Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Sabahudin Baho Topalbecirevic je narcisoidni,prepotentni kreten koji je skoro unistio velicanstveni docek nasih zlatnih momaka.Ja ne mogu da vjerujem da mu se dopustilo da privatizuje spontani dolazak 50000 hiljada odusevljenih Bosanaca i Hercegovaca i da u prvi plan stavlja sebe i svoju promociju.Fuj.Fuj.Fuj.Bio sam bijesan a i sad sam.
I sta on,koju pi.ku materinu ima okupljenoj masi diktirati sta da pjevaju,oni su to znali i bez njega,potpuno spontano i iz srca kao sto su i dosli tu.Ovako je sve to ucinio vjestackim i usiljenim i ponavljam,upropastio jednu velicanstvenu vecer.
Ko si ti covjece,ko ti je dozvolio da to radis?
Razocaran sam i bijesan,iskreno se nadam da mu nikad vise to nece biti dozvoljeno.
I sta on,koju pi.ku materinu ima okupljenoj masi diktirati sta da pjevaju,oni su to znali i bez njega,potpuno spontano i iz srca kao sto su i dosli tu.Ovako je sve to ucinio vjestackim i usiljenim i ponavljam,upropastio jednu velicanstvenu vecer.
Razocaran sam i bijesan,iskreno se nadam da mu nikad vise to nece biti dozvoljeno.
Potpis od rijeci do rijeci. Baho vrati se u komentatorsku mirovinu, bilo nam je savrseno bez tebe.Fidelis je napisao/la:Sabahudin Baho Topalbecirevic je narcisoidni,prepotentni kreten koji je skoro unistio velicanstveni docek nasih zlatnih momaka.Ja ne mogu da vjerujem da mu se dopustilo da privatizuje spontani dolazak 50000 hiljada odusevljenih Bosanaca i Hercegovaca i da u prvi plan stavlja sebe i svoju promociju.Fuj.Fuj.Fuj.Bio sam bijesan a i sad sam.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Neznam ako je iko primjetio ali meni je bilo "najbolje" kada su igraci trebali da izadju na balkon i uzme Amel mikrofon da kaze kako ima cast da prezentuje igrace i tako poce sa Nikolom, Adiem.. U medjuvremenu Baho se cuje i dere u mikrofon FACEA: "Ne cuju me dole, ne cuju me dole".. Posle toga je uzeo il sta vec mikrofon od Amela i najavljivao ostatak igraca nazalost.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nek ste i Bahi nasli manu...idemo dalje...ko je sljedeci ??
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Jos vice ljudima dosta,dosta,kao šutite sad ja pricamsajo10 je napisao/la:Neznam ako je iko primjetio ali meni je bilo "najbolje" kada su igraci trebali da izadju na balkon i uzme Amel mikrofon da kaze kako ima cast da prezentuje igrace i tako poce sa Nikolom, Adiem.. U medjuvremenu Baho se cuje i dere u mikrofon FACEA: "Ne cuju me dole, ne cuju me dole".. Posle toga je uzeo il sta vec mikrofon od Amela i najavljivao ostatak igraca nazalost.![]()
Skandalozno,sramotno,nevjerovatno.
Oglasila se seoska lola i na fb,što se pravda ofirno
i opet spominje ''Sikiraša sa Pala''
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Nema dalje niko više. Samo Baho je egoistični idiot nad idiotima.delinjo je napisao/la:Nek ste i Bahi nasli manu...idemo dalje...ko je sljedeci ??
baho idiot, bezveze "proziva" momka sto je sa pala. a ne razmislja da time stavlja tog decka pod pritisak i da mu vrlo lahko moze navuci privatne probleme na kosti. svi momci su ginuli za drzavni dres, i onda se nadje neki baho da naglasava ko je odakle rodom
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
+1Clutch je napisao/la:Sabahudin Topalbecirevic je covjek kojeg je pregazilo vrijeme i ne samo njega nego i vecinu naseg drustva koji su rodjeni prije rata, prosli rat i koji su zivjeli u periodu nastanka ove drzave u kojem je isticanje pripadnosti i razlicitosti usljed nakaradnih odnosa bilo nezaobilazno. Medjutim, ovi momci predstavljaju nesto drugo, neku novu buducnost, ne samo kosarkasku nego i socijalnu. Buducnost suzivota i zajednicke snage koju su nam tako dobro prezentovali.
Ovim momcima, sto je tako ocigledno, nije nimalo bitno da li je neko s Pala, iz Bihaca ili Viteza. I zbog toga je ovaj dogadjaj toliko umrljan, jer je neke nove momke, neke nove Bosance i Hercegovce, u ime cijele nacije nocas prezentovao covjek koji je zestoko opterecen podjelama i koji je susta suprotnost onoga sto ovi momci predstavljaju.
Svaka čast momcima i dalje nevjerovatno sve ovo djeluje. Svaka čast Sarajlijama na onakvom dočeku
Svaka čast ostalim gradovima u BiH koji su slavili i koji su išli u Titovu kako bi dočekali momke
Čitam kako nas inostrani mediji hvale, kako spominju koliko smo zaluđena nacija, koliko smo ludi za sportom.
Sve je to apsolutno tačno i nevjerovatno je koliko samo nama malo treba, da bi bili fanatici usudio bih se reći svakog sporta.
I dalje sam pod impresijama i nadam se najviše od svega da će ovo značiti prekretnicu i poslužiti kao odskočna daska
ostalim kategorijama u košarkaškim selekcijama, kao i sportu uopšte.
Napomenuo bih samo zrelost Džanana, pohvalio njegov intelekt, njegovu nezasitnu žeđ i glad za uspjehom.
Na kraju, svi mi koji smo ovdje na forumu želimo što više uspjeha našoj selekciji, ništa manje koliko i Baho, Spaho, Majer..
Ali, onakvo razmišljanje Bahe i prvenstveno ponašanje koje ima treba iskorijeniti u našem sportu. Imao je dobre namjere, kasnije ih
je zloupotrijebio kroz ličnu promociju.
Posebno mi je drago primjetiti koliko naši momci imaju izražen pobjednički mentalitet!
Očekujem da kroz generacije doživimo renesansu i na tom planu
Šta je napisao? Ne mogu da nađem post...KopLfc je napisao/la:Oglasila se seoska lola i na fb,što se pravda ofirnoi opet spominje ''Sikiraša sa Pala''
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Treba samo mlade ljude forsirati. Vidimo kakav uspjeh napravise ovi momci na čelu sa mladim trenerom.
Ovako nesto treba da se napravi i u fudbalu, a ne da pod stare dane selektori uzimaju pare od raznih menadžera.
A sto se tice Bahe i njega treba zamijeniti neko mladji. Samo usporedite Avdića i Bahu i sve ce biti jasno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovako nesto treba da se napravi i u fudbalu, a ne da pod stare dane selektori uzimaju pare od raznih menadžera.
A sto se tice Bahe i njega treba zamijeniti neko mladji. Samo usporedite Avdića i Bahu i sve ce biti jasno.
@Otelo
Ala mu ga ovi dole ''puše'' na komentarima.
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Daj vise neka moderatori reaguju. Tema ja mlade selekcije BiH. Yebo vas vise Baho se odreda.
BosnaE
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ae kao prvo moderatori pocistite ovog iznad i slicne i zavrsite ovu raspravu. O Bahi se napisalo vise nego za citavo juniorsko prvenstvo.
Moderatori su tu da nam objasne sta se pjeva na srbskim slavamanewton_heath_lyr je napisao/la:Daj vise neka moderatori reaguju. Tema ja mlade selekcije BiH. Yebo vas vise Baho se odreda.
Nad tobom sunce najljepše sja
pa ljudi jel moguce da nema nigdje snimak utakmice sa nasim komentatorom?? 
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!
- legenda reala
- Kontakt:
A jes Baho vala sinoć sve pokvario, najgora stvar mi je stvaranje pritiska s njegove strane ovoj djeci, te bolji od Kukoča, najbolji na svijetu, sljedeće godine sigurno prvaci svijeta i sl. pa djeca mu se smijala cijelo vrijeme jbt. zreliji mali Musa i co od njega 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ako cemo realno upravu je. Bilo bi tri puta manje raje da nije bilo onako emotivnog prenosa sa njegove strane i poziva da ljudi dodju na docek.
U nas su ljudi stoka. Vise se prica o Bahi nego o momcima. Da ne pricam kako se vole praviti bajke, pa je Baho sinoc 'upropastio' docek, a Spaho se nadrogirao prije dvije godine.
U nas su ljudi stoka. Vise se prica o Bahi nego o momcima. Da ne pricam kako se vole praviti bajke, pa je Baho sinoc 'upropastio' docek, a Spaho se nadrogirao prije dvije godine.
Frajeru je prva rečenica u ovom saopštenju, ne volim se stavljati u prvi plan, čim demantuje svaku narednu. Klasična debela debilčina, zaostaje za vremenom, zatucan i prevazidjen čovjek
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.