Druga stvar da imamo bar 2 wc igraca u sredini pa im prikljucis jednog prosjecnog igraca, to bi sve skupa mozda nekako ferceralo, ali da mi dovodis Soriana u situaciji kada nam stvarno fali jak veznjak medju ovim balvanima, ma nema teorije. Onda radije nek' odrade sezonu kako znaju i umiju i ustede pare za naredni merkato da kupe veznjaka kako bog dragi zapovijeda, pametnije nego da nam se opet smece skuplja u klub.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Dajte ljudi, pricate o igracu koji protiv jedne Vojvodine izgleda smijesan na terenu.
Witsel kakav god da je, par svjetlosnih godina je iznad njega i radije cu platiti 30 miliona nego 15 za ovog smetljara.
Druga stvar da imamo bar 2 wc igraca u sredini pa im prikljucis jednog prosjecnog igraca, to bi sve skupa mozda nekako ferceralo, ali da mi dovodis Soriana u situaciji kada nam stvarno fali jak veznjak medju ovim balvanima, ma nema teorije. Onda radije nek' odrade sezonu kako znaju i umiju i ustede pare za naredni merkato da kupe veznjaka kako bog dragi zapovijeda, pametnije nego da nam se opet smece skuplja u klub.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Re: RE: Re: AC Milan
Nema stari sve znas, najbolje objašnjenorope11 je napisao/la:Dajte ljudi, pricate o igracu koji protiv jedne Vojvodine izgleda smijesan na terenu.Witsel kakav god da je, par svjetlosnih godina je iznad njega i radije cu platiti 30 miliona nego 15 za ovog smetljara.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa dobro rope jel ti mene fakat ne kontaš pa savaki put moram prevodit svoje postove
Normalno je da je Witsel daleko bolji igrač od Soriana, ja nigdje nisam ni napisao da nije.
Dovođenjem Witsela nećemo riješiti problem kreativnosti i zato sam napisao to što sam napisao, da se ne ponavljam.
Normalno je da je Witsel daleko bolji igrač od Soriana, ja nigdje nisam ni napisao da nije.
Dovođenjem Witsela nećemo riješiti problem kreativnosti i zato sam napisao to što sam napisao, da se ne ponavljam.
Il Club più titolato al mondo!
E ne znam šta ti vidiš u tom Witselurope11 je napisao/la:Dajte ljudi, pricate o igracu koji protiv jedne Vojvodine izgleda smijesan na terenu.Witsel kakav god da je, par svjetlosnih godina je iznad njega i radije cu platiti 30 miliona nego 15 za ovog smetljara.
Čovjek u najboljim danima karijere igra u Zenitu u Ruskoj ligi. Mislim ok, bolji je igrač od Soriana al' ako od njega očekuješ neki veliki upgrade i misliš da je on neki WC veznjak, mislim da si se dobro zayebao
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
frajer drugi najplaćeniji igrač Zenita, ako se pitaš zašto je tamo u najboljim danima karijereFaraonTM je napisao/la:E ne znam šta ti vidiš u tom Witselu![]()
Čovjek u najboljim danima karijere igra u Zenitu u Ruskoj ligi.
al' ni meni se on ne sviđa, overrated igrač 99%
A muksa, gdje ja tebe spomenu boga ti?
ja odgovorih faraonu koji kaze da nije nista losiji igrac od witsela.
Volio bih i ja Vasqueza, ali tesko da ce ga Zamparini pustiti nakon sto je prodao Dijabolu. Sve i kad bi ga pristao prodati, boga pitaj koju bi cifru trebali krhnuti za njega, a ne vrijedi bas toga.
Mogu se sloziti da bas ni nije tip veznjaka koji nama fali, ali mi je generalno gledajuci dobar igrac i svakako bi nasu sredinu digao na neki visi nivo (mozda ne previse, ali je definitivno upgrade za razliku od Bertolacija ili ne daj boze Soriana). I ako moram birati njega, Soriana i opciju da niko nece doci, biram njega. Da ima cetvrta opcija u vidu nekog kreativnijeg veznjaka, odabrao bih nju, ali je jbg nema.
Volio bih i ja Vasqueza, ali tesko da ce ga Zamparini pustiti nakon sto je prodao Dijabolu. Sve i kad bi ga pristao prodati, boga pitaj koju bi cifru trebali krhnuti za njega, a ne vrijedi bas toga.
Mogu se sloziti da bas ni nije tip veznjaka koji nama fali, ali mi je generalno gledajuci dobar igrac i svakako bi nasu sredinu digao na neki visi nivo (mozda ne previse, ali je definitivno upgrade za razliku od Bertolacija ili ne daj boze Soriana). I ako moram birati njega, Soriana i opciju da niko nece doci, biram njega. Da ima cetvrta opcija u vidu nekog kreativnijeg veznjaka, odabrao bih nju, ali je jbg nema.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma znam ja da je on tamo radi šoldi, kada je prelazio iz Benfice izabrao je Zenit pored nekih vrlo dobrih klubova lige petice, mislim da to dovoljno govori o njegovim ambicijama. Al' to će na kraju biti daj šta daš nažalost.Chinaglia je napisao/la:frajer drugi najplaćeniji igrač Zenita, ako se pitaš zašto je tamo u najboljim danima karijereFaraonTM je napisao/la:E ne znam šta ti vidiš u tom Witselu![]()
Čovjek u najboljim danima karijere igra u Zenitu u Ruskoj ligi.
al' ni meni se on ne sviđa, overrated igrač 99%
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa jbg ja bolje dodat jos 10 mil i probat dovest Isca il Eriksena.
Rope, mislio sam da meni repliciras jer sam ja pisao da je bolje dovesti Soriana i Vasqueza nego Witsela.
Rope, mislio sam da meni repliciras jer sam ja pisao da je bolje dovesti Soriana i Vasqueza nego Witsela.
Il Club più titolato al mondo!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Dovesti dva prosjecna igraca za 30 miliona ili platiti jednog precijenjenog igraca 35 miliona 
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
-
celikmilan
- Kontakt:
Pored toga što se priča o tome koga ćemo dovesti ili nećemo ili koga bi trebali dovesti što ne vode računa o tome koga ćemo izbaciti iz tima, tj, igrače tipa Nocerino, Matri, Zaccardo, Alex, Cerci ili Montolivo koji je ipak kapiten tako da će on vjerovatno ostati ali koji dosad nije pokazao kvalitet da bude u timu a naročito da bude kapiten. Pored toga, nakon one povrede još je u goroj formi nego što je bio.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Milan has increased the offer for Dinamo Zagreb's Marko Pjaca to €12 million. A transfer could happen before market closes. [jutarnji.hr]
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Milan-Sampdoria, negotiation for Soriano officially begins
http://gianlucadimarzio.com/en/eng/mila ... ly-begins/
Majke mi, ja ovaj Milan sa Bertolacijem i Sorianom necu ni gledati, dokle god ih neko ne polomi ili proda. Fuj, ovo je uvreda za klub.

Razumijem sam kad nismo imali para pa si se morao krpiti svime i svacim, ali kad imas da potrosis preko 30 miliona na nikakve igrace, boze sacuvaj.
Nama je tacno sudjeno da budemo k'o deponija, rijesis se jednog smeca donesu ti drugi, zacarani krug.
Razumijem sam kad nismo imali para pa si se morao krpiti svime i svacim, ali kad imas da potrosis preko 30 miliona na nikakve igrace, boze sacuvaj.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Milan will have to raise their offer for Soriano to around €13m if they want to pay in installments - or pay €10m immediately. [Sky]
ojjj dan te neyebo

ojjj dan te neyebo
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Korigoval' za inflaciju. 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Ludilo ludilooo 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
pa gdje neces biti na aparatima, obecavaju ti dobrog veznjaka citav merkato i onda na kraju skrpe 35 miliona za bertolacija i soriana
koji yebeni debil moras biti da ovo uradis?
zali boze ovih para, grehota boga mi... da su ih niz rijeku bacili, veci bi sevap bio nego sto su ove balvane uzeli.
jedva su docekali naci trenera koji ce biti zadovoljan ovim poluigracima, pa da mu ispune zelju
sto bi se uzimao witsel ili bilo ko drugi kad moze i soriano, ha ja.
zali boze ovih para, grehota boga mi... da su ih niz rijeku bacili, veci bi sevap bio nego sto su ove balvane uzeli.
jedva su docekali naci trenera koji ce biti zadovoljan ovim poluigracima, pa da mu ispune zelju
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Bice ovo strasan igrac, pratim ga ove sezone i u dobroj je formi, zna igrati fudbala, samo ne znam gdje bismo ga stavili u trenutnoj formaciji. Uz napadaca? Vec imamo toliko njih, osim da prodamo Cercija, a iskreno se nadam da hocemo pa kao back up ga imati. Menez svakako nece nista pruziti na poziciji 10ke, vjerujem da na zimu dovodimo cistu desetku, ako nas ne iznenadi celo sad.IlPrincipino je napisao/la:Milan has increased the offer for Dinamo Zagreb's Marko Pjaca to €12 million. A transfer could happen before market closes. [jutarnji.hr]
Ali bice hljeba od njega, igrac za buducnost Milana.
Jesul oni jos prosle sezone se raspitivali za Pjacu ili nekog drugog iz HNL-a?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.