trazit cemo streamove 
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Ovo je nesto najludje sto sam slusao.breskva je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
Evil Genius II
[youtube][/youtube]
koja ironija
koja ironija
Evil Genius II je napisao/la:[youtube][/youtube]
koja ironija
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
'' Pustiću suzu dragi gledaoci, evo jos malo...evo je. Pustio sam suzu dragi gledaoci ''
- Baho 2015
- Baho 2015
Ovakvi treba da dobiju prostora i u sportskim emisijama BHT-a, a ne u pregledu kola Premijer lige, onaj uvijek upada gostima u riječ dovršava za njih rečenice, krajnje neprofesionalno i još imaju prednost ispred ovakvih profesionalacaOtelo je napisao/la:Treba mu dati da radi prenose naših košarkaša. Mada, et Spaha je tu rezervisan.
Nogomet, nisam ga slušao kad je komentirao, mada čuo sam da je odlično radio sažetke Svjetskog prvenstva.
I ono što mi se sinoć veoma svidjelo je omjer one opuštenosti i profesionalnošći u ovakvim prilikama. Dovoljno profesionalno, s pitanjima, s govorom, a na drugu stranu dovoljno opušteno da se ipak vidi da je to proslava zlata. Nije pravio vašar kao neki, a ni striktno ozbiljan događaj
Sinoć u busu kad su svi kao na drogama, čovjek napravio zezanciju sa svim sagovornicima, još izvukao neke od najbitniji trenutkama tokom prvenstava, pa onda zanimljive pošalice .
Treba, ali neće. Bolje da neki tatin sin koji nema opštu kulturu vodi emisiju, nego neko profesionalan.
O tome ja govorim, uspio je napraviti savršen spoj opuštenosti i profesionalizma, baš ono što treba u ovakvim prigodama.
O tome ja govorim, uspio je napraviti savršen spoj opuštenosti i profesionalizma, baš ono što treba u ovakvim prigodama.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nema Majera na EuroBasketu, jel tako? Joj, stete, moramo Kemu slusati u pola utakmica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.