FK Željezničar (opšte diskusije)

pirlo10
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la pirlo10 » 18 avg 2015, 10:23

Mrcho je napisao/la:
zeka_tm87 je napisao/la:
Mrcho je napisao/la:Brko zakletva, moglo se od njega svasta nauciti :D Natjero je Sabana i penal da fuli a poslije toga i u suze, a trebao je u historiju strumfova uci kao djecak!!!!

[youtube][/youtube]
nije vama lako s takvom pametcu njanjajevci Hvala Bogu da nisam njanjajevac. :crazy:
Kukate, zalite se kako vas potkradaju, kako neko sebi stima rezultat itd...
E evo ucitelja tog drevnog zanata, ovi trenutni (ko god da su) su ucili od najboljeg, a sad kad nema najboljeg neko mora i ispastati!!!!

Pusti ti nasu pamet, nego evo ti odgovora na video klipu ko je majstor ovog zanata, prepoznajes li ga?????????????
Pa nije li ova utakmica bruka za selju i za vas strumfove pored one u Trebinju naravno??????

Hvala Bogu pa nisam strumf, pa da moram sam sebe lagati i tjesiti na dnevnoj bazi o stimaljkama, sponzorima, infrastrukturi, njemackom statutu, zeljinoj djeci, navijacima sa juga, dugovima, "pojacanjima" itd... lista je beskonacna, stvarno da se covjek sazali majke mi!!!!
Bolje se ti uhvati onog "hajde da kazem" i "kako se ono kaze" i problema sa klanom koji nece da trci a uzima milione :pray:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 avg 2015, 11:07

Komsinice, nema veze sto se savez dobrooo pokakio na vase saopstenje, al vi nemojte odustati.
NEMA PREDAJE, sad jakoo protiv ovih mesetara iz saveza, sramota sta vam rade.

Jes da su vas zahebali s ovom snimkom ofsajda, i da su vas demantovali u 20 sekundi.
Ne smije niko biti prepreka jakog Zelja :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bhsport
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la bhsport » 18 avg 2015, 11:19

salamanca je napisao/la:
Bogicevic, Stanic, Smajic ti donijeli titulu ne mogu biti otpadak jer nije fer a igrali su za nas klub. Nije to lijepo vjeruj mi.
Postovanje tim momcima za vrijeme koje su proveli u Zelji, prelaskom u olimpic sa konja na magarca, postaju tehnoloski visak i otpadak. Zeljo je zavrsio sa svakim od njih, a olimpic zivi od takvih igraca, koji su ex zeljo ili sarajevo pa ih oni kao kupe misleci da sa njima kupuju, navijace, tradiciju i trofeje.
Smajic u Zelji nista osim povreda nije pokazao, za Bogicevica ne znam kako nakon tekme na Otoci prosle godine mozes ista reci, za mene je zavrsio za sva vremena, a i Stana je svojom gestom pokazao gdje i sta zeli i za sta ima kapacitet.
Mi imamo svoje klince.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 18 avg 2015, 11:20

[quote="Zip"]Komsinice, nema veze sto se savez dobrooo pokakio na vase saopstenje, al vi nemojte odustati.

Jes da su vas zahebali s ovom snimkom ofsajda, i da su vas demantovali u 20 sekundi.

Čini mi se da vas je Lojkan toliko zadevero da poprimate oblike šizofrenije

i da, digni pogled prema golu bijedo sa Koševa...
Einigkeit und Recht und Freiheit

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 18 avg 2015, 11:35

Zip je napisao/la:.
Ponosimo se, nesto kao sto smo mi ti sto bi to trebali ponavljati.
Al' sve mi se cini da cemo mi to dugo pamtiti, a vi jos duze. Nesto kao Zubandan.
I dan danas se osjete nuspojave...
Zeljeznicar 1921

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 18 avg 2015, 12:15

Zip je napisao/la:Komsinice, nema veze sto se savez dobrooo pokakio na vase saopstenje, al vi nemojte odustati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ogranicenim i podobnim onaj snimak saveza i sluzi ko dokaz. Ali kad se izreze slika i kad se ukloni pravac linije sesnesterca. Jedino kod vas pitara proizvoljno podvucena linija je dokaz.
Hajde ba svi znamo da si klasicni debil,koji je mjesecima je vrijedjao ljude po forumu,i da nikad nisi bio sankcionisan.
Zeljin bod,spas za bolesnu sujetu. Utjeha za poraz od Zrinjskog. Uh izvini nisam sam se fino izrazio Svinjski,Listica,Seljo....hajmo dalje samozvani divovi ,hranite bolesnu i napacenu sujetu. Lakse metar u s u p a k ,nego cenat u glavu ti stavit. Moj Zipiripi tebi je mozak u ofsajdu .
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 18 avg 2015, 12:29

bhsport je napisao/la:
salamanca je napisao/la:
Bogicevic, Stanic, Smajic ti donijeli titulu ne mogu biti otpadak jer nije fer a igrali su za nas klub. Nije to lijepo vjeruj mi.
Postovanje tim momcima za vrijeme koje su proveli u Zelji, prelaskom u olimpic sa konja na magarca, postaju tehnoloski visak i otpadak. Zeljo je zavrsio sa svakim od njih, a olimpic zivi od takvih igraca, koji su ex zeljo ili sarajevo pa ih oni kao kupe misleci da sa njima kupuju, navijace, tradiciju i trofeje.
Smajic u Zelji nista osim povreda nije pokazao, za Bogicevica ne znam kako nakon tekme na Otoci prosle godine mozes ista reci, za mene je zavrsio za sva vremena, a i Stana je svojom gestom pokazao gdje i sta zeli i za sta ima kapacitet.
Mi imamo svoje klince.
Smajic,Bogicevic i Stana zasluzuju postovanje za ono sto su donijeli Zelji od pravih Manijaka i znam da ga imaju,a od internet pljuvaca im i ne treba!Od mene svaki igrac,svakog tima ima postovanje,jer zasluzuju u kakvim uvjetima rade!I da za kraj taj isti Bogicevic je samo igrao fudbal prosle godine protiv Zelje,mozda je trebao balet igrat po tvom!Pozzz normalnoj raji!

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 18 avg 2015, 12:53

Možda si čak i upravu a to čemo vidjeti u Zenici
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 18 avg 2015, 12:56

starina je napisao/la: Smajic,Bogicevic i Stana zasluzuju postovanje za ono sto su donijeli Zelji od pravih Manijaka i znam da ga imaju,a od internet pljuvaca im i ne treba!Od mene svaki igrac,svakog tima ima postovanje,jer zasluzuju u kakvim uvjetima rade!I da za kraj taj isti Bogicevic je samo igrao fudbal prosle godine protiv Zelje,mozda je trebao balet igrat po tvom!Pozzz normalnoj raji!
Da si gledao utakmicu vidio bi da je uhvatio za vrat Bajica cini mi se, a to je daleko od fudbala, tako da eto im Olimpica siroki im polje. Svoje misljenje imam a ti slobodno podrzavaj i dalje i Bogija i ostale koji za par hiljada izdaju mog Zelju.

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 18 avg 2015, 13:26

bhsport je napisao/la:
starina je napisao/la: Smajic,Bogicevic i Stana zasluzuju postovanje za ono sto su donijeli Zelji od pravih Manijaka i znam da ga imaju,a od internet pljuvaca im i ne treba!Od mene svaki igrac,svakog tima ima postovanje,jer zasluzuju u kakvim uvjetima rade!I da za kraj taj isti Bogicevic je samo igrao fudbal prosle godine protiv Zelje,mozda je trebao balet igrat po tvom!Pozzz normalnoj raji!
Da si gledao utakmicu vidio bi da je uhvatio za vrat Bajica cini mi se, a to je daleko od fudbala, tako da eto im Olimpica siroki im polje. Svoje misljenje imam a ti slobodno podrzavaj i dalje i Bogija i ostale koji za par hiljada izdaju mog Zelju.
Koliko znam taj isti Bogi je isto igrao i za Zelju,imao ispada i kod vas,jednostavno takav igrac,nije uhvatio Bajica nego Kosorica i oni su se izgrlili poslije svega ako si upratio dobro,ipak je to fudbal,pucaju brzo!Nikoga oni izdali nisu,oni su jednostavno fudbaleri ako ti nije jasno i svaki ce mjenjati klub u svojoj karijeri!Koliko vidim tebi par hiljada ne znaci nista pa de posalji meni mnogo bi mi znacilo!Poz i ziv bio!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 18 avg 2015, 14:24

starina je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Koliko znam taj isti Bogi je isto igrao i za Zelju,imao ispada i kod vas,jednostavno takav igrac,nije uhvatio Bajica nego Kosorica i oni su se izgrlili poslije svega ako si upratio dobro,ipak je to fudbal,pucaju brzo!Nikoga oni izdali nisu,oni su jednostavno fudbaleri ako ti nije jasno i svaki ce mjenjati klub u svojoj karijeri!Koliko vidim tebi par hiljada ne znaci nista pa de posalji meni mnogo bi mi znacilo!Poz i ziv bio!
Malo si naporan u komunikaciji iako si u pravu za Kosorica, razilazimo se u misljenju i mislim da ce ti rado Gracic platiti da navijas za Olimpic, pa bujrum, a ja cu svog Zelju voljeti bez obzira imali pare ili ne kao i one koji trenutno igraju u njemu.
Pozdrav i tebi.

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 18 avg 2015, 14:41

Ne ja sam samo realan,sto je rijetkost na ovom forumu!Da Gracic nam sve placa,hahahah!Vozdraaaa!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 18 avg 2015, 15:24

starina je napisao/la:Ne ja sam samo realan,sto je rijetkost na ovom forumu!Da Gracic nam sve placa,hahahah!Vozdraaaa!
A ti si navijac vucova, jedan od 10, sto ne kazes odmah, sakupljac otpadaka. :urnebes: :urnebes:
Kako je nosati fenjer, jesul kriva ledja?

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 18 avg 2015, 18:02

Cujem kod vas dani likovne umjetnosti,akvarela,itd...Pa samo da priupitam kako proticu dani te posebne umjetnosti..koja je tema-priroda,ili..,a,tehnika...ulje na platnu mozda??

Samo da znate da u likovnoj umjetnosti nisu dozvoljene nikakve geometrijske izvedbe,povlacenje bilo kakvih linija,i sl..samo dakle slobodni stil..

Uzivajte :lol: :lol:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 18 avg 2015, 18:18

socrates je napisao/la:Cujem kod vas dani likovne umjetnosti,akvarela,itd...Pa samo da priupitam kako proticu dani te posebne umjetnosti..koja je tema-priroda,ili..,a,tehnika...ulje na platnu mozda??

Samo da znate da u likovnoj umjetnosti nisu dozvoljene nikakve geometrijske izvedbe,povlacenje bilo kakvih linija,i sl..samo dakle slobodni stil..

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 18 avg 2015, 18:20

socrates je napisao/la:Cujem kod vas dani likovne umjetnosti,akvarela,itd...Pa samo da priupitam kako proticu dani te posebne umjetnosti..koja je tema-priroda,ili..,a,tehnika...ulje na platnu mozda??

Sad bi se kao svi trebali nasmijati?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 18 avg 2015, 18:39

Ajzea je napisao/la:

Sad bi se kao svi trebali nasmijati?
Ma jok,kakvi..Morao sam malo,jbg.. :mrgreen:

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 18 avg 2015, 18:42

sergejevic je napisao/la:

Tebi ako nije dobro,ako te boli lobanja...znas sta ti je ciniti... ;)

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 18 avg 2015, 18:52

zeka_tm87 je napisao/la:
RN87 je napisao/la:Jel istina da će Greda pokazat ajfela na presici
nece jos to ce nakon derbia kada vas otresemo na GRBAVICI NASEM stadionu papcicu iskomplesirani :puke:
Lajk za tebe koji si svakako korektan pa odgovaraš ovdje za razliku od SWRA koji se opredjelio za privatne poruke :mrgreen:

Vidim da niste baš zainteresovani da konkretno odgovorite na pitanje, pa ništa onda ćemo sačekati sutra u nadi da nećemo morati razvaliti salu da stane cijeli :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 18 avg 2015, 18:56

socrates je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:

Tebi ako nije dobro,ako te boli lobanja...znas sta ti je ciniti... ;)
Samo sam zabrinut za neke ljude ;)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, gh0stHZ, Imamkarbarum, tutankamon1905, TylerBurey i 71 gost.