Reprezentacija BiH na EP 2015

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Može li se do drugog kruga?

Možeš izabrati: 1 opciju.

Rezultati

insider
Moderator
Kontakt:

Re: Reprezentacija BiH na EP 2015

Post Postao/la insider » 18 avg 2015, 12:35

EdoBa je napisao/la:Evo pitam po 100 put najvece 'zvijezde' poljaka , izraelaca i finaca?
Poljska: Marcin Gortat iz Wizardsa, Slaughter iz Pananthinaikosa, dobar Kulig iz Trabzonspora, a tu je dosta dobrih igrača iz poljske lige.

Izrael bez zvijezda, domaći igrači...

Finska: Koponen iz Khimkija, Salin iz Gran Canarije, ostale nema potrebe izdvajat.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 avg 2015, 12:39

EdoBa je napisao/la:Evo pitam po 100 put najvece 'zvijezde' poljaka , izraelaca i finaca?
gortat centar iz NBA, Lampe :mrgreen: a igra im nekad i Sloter iz PAO...

finci

Salin, Raniko itd... ne znam ko će im sad igrati...

izrael

Blutental, Elijahu, Kaspi, Halperin, Pnini... Kaspi ne igra često... ne znam ko će od drugih igrati
Zadnja izmjena: DANTES, dana/u 18 avg 2015, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 avg 2015, 12:43

U Poljskoj su ti to Marcin Gortat centar Washingtona i Maciej Lampe koji igrao prošlu sezonu za Barcelonu, inače je krilni centar koliko znam. I mislim da je play Panate njih naturalizovani igrač A.J. Slaughter, vrlo dobar igrač. To su im najbolji igrači koliko ja znam.

Što se tiče Izraelaca tu imaju jednog NBA igrača koji igra za Sacramento, Omri Casspi koji igra na poziciji 3 (neka me isprave ako griješim) i koliko sam ga pratio vrlo dobar je igrač. Ne znam da li još uvijek igra onaj Eliyahu, al' imaju sigurno još nezgodnih igrača.

Što se tiče Finske, tu na prvu znam playa Koponena koji nas je 2011-te uništio i krilnog centra Lee-ja. Prava Run&Gun košarka :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 18 avg 2015, 12:45

Ja samo zelim reci jednu stvar, gortat je fantastican igrac tu nema price medjutim on je covjek od zadatka u wizardsima ja mislim da on nije kadar da nama utrpa 30 poena i opcenito on prvenstvu nece imati drasticno veci broj poena nego sto ima u nba ( i ujedno nije prvi nba igrac koji ne dominira na EB ima ih masa takvih da ne nabrajam ) ... Tu nam je najveca prijetnja AJ ali daleko od toga da se sa nekim maksimalnim zalagenjem ne moze sa njima izvuci neka egal tekma , isto to vazi za fince i za izrael. Ja se nadam ce finci imati los suterski dan protiv nas sve tekme protiv njih sut ih je isao nenormalno e sad se nadam da ce stati i tu nam je sansa. Prolaz dalje nije nemoguca stvar , medjutim mislim da moramo imat jednu od najboljih odbrana na EB ( kolko je to moguce pojma nemam ali nadam se da dusko radi na tome i radi ... ) u napadu moramo jednostavno pogadjati sve sto nam se ponudi da nema zicera zeka vrajta da nema isforsiranih trojki da se igra polako i ne srlja sto je u biti i najveci problem mi ne znamo tako igrati. Hocu da kazem da nisu poljaci ni izreal a ni finci vele sile finci imaju odlicno uigran kolektiv koji predvodi fantasticni koponen i ako ih ide sut oni ce svakoga natrpat medjutim sem suta oni nemaj u nista specijalno i da se s njima igrati , neka akcenat bude na tome uigran ako se mi uspijemo uigrati i mi necemo bit bas kanta za nabijanje u to sam siguran a ja znam da kad god sam se najmanje nado mi smo uradili najvise neka bude tako i ovaj put ...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 avg 2015, 12:47

Al' fakat ne znam, pa mi yebote nemamo normalne šuterske opcije u ovom rosteru...

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 18 avg 2015, 12:49

@insider @dantes @faraon. Hvala momci :bow: :tokralju: :thumbup:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 18 avg 2015, 12:49

FaraonTM je napisao/la:Al' fakat ne znam, pa mi yebote nemamo normalne šuterske opcije u ovom rosteru...
Nemamo svi su sto se kaze streaky , nemanju ako bude islo ide sve isto vazi za marka i persica ... Jedini sigurni poeni su Elmedinovi.

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 18 avg 2015, 12:51

FaraonTM je napisao/la:
U Poljskoj su ti to Marcin Gortat centar Washingtona i Maciej Lampe koji igrao prošlu sezonu za Barcelonu, inače je krilni centar koliko znam. I mislim da je play Panate njih naturalizovani igrač A.J. Slaughter, vrlo dobar igrač. To su im najbolji igrači koliko ja znam.

Što se tiče Izraelaca tu imaju jednog NBA igrača koji igra za Sacramento, Omri Casspi koji igra na poziciji 3 (neka me isprave ako griješim) i koliko sam ga pratio vrlo dobar je igrač. Ne znam da li još uvijek igra onaj Eliyahu, al' imaju sigurno još nezgodnih igrača.

Što se tiče Finske, tu na prvu znam playa Koponena koji nas je 2011-te uništio i krilnog centra Lee-ja. Prava Run&Gun košarka :D
Meni se cini da na spisku nema Lampe-a ?!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 avg 2015, 12:52

grgr je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Al' fakat ne znam, pa mi yebote nemamo normalne šuterske opcije u ovom rosteru...
Nemamo svi su sto se kaze streaky , nemanju ako bude islo ide sve isto vazi za marka i persica ... Jedini sigurni poeni su Elmedinovi.
Teško je onda očekivati nešto više yebiga...

@Edo

Moguće al' ja ko da sam ga vidio na spisku al' opet nisam siguran :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 avg 2015, 13:14

FaraonTM je napisao/la:

joj ja Lampea stavio u Finsku
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 avg 2015, 13:20

Na koji fazon je Bavcic u reprezentaciji? :S

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 avg 2015, 13:24

DANTES je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:

joj ja Lampea stavio u Finsku
Vidio sam al' dobro desi se :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 avg 2015, 13:25

tuzlak1987 je napisao/la:Na koji fazon je Bavcic u reprezentaciji? :S
dobio poziv, a nije uzeo njemački pasoš niti turske pare
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 18 avg 2015, 14:35

Poljska će sve oči uprijeti u Gortata, 30 min po utakmici 82 utakmice u NBA prošle sezone i ovog naturalizovanog Slaugthera, to su im najveće uzdanice svakako, vidim da je ovaj amer potpisao za Turski Banvit prije mjesec dana.

Kod Izraela su to Casspi i Eliyahu, Casspi je po meni u lošijoj formi nego Poljak Gortat ali Izrael bi trebao biti teži protivnik nego Poljska.

Finci kakav god tim da dovedu pobjedit će nas jer nam ne pašu, pogotovo ako Koponen opet bude imao one man show.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

STEF
Kontakt:

Post Postao/la STEF » 18 avg 2015, 14:43

SGD53 je napisao/la:Poljska će sve oči uprijeti u Gortata, 30 min po utakmici 82 utakmice u NBA prošle sezone i ovog naturalizovanog Slaugthera, to su im najveće uzdanice svakako, vidim da je ovaj amer potpisao za Turski Banvit prije mjesec dana.

Kod Izraela su to Casspi i Eliyahu, Casspi je po meni u lošijoj formi nego Poljak Gortat ali Izrael bi trebao biti teži protivnik nego Poljska.

Finci kakav god tim da dovedu pobjedit će nas jer nam ne pašu, pogotovo ako Koponen opet bude imao one man show.
Lik je ubica.Strasan suter.Nama bi bas jedan ovakav valjao.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 18 avg 2015, 15:01

DANTES je napisao/la:
dobio poziv, a nije uzeo njemački pasoš niti turske pare
:lol:

Samo udri, Bavke! :opaopa:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 avg 2015, 15:36

Čovjek patriota :D

Šalu na stranu, po meni je bolje da je vratio Bajramovića.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 18 avg 2015, 16:21

Od onakve potencijalne ekipe na šta smo spali :D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 18 avg 2015, 16:33

Mene iskreno AJ nije impresionirao u Panatinaikosu cesto forsira trojku dosta puta je imao 0/5 0/6 itd veca prijetnja je Zamoyski dosta bolji od Amera dodao bih i Kuliga likepe brojke je imao u El. Caspi i Fischer kod Izraela dok kod Finaca Sasu i Koponen a mislim da ce Kikanova najbolja utakmica biti protiv Finaca

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 avg 2015, 18:25

gortat,casspi i koponen

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.