Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Reprezentativci (fudbal)
photoshop ? 
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
neee nego se dogovorili da naprave face smijesne
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- Principatus
- Kontakt:
Dakle dobili smo Mujdzu. Sve u svemu kad se pomisli na nas zadnji red i tanku klupu, na njegove jake igre u zadnjim utakmicama, mislim da je to jedan dobitak. Nista strasno, ali dobro. U cemu je stvarno jak, to su njegovi dodatni ofanzivni kvaliteti, dakle poslije odbranjenog napada, brzo tece lopta od njega precizno naprijed i ponekad se i jace ukljucuje sam u napad sa dobrim visokim loptama u 16erac.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Drago mi je zbog Mujdze,momak je dokazao da voli BIH iako tu nije rodjen,nesto slicno kao Misimovic! ipak ga je Bilic mislio zvati,ali on se odlucio za BIH,svaka cast! cestitam i Susicu sto je bio brz i konkretan!..
- Principatus
- Kontakt:
Tu teoriju ja ovdje vec oduze pjevusim. Nije nase da se ukopavamo, nego da iskoristimo nase vrline, a te jasno leze u napadu. Miske, Salihovic, Pjanic, pa i Ibricic, to su sve sami ofanzivci, iako Salihovic i Ibricic mogu drugacije, sljedeca alternativa je Stilic, isto ofanzivac. Jos ako sad Mujdza bude pozada zaigrao, cak ce nam i odatle piriti vjetar prema protivnickom golu.Monolog je napisao/la: Ne znam. Rekao bih da sa ovom ekipom koju imamo moramo igrati ofanzivnije, te rezultat neće izostati.
Ipak sa Rahimicem i Jahicem imamo uvjek mogucnost da smirimo igru u sredini terena i predjemo u malo defanzivniju igru ako bude bilo potrebno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ma momci...pozzz prvo...
Ja vjerujem u Susica...iii navijacu za bosnu kako god da igrali pa i akd bi igrali formaciju 5-4-1 svejedno...maada bi ja uzas volio da igramo formaciju 4-3-3
ako treba i da napisem koga bi u prvoj postavi ok,madaa too nepraktikujem...al da vidim vase misljenje
begovic(hasagic)
Jahic(berberovic)-Nadarevic(pandza)-spahic(sudic-ako bog da,cocalic)-mujdza(krpimo sa spahicem
)
rahimic(muratovic)
Mikse(ibra)----------------------------------medunjanin(stilic)
Pjanic(alispahic)-------------------------------------------------------------------------salihovic(bekric)
dzeko(ibisevic,muslimovic)
eto,pa da vas cujem
licili bi na barsalonu....i ako nista ugled bi nam skocio za 200%-a imamo kvalitet da pobijedjujemo
ps:nisam navijac barse
a ja sam uvijek bio za....da to sto nemozemo da nadjem...pozicije mislim...trazimo u nasoj ligi...pa nek se ljudi prodaju...nemozete reci da nemamo kvalitet....kad su iz nje dosli...dzeko,rahimic,nadarevic,jahic...
imamo nepratim puno nasu ligu jer nisam iz bosne....al bekric,sehic,maksumic,torlak,paa i alaim kao 4-5 golman
,colic,dzafic,zahirovic OBAVEZNO,njega treba gurat...muratovic i rahimic su preko 30...onda imamo zahirovica i medunjanina namjesto njih
,i da nezaboravim kojeg iz ino liga...seferovic,iii nafatat se ovih mladica iz klubova koji imaju jak skauting sistem....al opet da nisu stari 16 nego 20-21...
pa nek me neko ubijedi da nemamo veliku bazu igraca
nemamo veliku bazu vrhunskih nogometasa...al talenat nam nefali...uostalom jedino bosanci igramo kao brazilci oni na pjesku bosi...mi na drumu... i kamenju
Ja vjerujem u Susica...iii navijacu za bosnu kako god da igrali pa i akd bi igrali formaciju 5-4-1 svejedno...maada bi ja uzas volio da igramo formaciju 4-3-3
ako treba i da napisem koga bi u prvoj postavi ok,madaa too nepraktikujem...al da vidim vase misljenje
begovic(hasagic)
Jahic(berberovic)-Nadarevic(pandza)-spahic(sudic-ako bog da,cocalic)-mujdza(krpimo sa spahicem
rahimic(muratovic)
Mikse(ibra)----------------------------------medunjanin(stilic)
Pjanic(alispahic)-------------------------------------------------------------------------salihovic(bekric)
dzeko(ibisevic,muslimovic)
eto,pa da vas cujem
licili bi na barsalonu....i ako nista ugled bi nam skocio za 200%-a imamo kvalitet da pobijedjujemo
ps:nisam navijac barse
a ja sam uvijek bio za....da to sto nemozemo da nadjem...pozicije mislim...trazimo u nasoj ligi...pa nek se ljudi prodaju...nemozete reci da nemamo kvalitet....kad su iz nje dosli...dzeko,rahimic,nadarevic,jahic...
imamo nepratim puno nasu ligu jer nisam iz bosne....al bekric,sehic,maksumic,torlak,paa i alaim kao 4-5 golman
pa nek me neko ubijedi da nemamo veliku bazu igraca
nemamo veliku bazu vrhunskih nogometasa...al talenat nam nefali...uostalom jedino bosanci igramo kao brazilci oni na pjesku bosi...mi na drumu... i kamenju
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Mujdza odlucio da igra za BIH.Tako malopre citam u novinama.Kao sve se dogovorio sa Susicem.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jos skoro prije tri dana.Devil je napisao/la:Mujdza odlucio da igra za BIH.Tako malopre citam u novinama.Kao sve se dogovorio sa Susicem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
To je bila ekskluzivna vest novinara danas.harishp je napisao/la:Jos skoro prije tri dana.Devil je napisao/la:Mujdza odlucio da igra za BIH.Tako malopre citam u novinama.Kao sve se dogovorio sa Susicem.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
U pravu si bila ''eksluzivna vjest'' na ovom portalu.
Malo ljudi zadrijemali.
Malo ljudi zadrijemali.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Odakle ti to da ga je Bilic mislio zvat?bosnas_ je napisao/la:Drago mi je zbog Mujdze,momak je dokazao da voli BIH iako tu nije rodjen,nesto slicno kao Misimovic! ipak ga je Bilic mislio zvati,ali on se odlucio za BIH,svaka cast! cestitam i Susicu sto je bio brz i konkretan!..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Corluka povrijedjen.
Lovren svake prestupne zaigra.
Mujdza vec 6-7 kola od prve pa do zadnje minute i gotovo sigurno ce biti standardan u BL i iducesezone.Cak je izbacio iz prve postave Banovica koji bio kao konkurent za Hrvatsku repku.
Pametnom dovoljno-samo sto je ovo Pape odigrao lavovski.Bez puno pompe,stampe nazvao sredio sve sto treba i Hrvati sad samo trebaju poslati faks koji kaze da je igrao samo za mladu repku kockastih.
Uostalom koga boli briga bili Bilic pozvao njega ili ne.
Bitno je da ti igraci se na svaki poziv se odazovu selektoru.
Pa i sam Spahic koji ga dobro poznaje je rekao da je se ovaj odazvao u repku i prvi put kad su ga zvali.
Ali tada je na celu bio Pasalic koji nam je shjebao igraca i igraca.Sa njegovim najlonskim kesama ispod stola i tako drugi folovi.Sigurno im nije ulozio pinku,pa je bio nepodoban.
Mujdza vec 6-7 kola od prve pa do zadnje minute i gotovo sigurno ce biti standardan u BL i iducesezone.Cak je izbacio iz prve postave Banovica koji bio kao konkurent za Hrvatsku repku.
Pametnom dovoljno-samo sto je ovo Pape odigrao lavovski.Bez puno pompe,stampe nazvao sredio sve sto treba i Hrvati sad samo trebaju poslati faks koji kaze da je igrao samo za mladu repku kockastih.
Pa i sam Spahic koji ga dobro poznaje je rekao da je se ovaj odazvao u repku i prvi put kad su ga zvali.
Ali tada je na celu bio Pasalic koji nam je shjebao igraca i igraca.Sa njegovim najlonskim kesama ispod stola i tako drugi folovi.Sigurno im nije ulozio pinku,pa je bio nepodoban.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma kako da ne, Bilic je vjerovatno jedva cuo za njega.harishp je napisao/la:Corluka povrijedjen.
E sad nastupa SPEKTAKLCartman je napisao/la:Ma kako da ne, Bilic je vjerovatno jedva cuo za njega.harishp je napisao/la:Corluka povrijedjen.
Nagradno pitanje za naseg @Cartmana glasi.
Ko je bio izbornik mlade reprezentacije Hrvatske u vremenu dok je gospon Mensur Mujdza bio pozivan u tu istu repku.Bila su tri.Jedan selektor u U-20 i dva selektora u U-21
Odgovor molim poslati javno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ne moze Mujdza izbaciti Banovicaharishp je napisao/la:Corluka povrijedjen.
Moze.. hem sto je jaci
,hem logika promjena pozicija sa drugim igracem ne mora direkt jedan sa drugim a Banko Bananko out bilo kako.
Uglavnom otkad je Mensuru svanulo ovom je garant isti moment omrknulo
.Manje vise ko je koga mijenjao ili izbacivao.
Uglavnom otkad je Mensuru svanulo ovom je garant isti moment omrknulo
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 maj 2010, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
A evo jedno pitanje za tebe, ako je Bilic toliko zelio Mujdzu, a taj isti Mujdza vise puta govorio kako ga samo Hrvatska zanima, sto je Mujdza "odbio" Hrvatsku? Istina je da je Mensuru dosadilo cekat hrvate i sad kao on patriota. A istina je da igra iz licnog interesa bas kao Medunjanin i ranije Dialiba, Hrgovic, Baiano itd.harishp je napisao/la:E sad nastupa SPEKTAKLCartman je napisao/la:Ma kako da ne, Bilic je vjerovatno jedva cuo za njega.harishp je napisao/la:Corluka povrijedjen.
Nagradno pitanje za naseg @Cartmana glasi.
Ko je bio izbornik mlade reprezentacije Hrvatske u vremenu dok je gospon Mensur Mujdza bio pozivan u tu istu repku.Bila su tri.Jedan selektor u U-20 i dva selektora u U-21
Odgovor molim poslati javno.![]()
![]()
Pitaj Mensura,on ce ti to najbolje odgovoriti. 
P.S I nastavi sa nabrojavanjem ima ih jos koliko hoces,sto znaci na zapadu nista novo
P.S I nastavi sa nabrojavanjem ima ih jos koliko hoces,sto znaci na zapadu nista novo
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mujdža nikad nije dobio poziv za A reprezentaciju Hrvatske, pa ni sada kada su Lovren i Vida posuđeni mladima. A nije ni bilo potrebe da igra jer je desni bek 1. opcija Srna. Ako je ozljedjen onda je na beku Ćorluka. 3. opcija će u budućnosti biti Vida koji je bolji od Mujdže 3 puta. 
A za Banovića ja mislim da je čak i odigrao koju utakmicu u eri Otta Barića kad su za istu igrali i Rosso, Bjelica i slični.
Nikad više nije ulazio u krug reprezentativaca, jer mi je smješno da rezerva Freiburga igra za reprezentaciju. Pa čak da im je i najbolji na njegovoj poziciji imamo bar 10 boljih opcija. 
A za Banovića ja mislim da je čak i odigrao koju utakmicu u eri Otta Barića kad su za istu igrali i Rosso, Bjelica i slični.
Mrgood je napisao/la:Mujdža nikad nije dobio poziv za A reprezentaciju Hrvatske, pa ni sada kada su Lovren i Vida posuđeni mladima. A nije ni bilo potrebe da igra jer je desni bek 1. opcija Srna. Ako je ozljedjen onda je na beku Ćorluka. 3. opcija će u budućnosti biti Vida koji je bolji od Mujdže 3 puta.
Frajo ishvalio Mujdzu,pobacao ruze po njemu ofo -ono dok nije bilo jos price da ce ovaj zaigrati.I kad je fakticki bio igrac Hrvatske repke.
Cim je ocito da ce ovaj zaigrati za BIH odjednom su svi bolji od njega iz Hrvatske a ovaj klocina nevidjena.
Ko te ne zna @Mrgood skupo bi te platio,ali samo mala manjina ne kuzi tvoja razmisljanja a takvi ste vecinom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, EdinjoBos, HariTz, LeCoq, Maverick, MiranGlasnic, mukydesign, perun, random11 i 57 gostiju.