Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Poligon10
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Poligon10 » 18 avg 2015, 20:44

Pa ides launch application i pokrenes

huthut
Kontakt:

Post Postao/la huthut » 18 avg 2015, 20:47

Poligon10 je napisao/la:Pa ides launch application i pokrenes
a gdje se to nalazi
If you'd given me the choice of going out and beating four men and smashing a goal in from thirty yards against Liverpool or going to bed with Miss World, it would have been a difficult choice. Luckily, I had both.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 18 avg 2015, 20:49

Ako imas skinut acestream i taj link sto si ostavio cim otvoris to ti se mora pojavit da pokrenes

huthut
Kontakt:

Post Postao/la huthut » 18 avg 2015, 20:51

Poligon10 je napisao/la:Ako imas skinut acestream i taj link sto si ostavio cim otvoris to ti se mora pojavit da pokrenes
znam to nego kako da sam za buduće utakmice to uradim, kad mi neko ne bude dao link
If you'd given me the choice of going out and beating four men and smashing a goal in from thirty yards against Liverpool or going to bed with Miss World, it would have been a difficult choice. Luckily, I had both.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 18 avg 2015, 20:52

http://****/

Imas na ovoj stranici linkove za acestream

huthut
Kontakt:

Post Postao/la huthut » 18 avg 2015, 20:54

Poligon10 je napisao/la:http://****/

I to znam pitam konkretno za torrent-tv

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 18 avg 2015, 20:57

huthut je napisao/la:
Poligon10 je napisao/la:http://****/

I to znam pitam konkretno za torrent-tv
Za to vec ne znam druze :D

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 18 avg 2015, 21:13

Za torrent-tv moras se registrovat i login na stranicu. A i imas onu foru da tamo u opcijama u chrome neki klinac trebas upalit i tada ti proradi acestream na stranici, pa ga mozes otvoriti u player kasnije, izguglaj malo to o aktivaciji.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

huthut
Kontakt:

Post Postao/la huthut » 18 avg 2015, 21:15

20le je napisao/la:Za torrent-tv moras se registrovat i login na stranicu. A i imas onu foru da tamo u opcijama u chrome neki klinac trebas upalit i tada ti proradi acestream na stranici, pa ga mozes otvoriti u player kasnije, izguglaj malo to o aktivaciji.
sve sam to uradio samo ne znam kako da pokrenem u ovom njihovom vlc playeru, odnosno kako da pronađem ovaj link što si ti postavio

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 18 avg 2015, 21:19

huthut je napisao/la:
20le je napisao/la:Za torrent-tv moras se registrovat i login na stranicu. A i imas onu foru da tamo u opcijama u chrome neki klinac trebas upalit i tada ti proradi acestream na stranici, pa ga mozes otvoriti u player kasnije, izguglaj malo to o aktivaciji.
sve sam to uradio samo ne znam kako da pokrenem u ovom njihovom vlc playeru, odnosno kako da pronađem ovaj link što si ti postavio
Desni klik i imas to prvo share ja msm pise, i odes copy content ID i onda ga paste u player.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 18 avg 2015, 23:10

Protivnik apsolutno nije bio po mjeri, no jako dobra partija Uniteda, posebno drugo poluvrijeme. Odbrana je odradila perfektan posao, tako da su gosti bili potpuno bezopasni, a i dalje sam jako skeptičan prema Blindu u situacijama kada dođu ozbiljni protivnici. Bekovi perfektni.

Vezni red dosta solidan, Morgan je potpuno izdominirao po kompletnom terenu, bio je baš dobar.

Rooney daleko najgori, a to se najviše primjetilo nakon ulaska Chicharita i Fellainija koji su puno više sudjelovali u igri i građenju napada.

Van Gaal konačno pogodio sa izmjenama i to je valjda korak naprijed u ovom njegovom ludilu.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 19 avg 2015, 02:07

' Dobar je Depay igrač ali nije ni do koljena Ibeu iz Liverpoola, Ibe je brži, bolji dribler, ima kvalitetniji šut i značajno je kreativniji od Depaya. '
:rol:
Je l' moguće da lik ovako nešto izvali, bude ozbiljan i brani komentar kasnije ... neki njihov sa drugog foruma.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 19 avg 2015, 02:13

Haha ma dobro,svako svoga konja hvali,Ibe je bolji i od Sterlinga a da je ovaj ostao Ibe bi zavrsio u Norwichu.
Zeljeznicar! 1921 !

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 19 avg 2015, 11:25

Ne mogu da vjerujem da zadnjih godina nismo proizveli igraca profila Morgana. Sve to nesto talentovano, ofanzivno, defanzivno ali ovakvih masina nikad dosta.

Treba nam trke, to se i sinoc vidilo, brzih kombinacija ali i dva defanzivna bloka koja ce sprijeciti da iz gubitka lopti (koji ce biti sa vecim rizikom) protivnik puca kontre.

Vec u iducem mecu, Ander mora imati odredjenu minutazu, jer se ponovo vidilo gdje steka. Depay je preuzeo odg, razbio te stege i naravno da je kasnije bilo lakse razvijati igru pri povoljnom rezultatu.

Poslije Njukasa idemo opasnim labudovima. Mislim da se mora ici sa Bastianom, Anderom i Morganom. Bastian tu ide kao dm a ova dva vrse ispomoc, stavaraju dozu stabilnosti te daju doprinos prema naprijed.

Swansea ce skoro pa sigurno vrsiti pritisak na vezu, a ako nas tu presjeku, napad osta u vazduhu i opet moramo ocekivati solo akcije.

To je po meni i razlog sporije igre, jer djaba cak i brza krila ako ih nema ko izbaciti, ako se ne izgrde napadi, kontre i dr situacije.
In the midst of chaos, there is also opportunity.

edoroki
Kontakt:

Post Postao/la edoroki » 19 avg 2015, 11:47

Bit ce tesko s labudovima gledao sam ih protic chelsea mogu slobodno reci da su zasluzili sva 3 boda,sjajna ekipa,daj boze da tu nekiksamo..

Elangelito7
Kontakt:

Post Postao/la Elangelito7 » 19 avg 2015, 12:26

Da li postoji snimak sinocne utakmice,nisam bio u mogucnosti da gledam ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 19 avg 2015, 13:00

Elangelito7 je napisao/la:Da li postoji snimak sinocne utakmice,nisam bio u mogucnosti da gledam ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Naravno da postoji

http://www.fullmatchesandshows.com/2015 ... ull-match/

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 19 avg 2015, 13:02

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 19 avg 2015, 16:58

Najbolja igra u prethodne 3 utakmice bila je sinoc. Forma je u uzlaznoj putanji.
Newcastle dolazi u subotu, idealan protivnik u ovom trenutku. Janmaat dobio crveni u proslom kolu, igraju bez ponajboljeg desnog beka lige. Prilika za Younga, Januzaja ili mozda cak i Memphisa da zablista po lijevoj strani.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 19 avg 2015, 18:47

Policeman je napisao/la:
Prejak opet, šta reće i Sideshow Bob na kraju zabio gol :)
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.