Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

KopLfc
Kontakt:

Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la KopLfc » 18 avg 2015, 17:01

Ali cuj ovo sto je rek'o "Osjeca zlatnu medalju" :lol: . Pa hadalju jedan ti si nas otpisao kad smo od Spanaca gubili 3-4 razlike,a poslije finala rekao kako smo velika senzacija,iznenadjenje unatoc tome sto smo i bili medju 4-5 favorita za medalju.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 18 avg 2015, 17:13

Još jedna o Bahi za kraj.

Evo ja, "majorizirani" građanin ove zemlje koju volim i poštujem, navijam za nju jer mi je to domovina, imam hajmo reći rezervnu ali je ne koristim, Baho to ne može razumjeti jer on rezervnu nema pa voli ovu, ali on gura sinoć to što je Njegoš sa Pala. Znam ja zašto on gura to svima je jasno, ALI NIJE OVO 95-A, 95-e je možda bilo nenormalno da neko sa Pala igra za BiH, danas nije, 95-e nije bilo ni premijer lige BiH a danas u Kaknju mlate čovjeka jer sudiji psuje mater četničku. Baho to ne može razumiti jer on živi u 90-im, Njegoš se tada nije ni rodio, Njegoš njega ne razumije, ja Bahu razumijem iako sam bio mali tada, ali takvim stvarima nije tu ni mjesto ni vrijeme, ne gradi se suživot tako što kažeš EVO VIDI KAKO NJEGOŠ IGRA ZA BIH, treba da nam to bude normalna pojava, kako očekivati da će neko sa Pala navijati za BiH kada nam je čudo neviđeno kad neko s Pala igra za BiH, Baho to ne razumije jer je on i dalje živi u 90-ima.

Mogle su mu te priče o napaćenoj zemlji prolaziti poslije rata kada su se ostvarivali prvi neki uspjesi, kada je bila velika stvar to što je naša reprezentacija igrala u BiH, kada je bila velika stvar kada čuješ himnu.
Mi smo danas zemlja koja ima u nogometu igrače koji igraju za najveće svjetske klubove, zemlja koja je učestovala na SP u nogometu i rukometu, zemlja čija košarkaška reprzentacija ima par igrača i par potencijalnih igrača u NBA koja u većini selekcija igra u A divizijama a seniorska reprezentacija igra i na EuroBasketu što nam je već postalo uobičajeno.
Zemlja u kojoj se od 99-e kada je bilo pitanje hoće li nogometni tim otputovati na neku utakmicu ili hoće li se smilovati predstavnici Nogometnog Saveza Herceg Bosne pa da se odigra play off između Bošnjačkih i Hrvatskih klubova, došli smo do zemlje u kojoj strane kompanije investiraju u naše nogometne klubove, zemlja u kojoj je normalno da ti igrač igra za reprezentaciju zemlje bez obzira odakle je i kako se zove, zemlja gdje je "prilično" normalno reći da navijaš za Bosnu u svim krajevima BIH, govorim i mladim generacijama, o djeci koja su rasla u ovoj BiH a ne onoj koja je gorila.

Baho je patriota i neka je, ali ga je kao sportskog komentatora pregazilo vrijeme, od izraza pa do ponašanja, treba se prilagoditi vremenu u kojem živiš i radiš, Baho to nije uspio. case closed
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 18 avg 2015, 17:16

Edinov pogled na veliki uspjeh nase djece.Da mi je docekati da ovakvi strucnjaci kolo vode u svojim profesijama no onakvih kao smetljar Baho ima , nazalost u velikim kolicinama. http://****/edin-avdic-s-parkinga- ... -u-evropi/

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 18 avg 2015, 17:27

Docek sampiona Evrope ispred Vjecne vatre - Sarajevo - SNIMCI IZ ZRAKA

[youtube][/youtube]

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 avg 2015, 18:04

VanBasten je napisao/la:
storm_raider je napisao/la: Slazem se. Tesko da nam je neka nacija vise zla nanijela kao Turska (Osmansko Carstvo). Od okupiranja zemlje do ubijanja najistaknutijih muskaraca Bosne i Hercegovine, preko prodavanja Austro-Ugarskoj za sicu.
Sreca pa ste stroga manjina. Inace bi za koju deceniju oplakivali neke druge Srebrenice. Ko nas bre zavadi, ovo, ono.

Kako ide onaj posljednji hit na slavama u Srbiji: O Sjenice nova Srebrenice...

To je pravilo.
Ko to mi? Nije valjda da me persiras? Nesreca je sto se "vi" blaga vecina.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 18 avg 2015, 18:19

[youtube][/youtube]

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 18 avg 2015, 18:36

Nije moguce.Pa taj kreten je i u ovom monologu potvrdio sve ono sto mu ljudi zamjeraju.Ja,pa ja,pa ja.Ja sam zvao,ja sam molio,ja sam izveo ljude na ulice....Ja sam ustvari najzasluzniji za ovo zlato.

Umislio si se kretenu,kako te nije sramota.Iskoristio si uspjeh djece za koje prije pet dana nisi ni znao da promovises sebe.
Kako te nije sramota lesinaru jedan.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 avg 2015, 18:49

legenda reala je napisao/la:A jes Baho vala sinoć sve pokvario, najgora stvar mi je stvaranje pritiska s njegove strane ovoj djeci, te bolji od Kukoča, najbolji na svijetu, sljedeće godine sigurno prvaci svijeta i sl. pa djeca mu se smijala cijelo vrijeme jbt. zreliji mali Musa i co od njega :mrgreen:
vidiš komšija da radža ljuta ne čini dobro čovjeku :kafa:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 18 avg 2015, 18:57

Kad se Bosnjo na nekog natovari ne popusta. Hajdi ba ohladite vise sa Topalbecirovicem. Covjek koji je decenijama radio na drzavnoj televiziji treba sad vlastitu promociju. Ne postoji vece komentatorsko ime sto se sporta tice od Bahe. Covjek je jednostavno emotivac, a kada si takav desavaju se neke stvari koje nisu dio price koju radis.

Drzava nam propala zahvaljujuci pametnjakovicima.

Milion selektora, milion doktora, milion naucnika, milion rezisera, milion slikara, milion cega sve ne. Koja se god tema zapocne SVI SVE ZNAJU, a drzava nam u k.... .

Prjavite se da uradite bolje , a ne da zaprdjujete po forumima.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 avg 2015, 18:58

Joj Bahe i Gudelja iz kome probudi, aferim

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 18 avg 2015, 19:25

Daj moderatoru reaguj više, ko spomene Bahu direkt banovici, jer umjesto da slavimo ovdje se piše samo o bahi.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 avg 2015, 19:28

Tracy3McGrady je napisao/la:Daj moderatoru reaguj više, ko spomene Bahu direkt banovici, jer umjesto da slavimo ovdje se piše samo o bahi.
Mislim da si neopravdano izosavio debatu da li su nam Turci braca ili neprijatelji br. 1.
I izostavio si pjesme na srbskim slavama.
Nad tobom sunce najljepše sja

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 18 avg 2015, 19:29

[youtube][/youtube]

Da podjestim na Edina Atica, posto je sve ovdje Hype oko Muse.

Kakva igracina :kralj: :bih:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 avg 2015, 19:44

Volvic je napisao/la:[youtube][/youtube]

I njega pozvat i isprobat koliko moze. Musa ce svekako tu biti da skupi iskustvo i odigrat ce po par minuta. A Atic bi mozda mogao i malo vise da odigra posebno u slucaju nekih povreda a mozda bi i sebi olaksao transfer u neki bolji klub.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: Re : RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la Tracy3McGrady » 18 avg 2015, 19:45

pinoglavi je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:Daj moderatoru reaguj više, ko spomene Bahu direkt banovici, jer umjesto da slavimo ovdje se piše samo o bahi.
Mislim da si neopravdano izosavio debatu da li su nam Turci braca ili neprijatelji br. 1.
I izostavio si pjesme na srbskim slavama.
Moja greška oprosti hehe. A ne, fakat se vise za pitaš jbt. Jesmo li normalni, prvi put u historiji osvojio nešto bitno i o čemu mi pišemo??? Pa iako je forum neka nervoza se u meni probudi i mogao bi vrištati koliko me nervira.

Što se tiče Atica, po meni je on sličan igrač Musi i siguran sam da će uspjeti jer imaju viziju i ulaz i sigurnost u vođenju lopte itd... Jedino mi šut od Atica bolje izgleda a Musa je nekako drzak i imam tu neku pozitivu u sebi što ga možda čini većim prospektom. u svakom slučaju možemo biti sretni što imamo ovakve dragulje. Na njih dodati još Sikiraša, Sulejmanovica, Karahodzica, Nurkica, Camparu itd...
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Gavijalov
Kontakt:

Post Postao/la Gavijalov » 18 avg 2015, 19:48

emir79 je napisao/la:Kad se Bosnjo na nekog natovari ne popusta. Hajdi ba ohladite vise sa Topalbecirovicem. Covjek koji je decenijama radio na drzavnoj televiziji treba sad vlastitu promociju. Ne postoji vece komentatorsko ime sto se sporta tice od Bahe. Covjek je jednostavno emotivac, a kada si takav desavaju se neke stvari koje nisu dio price koju radis.

Drzava nam propala zahvaljujuci pametnjakovicima.

Milion selektora, milion doktora, milion naucnika, milion rezisera, milion slikara, milion cega sve ne. Koja se god tema zapocne SVI SVE ZNAJU, a drzava nam u k.... .

Prjavite se da uradite bolje , a ne da zaprdjujete po forumima.
Pa drzava nam k....c bas zbog takvih diletanata svog zanata kao što je Baho, a koji drze kljucne pozicije, a nazalost i popularnost,

Od mene dosta o bahatom bahi.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 18 avg 2015, 19:54

Ajax je napisao/la:
Volvic je napisao/la:[youtube][/youtube]

I njega pozvat i isprobat koliko moze. Musa ce svekako tu biti da skupi iskustvo i odigrat ce po par minuta. A Atic bi mozda mogao i malo vise da odigra posebno u slucaju nekih povreda a mozda bi i sebi olaksao transfer u neki bolji klub.
Atic je povrijedjen

legenda reala
Kontakt:

Re: Re : RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la legenda reala » 18 avg 2015, 19:56

Tracy3McGrady je napisao/la: Moja greška oprosti hehe. A ne, fakat se vise za pitaš jbt. Jesmo li normalni, prvi put u historiji osvojio nešto bitno i o čemu mi pišemo??? Pa iako je forum neka nervoza se u meni probudi i mogao bi vrištati koliko me nervira.

.
Moramo pričati kad konj hoće nesvjesno da podjeli ovu djecu, mi ovdje putem teksutalnih prenosa ih pratimo par godina, znamo šta mogu, kolko vole jedan drugog i sve to i onda magarac počne ko Dodik ih djeliti Pale, Gradiška naglašavati :evil:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []