FK Velež (opšte diskusije)
Re: FK Velež (opšte diskusije)
Ova situacija oko utakmice u Lištici će se slomiti na vašim leđima sljedeće kolo. Nažalost tako je.
SRETAN BROJ - 1725
Da je Bog d'o tako drug. Nema se na nama sta lomiti dok ova prevara sjedi na nasoj klupi jer mi s njim na celu ne mozemo nikoga dobiti ili eventualno se ozbiljnije suprostaviti ovim jacima.pitic je napisao/la:Ova situacija oko utakmice u Lištici će se slomiti na vašim leđima sljedeće kolo. Nažalost tako je.
Dakle nazalost mi tamo ni ne ocekujemo nista i samo da nas ne razvale i ponize, jer veca trenerska prevara nije hodala po BH terenima, od ove nase neznalice yebo ga onaj ko ga dovede
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Žao mi je Avde, uvijek je on neka rezervna opcija, a umjesto njega dovedu neznalicu od kojeg je on sto puta bolji.
Nakon toliko neizvjesnih mečeva posljednjih godina na Grbavici, drame i isčekivanja, naših tijesnih pobjeda, ovaj put bi moglo zeznuto po vas. Na klupi vam je čovjek koji nas je u zavio crno, igrate poprilično loše, naši su napokon odmorni, željni dokazivanja zbog svega što se dešava ovih dana, tako da bi se baš moglo slomiti na vašim leđima...
Tjerajte tu ublehu i rukama i nogama. Bio bih najsretniji kad bi baš nakon Želje dobio otkaz.
Tjerajte tu ublehu i rukama i nogama. Bio bih najsretniji kad bi baš nakon Želje dobio otkaz.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovo će vjerovatno bit dosad nevidjena situacija, kako navijači oba tima proslavljaju pobjedu jednog.
I have a dream
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Velež (opšte diskusije)
Izgleda i navijaci treceg!westherc je napisao/la:Ovo će vjerovatno bit dosad nevidjena situacija, kako navijači oba tima proslavljaju pobjedu jednog.
Neće se ova levatina lako otjerati. Komedija je velika, zapravo, tu riječ koristim da me ne bi glava zaboljela od od odluke koju ću navesti...dakle, komedija je ta što su s njim potpisali ugovor na 2 godine, a s igračima klasični 1+1.Virtu4l je napisao/la:Tjerajte tu ublehu i rukama i nogama. Bio bih najsretniji kad bi baš nakon Želje dobio otkaz.
Anonimusa, bez dana radnog staža, bez poimanja osnove nogometne igre, sa postavkom bez krila u ekipi koja ne može da trči nakon 60-e minute. Sve će to lagano da dođe na naplatu na Grbavici.
Svaki minimalan poraz će da bude ravan pobjedi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ocekujem u buducnosti...ako ostane sve kako je sada...totalni raspad sistema.Ovo su one situacije gdje mi je svejedno ispao Velez ili ne.Pun mi je penis osmih mjesta.I ne samo meni.Bez obzira koliko volio Velez,ne volim sto me neko vuce za usi.Evo sto me yebes,sto mi usima zavrces?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Potpis!tepsija je napisao/la:Ocekujem u buducnosti...ako ostane sve kako je sada...totalni raspad sistema.Ovo su one situacije gdje mi je svejedno ispao Velez ili ne.Pun mi je penis osmih mjesta.I ne samo meni.Bez obzira koliko volio Velez,ne volim sto me neko vuce za usi.Evo sto me yebes,sto mi usima zavrces?
lezVe do bagro
- Beduin
- Kontakt:
Kad Tepsija od dijaspore pare hoce, znas koliko je sati.tepsija je napisao/la:Predlazem nove crvene noci diljem Svijeta da im kupimo avion.Zasluzili su.

MaHsuz lamSe za Tifozu i Dzellu, razbu vam veli da uzimate bod u Sarajevu, a ne bi me cudilo i da 3 boda odnesete u 2 naredna teska gostovanja. Pogotovo ako dodje novi trener, klasicni pozitivan sok biva, obicno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ako će te već Muharemovića tjerati trebali ste ga otjerati prije utakmice na Grabavici ne treba mu dati da postvalja taktike protiv svog omiljenog kluba. Pustite što vam šupljak priča ovaj troll iznad nego se potrudite da vam savez ne uvali sudije koji će raditi kompenzaciju Željezničaru. Valjda imate ljude koji će to pokušati spriječiti. Velež ima finu ekipu i može svakome bodove klepiti samo ekipu treba pravilo voditi.
SRETAN BROJ - 1725
pitic je napisao/la:Ako će te već Muharemovića tjerati trebali ste ga otjerati prije utakmice na Grabavici ne treba mu dati da postvalja taktike protiv svog omiljenog kluba. Pustite što vam šupljak priča ovaj troll iznad nego se potrudite da vam savez ne uvali sudije koji će raditi kompenzaciju Željezničaru. Valjda imate ljude koji će to pokušati spriječiti. Velež ima finu ekipu i može svakome bodove klepiti samo ekipu treba pravilo voditi.

Alejkumu Selam. Steta sto nam ukinuse temuBeduin je napisao/la:Kad Tepsija od dijaspore pare hoce, znas koliko je sati.tepsija je napisao/la:Predlazem nove crvene noci diljem Svijeta da im kupimo avion.Zasluzili su.![]()
MaHsuz lamSe za Tifozu i Dzellu, razbu vam veli da uzimate bod u Sarajevu, a ne bi me cudilo i da 3 boda odnesete u 2 naredna teska gostovanja. Pogotovo ako dodje novi trener, klasicni pozitivan sok biva, obicno.

lezVe do bagro
Dolazi li RA u Sarajevo?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
Neko vam je već ovo rekao ali čisto da se ne zaboravi, otjerajte Dzelu ali ni slučajno ga ne vraćajte tamo odakle je i došao 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Neka čovjeka u Sarajevu, šta vam smeta? Jedino ako ga vi ne udomite opet.
Realnost je ta, i sasvim drukčija, da će on kormilariti ovim brodom, a ne zna ni biciklo voziti još ko zna koliko vremena.
Realnost je ta, i sasvim drukčija, da će on kormilariti ovim brodom, a ne zna ni biciklo voziti još ko zna koliko vremena.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- modusvivendi
- Kontakt:
Prije svega pozdrav svim normalnim navijacima Veleza, posebno Pastrmki. Dobro nam dosli na Grbavicu, da bude lijepa prvenstvena utakmica i da pobijedi Željkan, logicno
Nadam se da nece biti kakva sudijska lakrdija, satro kompenzacije neke, jer ce samo uciniti kontra efekat kod raje. Ne treba nama niko poklanjati nista, Radnik je uzeo sva tri boda, dobili ljudi ogroman aplauz i to je to. Ako Velez bude bolji, treba vam pruziti ruku i reci svaka cast. Ali kad skontam ko vam je na klupi, hocu da povratim. Pisao sam na pocetku sezone o Litexu magu, on ako ostane, vi ispadate. Pa nema vece ublehe od njega, znaci frajer je bio igracina i samo je to u zivotu znao raditi, sutati loptu. Za sve ostalo je duduk.
Sve u svemu, u nedjelju duel starih rivala, duel ekipa sa bogatom tradicijom. Valjda ce biti i fina posjeta.

Sve u svemu, u nedjelju duel starih rivala, duel ekipa sa bogatom tradicijom. Valjda ce biti i fina posjeta.
Pozdrav i tebi haveru, nadamo se i mi da ce utakmica biti fer i korektna ali poznavajuci sudiju Paradzika naginjat ce na vas 100% ali nema veze.modusvivendi je napisao/la:Prije svega pozdrav svim normalnim navijacima Veleza, posebno Pastrmki. Dobro nam dosli na Grbavicu, da bude lijepa prvenstvena utakmica i da pobijedi Željkan, logicnoNadam se da nece biti kakva sudijska lakrdija, satro kompenzacije neke, jer ce samo uciniti kontra efekat kod raje. Ne treba nama niko poklanjati nista, Radnik je uzeo sva tri boda, dobili ljudi ogroman aplauz i to je to. Ako Velez bude bolji, treba vam pruziti ruku i reci svaka cast. Ali kad skontam ko vam je na klupi, hocu da povratim. Pisao sam na pocetku sezone o Litexu magu, on ako ostane, vi ispadate. Pa nema vece ublehe od njega, znaci frajer je bio igracina i samo je to u zivotu znao raditi, sutati loptu. Za sve ostalo je duduk.
Naucio je Velez pušit foru zbog gresaka Uprave koja je dovela onog debila i retarda za trenera, pa valjda ce im jednog dana uci iz guzice u glavu nakon utakmice sa Sirokim da treneru-varalicu punim nabiju preko Bradine.
Samo se plasim tog scenaria, jer nakon toga dolazi pauza zbog igranja reprezentacije, a potom konfuzija i sranje.
Dabogda ja nebio u pravu, ali to su realne postavke bez nekog uvijanja i sminkanja.
Forzaaaaaaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiii do prve pobjede u nedelju

FK..VELEZ - Semir Tuce :)
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Jestel' saglasni da u povratku naših večeras Hebibović i boem "Ševčenko" uopšte ne staju u Sarajevu nego da direktno produže za Mostar?
1946
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, TylerBurey, VolimoSarajevo i 48 gostiju.