Imaš priliku na fb stranici teletovića ... Ionako lajkuje komentare podrške za Nijemca Nihu...delinjo je napisao/la: treba poslati u pm i nju i muza joj,nek idu u Njemacku i nek se javljaju kome hoce ...
Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mirza Teletović
A Nurkica treba otjerati zauvijek jer je povrijedjen i operisan? I sto nece stici ni na pocetak sezone u NBA zbog te operacije, ali se ocekuje da dodje mjesec ranije u repku?delinjo je napisao/la:ja ne znam odakle ljudima pravo da u isti kos stavljaju Teletivica i sa druge strane Nurkica i Djedovica,Mirza je kosarci u BiH dao puno toga i ubjedjen sam da opravdano ne moze igrati i da je sljedeci eurobasket sigurno tu,on ce biti lider i vodja ovih novih generacija koje dolaze,i sigurno da cemo sa njim kao kapitenom uskoro do medalje na eurobasketu,ova druga dvojica koja ne zasluzuju ni ime da im se spomene,nisu zaduzili ni u pola repku kao Mirza,posebno Nihad kojem je reprezentacija samo pomogla i gurala ga kada nije mogao cisto polaganje zavrisiti,za Nurkica sve sto je dao to je igranje i promovisanje repke iz B u A diviziju,i na tome svaka cast al sta trebamo reci za Musu,Camparu i ostale,uglavnom ovu dvojicu odsraniti zauvjek a u buducnosti uz Mirzu kao kapitena praviti ekipu za velike domete,mozda vec sljedeci eurobasket odemo daleko,zdrav mirza i mladi talentovani momci zeljni dokazivanja,dobar selektor je garancija za uspijeh,strpimo se jos malo MIRZA CEKAMO TE!!
ma drug znas sta je i kako je nije ta prica od jucer,da je to sve tako nacin na koji je to uradio je u najmanju ruku seljacki,bar prema ovom narodu,ni jednom ja nisam vidio da je Jusuf izasao u javnost i fino objasnio,pusti se krkanluka dosta je toga u ovoj zemlji,posebno one izjave koje ne dolikuju onako mladom momku bez obzira sto ne mirise ni druga strana,ali papanluk nam ne treba ,bar sto se mene tice ko da ga nema vise ,za ostale ne znam niti me zanimaJHam je napisao/la:A Nurkica treba otjerati zauvijek jer je povrijedjen i operisan? I sto nece stici ni na pocetak sezone u NBA zbog te operacije, ali se ocekuje da dodje mjesec ranije u repku?delinjo je napisao/la:ja ne znam odakle ljudima pravo da u isti kos stavljaju Teletivica i sa druge strane Nurkica i Djedovica,Mirza je kosarci u BiH dao puno toga i ubjedjen sam da opravdano ne moze igrati i da je sljedeci eurobasket sigurno tu,on ce biti lider i vodja ovih novih generacija koje dolaze,i sigurno da cemo sa njim kao kapitenom uskoro do medalje na eurobasketu,ova druga dvojica koja ne zasluzuju ni ime da im se spomene,nisu zaduzili ni u pola repku kao Mirza,posebno Nihad kojem je reprezentacija samo pomogla i gurala ga kada nije mogao cisto polaganje zavrisiti,za Nurkica sve sto je dao to je igranje i promovisanje repke iz B u A diviziju,i na tome svaka cast al sta trebamo reci za Musu,Camparu i ostale,uglavnom ovu dvojicu odsraniti zauvjek a u buducnosti uz Mirzu kao kapitena praviti ekipu za velike domete,mozda vec sljedeci eurobasket odemo daleko,zdrav mirza i mladi talentovani momci zeljni dokazivanja,dobar selektor je garancija za uspijeh,strpimo se jos malo MIRZA CEKAMO TE!!

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Teletović je gospodin covjek i što se tice njega ne mora više nikad obuci dres BH repke al njemu HVALA ZA SVE tekme do sada
Zaista nema potrebe dovesti u pitanje želju za igranjem u repki, tako da Mirza je nešto posebno to vecina od nas i zna

Zaista nema potrebe dovesti u pitanje želju za igranjem u repki, tako da Mirza je nešto posebno to vecina od nas i zna

Eto ga sada znamo zasto ne igra na E.P..rekoh ja,ali ,ali...
Znalo se i ranije zbog novcalumani je napisao/la:Eto ga sada znamo zasto ne igra na E.P..rekoh ja,ali ,ali...
Zapamti moje riječi on za 5-10 godina kada ova djeca stvarno urade nešto konkretno na seniorskom nivou, malo kome će on biti legenda
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:Znalo se i ranije zbog novcalumani je napisao/la:Eto ga sada znamo zasto ne igra na E.P..rekoh ja,ali ,ali...
Zapamti moje riječi on za 5-10 godina kada ova djeca stvarno urade nešto konkretno na seniorskom nivou, malo kome će on biti legenda
to je normalno

Ne nego cete vas dvojica bit legende 

Mirza je prvi Bosanac u NBA i dosta nasim igracima otvorio vrata. Mirza je legenda i ostace legenda bosanske kosarke.
Re: Odg: RE: Re: Mirza Teletović
Jok ti ces biti legendanerminh74 je napisao/la:Znalo se i ranije zbog novcalumani je napisao/la:Eto ga sada znamo zasto ne igra na E.P..rekoh ja,ali ,ali...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- storm_raider
- Kontakt:
Nije prvi Bosanac, a ni Hercegovac, ali je najbolji od ovih koji su otisli, a igraju za reprezentaciju BiH.Volvic je napisao/la:Mirza je prvi Bosanac u NBA i dosta nasim igracima otvorio vrata. Mirza je legenda i ostace legenda bosanske kosarke.
Kao sto sam pisao prije, ja Mirzi ne zamjeram i ne mogu ga staviti u isti kos sa Nihadom Djedovicem. Dao je covjek mnogo ovoj zemlji. Mnogo je novca poslao, mnogo je djece obradovao. Ne bih se ipak slozio sa nerminom, bice on legenda.. Istina je da ostaje neki gorak trag u ustima, jer ima covjek osjecaj da je ostao duzan sebi i nama svima jos nesto, ali njegova prica sa reprezentacijom nije jos gotova. Uzivaj "Mirzete" sa porodicom i budi mi dobar.
Ne zamjeram ni Nurkicu, on je mlad, sredice tu glavu, ali Djedovicu nikako ne zelim dobru karijeru.
Sport je lijek za tijelo i duh.
storm_raider je napisao/la:Nije prvi Bosanac, a ni Hercegovac, ali je najbolji od ovih koji su otisli, a igraju za reprezentaciju BiH.Volvic je napisao/la:Mirza je prvi Bosanac u NBA i dosta nasim igracima otvorio vrata. Mirza je legenda i ostace legenda bosanske kosarke.
Kao sto sam pisao prije, ja Mirzi ne zamjeram i ne mogu ga staviti u isti kos sa Nihadom Djedovicem. Dao je covjek mnogo ovoj zemlji. Mnogo je novca poslao, mnogo je djece obradovao. Ne bih se ipak slozio sa nerminom, bice on legenda.. Istina je da ostaje neki gorak trag u ustima, jer ima covjek osjecaj da je ostao duzan sebi i nama svima jos nesto, ali njegova prica sa reprezentacijom nije jos gotova. Uzivaj "Mirzete" sa porodicom i budi mi dobar.
Ne zamjeram ni Nurkicu, on je mlad, sredice tu glavu, ali Djedovicu nikako ne zelim dobru karijeru.
Jarane, nemoj me pogresno shvatit. Mirza je prvi bh-prezentativac koji igra u NBA i njegov iskorak ima znacajan impact na bh-kosarku.

Volvic je napisao/la:Mirza je prvi Bosanac u NBA i dosta nasim igracima otvorio vrata. Mirza je legenda i ostace legenda bosanske kosarke.
aleksandar radivojevic je prvi bosanac u nba,poslije njega ratko varda
- storm_raider
- Kontakt:
Mogao bi ti radi ovakvih komentara biti prošlost, ako imaš šta konkretno napišidelinjo je napisao/la:Jok ti ces biti legendanerminh74 je napisao/la:Znalo se i ranije zbog novcalumani je napisao/la:Eto ga sada znamo zasto ne igra na E.P..rekoh ja,ali ,ali...
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
- Kontakt:
Hajde ti nama lijepo objasni zasto koristis svaku priliku da ocrnis Mirzu?Ljubomora,zavist sta li vec?nerminh74 je napisao/la:Znalo se i ranije zbog novcalumani je napisao/la:Eto ga sada znamo zasto ne igra na E.P..rekoh ja,ali ,ali...
Mirza jest legenda i to ce ostati,a ti i takvi kao ti ce jos dugo gledati kako ljudi postujj i cijene Mirzu i kao kosarkasa i kao covjeka.Ovo sto je Mirza postigao vi ne mozete ni sanjati,zato krijuci se iza nicka hrabro udarate preko tastature.Ali na vasu zalost to ne moze umanjiti Mirzine uspjehe,zao mi vas je sitne duse.
Mislim da prije svega momak vama pokazuje koliki ste licemjeri.Mnogi od vas sto su pljuvali juku danas podrzavaju teletovica.rodjenizavjecnost je napisao/la:Hajde ti nama lijepo objasni zasto koristis svaku priliku da ocrnis Mirzu?Ljubomora,zavist sta li vec?nerminh74 je napisao/la:Znalo se i ranije zbog novcalumani je napisao/la:Eto ga sada znamo zasto ne igra na E.P..rekoh ja,ali ,ali...
Mirza jest legenda i to ce ostati,a ti i takvi kao ti ce jos dugo gledati kako ljudi postujj i cijene Mirzu i kao kosarkasa i kao covjeka.Ovo sto je Mirza postigao vi ne mozete ni sanjati,zato krijuci se iza nicka hrabro udarate preko tastature.Ali na vasu zalost to ne moze umanjiti Mirzine uspjehe,zao mi vas je sitne duse.
Ako imate neki stav drzite ga do kraja.
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Mirza Teletović
Sto se tice Nurkica to sto se dogadja je posljedica bahatosti i pohlepi njegovog menadzera i njehovoj lakomislenosti sto je razumljivo jer je mlad.A stobse tice Mirze ja sam napisao sta mislim,a ti nastavi sa svojim stavovima,ali Mirza jest legenda i to ce ostati zauvijek.Ne moze niko izbrisati njegov uspjeh,pogotovo neko ko je ljubomoran i zavidi na tom uspjehu.Ostaje vam samo forum i tastatura da se tjesite.STEF je napisao/la:Mislim da prije svega momak vama pokazuje koliki ste licemjeri.Mnogi od vas sto su pljuvali juku danas podrzavaju teletovica.rodjenizavjecnost je napisao/la:Hajde ti nama lijepo objasni zasto koristis svaku priliku da ocrnis Mirzu?Ljubomora,zavist sta li vec?nerminh74 je napisao/la: Znalo se i ranije zbog novca
Koji uspjeh?Sto se tice Nurkica to sto se dogadja je posljedica bahatosti i pohlepi njegovog menadzera i njehovoj lakomislenosti sto je razumljivo jer je mlad.A stobse tice Mirze ja sam napisao sta mislim,a ti nastavi sa svojim stavovima,ali Mirza jest legenda i to ce ostati zauvijek.Ne moze niko izbrisati njegov uspjeh,pogotovo neko ko je ljubomoran i zavidi na tom uspjehu.Ostaje vam samo forum i tastatura da se tjesite.
STEF je napisao/la:Mislim da prije svega momak vama pokazuje koliki ste licemjeri.Mnogi od vas sto su pljuvali juku danas podrzavaju teletovica.rodjenizavjecnost je napisao/la:Hajde ti nama lijepo objasni zasto koristis svaku priliku da ocrnis Mirzu?Ljubomora,zavist sta li vec?nerminh74 je napisao/la: Znalo se i ranije zbog novca
Sve si rekao u ovom i prethodnom postu
PS
Hvala za momak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.