VISCA EL BARCA!!!
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
svala cast al zna se ko ce biti prvak
VISCA EL BARCA!!!
VISCA EL BARCA!!!
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ Mora se odmah javiti neki biser
trener g.ovno g.ovnasto
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
- Omerbavarac
- Kontakt:
Moze li to malo lakse???

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
omerbavarac je napisao/la:Moze li to malo lakse???![]()
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
ne navijam ja za real ja ga sao simpatisem ali stvarno ovaj trener je lakrdija bolji je curguzomerbavarac je napisao/la:Moze li to malo lakse???![]()
prema kaki se ophodi kao prema amateru
marsej mali tim
marsej mali tim
- majestic24
- Kontakt:
Kakav je Villareal izgledao s njim na klupi,a kako sada bez njega???tax je napisao/la:ne navijam ja za real ja ga sao simpatisem ali stvarno ovaj trener je lakrdija bolji je curguzomerbavarac je napisao/la:Moze li to malo lakse???![]()
Sto se tice kake,sta je on to napravio da bi se prema njemu odnosilo kao prema svetinji. Iskreno,ja neznam da li je on odigrao 5 dobrih utakmica za real .
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
haj konacno da i vi nekog postenski dobijete, neka ste i to docekali 
Jes vala one pobjede 6:2 i 5:1 bezze bileVFCB je napisao/la:haj konacno da i vi nekog postenski dobijete, neka ste i to docekali
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Definitivno jest odigrao najmanje deset dobrih utakmica. Kada pogledamo da je tokom sezone se dva puta tesko ozlijedjivao, Kaka je odigrao sjajno a jos prva sezona van Italijemajestic24 je napisao/la:Kakav je Villareal izgledao s njim na klupi,a kako sada bez njega???tax je napisao/la:ne navijam ja za real ja ga sao simpatisem ali stvarno ovaj trener je lakrdija bolji je curguzomerbavarac je napisao/la:Moze li to malo lakse???![]()
Sto se tice kake,sta je on to napravio da bi se prema njemu odnosilo kao prema svetinji. Iskreno,ja neznam da li je on odigrao 5 dobrih utakmica za real .
pomozi mi malo, ne sjecam se kad je to bilo... osim ono 2:6 u madridu*p!p!t@* je napisao/la:Jes vala one pobjede 6:2 i 5:1 bezze bileVFCB je napisao/la:haj konacno da i vi nekog postenski dobijete, neka ste i to docekali
Lijepa igra večeras
Sevilla zabila 5 komada , nadam se da može barci 2 boda otkinut , mada teško
Sevilla zabila 5 komada , nadam se da može barci 2 boda otkinut , mada teško
VFCB je napisao/la:pomozi mi malo, ne sjecam se kad je to bilo... osim ono 2:6 u madridu*p!p!t@* je napisao/la:Jes vala one pobjede 6:2 i 5:1 bezze bileVFCB je napisao/la:haj konacno da i vi nekog postenski dobijete, neka ste i to docekali
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Svaka cast,Ronaldo respect
Sto se kaze ceracemo se jos
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
strasna statistika
Years Team Apps† (Gls)†
2001–2003 Sporting CP 25 (3)
2003–2009 Manchester United 196 (84)
2009– Real Madrid 27 (25)
Years Team Apps† (Gls)†
2001–2003 Sporting CP 25 (3)
2003–2009 Manchester United 196 (84)
2009– Real Madrid 27 (25)
marsej mali tim
marsej mali tim
Sam početak utakmice nije nagoviještavao da će Real doći do pobjede. Nesmotrenost Realove odbrane iskoristio je Aduriz i u 16. minuti doveo Mallorcu u prednost, a navijačima Barcelone navukao osmjeh na lica. Ipak, samo deset minuta kasnije Cristiano Ronaldo poravnava na 1:1 i vraća Real u igru. Na poluvrijeme se otišlo tim rezultatom.
Na poluvremenu je Manuel Pellegrini očitao lekciju svojim igračima koji su u nastavku zaigrali mnogo bolje. U 57. minuti je Real došeo do preokreta, a ponovo je strijelac bio Ronaldo. Vodeći pogodak dao je krila igračima Reala koji su nastavili sa napadima, a u 72. minuti Ronaldo trećim pogotkom na utakmici potvrđuje pobjedu Reala.
U 81. minuti utakmice Guti je sjajnim pasom uposlio Gonzala Higuaina koji je pogodio za 4:1. Real je upisao devetnaestu pobjedu od posljednjih dvadeset utakmica i u sljedećem kolu se nada preuzimanju čelne pozicije. Barcelona gostuje kod Seville koja treba pobjedu za Ligu prvaka i u Madridu se nadaju kako će Sevilla ostati neporažena.
Na poluvremenu je Manuel Pellegrini očitao lekciju svojim igračima koji su u nastavku zaigrali mnogo bolje. U 57. minuti je Real došeo do preokreta, a ponovo je strijelac bio Ronaldo. Vodeći pogodak dao je krila igračima Reala koji su nastavili sa napadima, a u 72. minuti Ronaldo trećim pogotkom na utakmici potvrđuje pobjedu Reala.
U 81. minuti utakmice Guti je sjajnim pasom uposlio Gonzala Higuaina koji je pogodio za 4:1. Real je upisao devetnaestu pobjedu od posljednjih dvadeset utakmica i u sljedećem kolu se nada preuzimanju čelne pozicije. Barcelona gostuje kod Seville koja treba pobjedu za Ligu prvaka i u Madridu se nadaju kako će Sevilla ostati neporažena.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- majestic24
- Kontakt:
Ko su Barci protivnici u ova zadnja dva kola a ko su vama???miky_hz je napisao/la:Svaka cast,Ronaldo respect![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
zaragoza 6-0 hahahaha*p!p!t@* je napisao/la:![]()
![]()
sto je neko smijesan nezz Villareal je pao 6:2 tenerife u gostima 5:1.....
pozdrav pipitu - nije to sve tako crno i mrsko ko sto mislis 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
bparena je napisao/la:pozdrav pipitu - nije to sve tako crno i mrsko ko sto mislis
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.